GSP

Hit fotka iz beogradskog prevoza: Pogledajte šta je ostalo iza jedne dame, zapalile se društvene mreže (foto)

Večernje novosti 27.03.2021
DUHOVITI komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je bio prvi jutarnji autobus i… »

Mora da je bio dobar provod: Hit-fotka iz GSP, pogledajte šta je ostalo iza jedne dame! (foto)

Srbija danas 27.03.2021
Hit na društvenim mrežama. Duhoviti komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je… »

Mora da je bio mnogo dobar provod: Hit-fotka iz GSP, pogledajte šta je ostalo iza jedne dame! (foto)

Kurir 27.03.2021
BEOGRAD - Duhoviti komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je bio prvi jutarnji… »

Okretnicu trolejbusa sele u vasinu: GSP "Beograd" raspisalo tender za izmeštanje čvorišta sa Studentskog trga

Večernje novosti 27.03.2021
GRADSKO saobraćajno preduzeće "Beograd" raspisalo je tender za radove na izgradnji privremene okretnice trolejbusa na Studentskom trgu, sa izradom projekta. Zašto se sada gradi okretnica kada trg treba da se sređuje, za "Novosti" otkriva gradski… »

Bus plus ipak ostaje: Naplata GSP karata Turcima koji su vlasnici Apex-a

BizLife 26.03.2021
Grad Beograd (Sekretarijat za javni prevoz) doneo je odluku da dodeli ugovor za eksploataciju i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu grupi ponudjača Kentkart. Kentkart je ponudio da taj posao radi za… »

Bivši pevač "legendi" se vozi gradskim prevozom: Sadio voće, a sada podelio video iz autobusa - "Direktno iz GSP-a"

Mondo 26.03.2021
U beogradu živi skromno. U beogradu živi skromno. Nekadašnji frontmen grupe "Legende", Ivan Milinković pokazao je da u Beogradu živi kao i sav normalan svet, te da se vozi javnim gradskim prevozom. On je na svom Instagramu objavio snimak iz autobusa… »

Sadi voće i povrće na Kosmaju, vozi se gradskim prevozom Naš pevač u autobusu: "Može i bolje" (video)

Blic 26.03.2021
Pevač Ivan Milinković poslednjih godina živi povučeno i ne eksponira se često u javnosti, a sada je pokazao da se redovno vozi i gradskim prevozom. Ivan se snimao tokom vožnje autobusom, a dok se u pozadini čula muzika, pevač je prokomentarisao: -… »

Putnice povređene u autobusu na liniji 16: Morala da interveniše i Hitna pomoć (foto)

Kurir 26.03.2021
Na Bulevaru despota Stefana oko 10 sati lakše su povređene dve putnice u autobusu GSP-a koji je saobraćao na liniji 16. Kako nezvanično saznajemo, putnice su povređene kad je vozač autobusa naglo ukočio. Policija i hitna pomoć bili su na mestu… »

Dve žene povređene u autobusu na liniji 16: Intervenisala i Hitna pomoć

Večernje novosti 26.03.2021
NA Bulevaru despota Stefana oko deset sati lakše su povređene dve putnice u autobusu GSP-a koji je saobraćao na liniji 16. Prema nezvaničnim sazannjima, putnice su povređene kad je vozač autobusa naglo ukočio. Policija i hitna pomoć bili su na… »

Pevač u gradskom prevozu kao sav normalan svet! Sadio je voće i povrće na Kosmaju, a u Beogradu živi skromno! Video

Kurir 26.03.2021
Bivši frontmen grupe "Legende", Ivan Milinković već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, a sada je pokazao kako živi kao sav normalan svet. Naime, on je na Instagramu objavio video snimak iz gradskog prevoza. Inače, Milinković se redovno vozi… »

Vesti dana »