GSP

GSP: Kamere u autobusima snimaće nesavesno parkirana vozila

Moj Novi Sad pre 17 dana
Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad" apelovalo je na učesnike u saobraćaju da svojim savesnim ponašanjem pomognu da se omogući bezbedno saobraćanje i korišćenje usluga javnog prevoza u Novom Sadu. Kako se navodi u saopštenju, vozači… »

Požarevački "Bus Logic" će izrađivati čip kartice za putnike u autobusima GSP u Novom Sadu, posao vredan 17 miliona dinara

Radio 021 pre 17 dana
Požarevački "Bus Logic" potpuno je preuzeo posao elektronskog izdavanja karata za prevoz u autobusima GSP - nakon što su dobili posao iznajmljivanja elektronskih uređaja za prodaju karata, sada su dobili i posao izrade beskontaktnih plastičnih… »

GSP Beograd raspisao tender za izgradnju privremene okretnice trolejbusa na Studentskom trgu

Ekapija pre 17 dana
GSP Beograd raspisao je tender za radove na izgradnji privremene okretnice trolejbusa na Studentskom trgu, sa izradom projekta. Kako se naovodi u tenderu, potencijalni ponuđač je dužan da izradi tehničku dokumentaciju sa tehničkom kontrolom… »

Vukašin Mrđić: Naše dete je ubio vozač GSP i na slobodi je

Nova pre 18 dana
Od smrti malog Despota na autobuskoj stanici u Zemunu, kada je vozač autobusa zatvorio vrata i zaglavio mu nogu, a zatim ga vukao po asfaltu, prošlo je tačno četiri meseca, a da niko zbog ovog tragičnog događaja nije odgovarao. Otac malog Despota… »

Pojedine linije GSP-a promenile trase zbog radova u Kisačkoj

Radio 021 pre 19 dana
Autobusi GSP-a na linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30 od danas, 24. marta menjaju trase zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kisačkoj 61. Autobusi na tom delu trase saobraćaju na sledeći način: Linija 1 Smer ka centru… »

Autobusi koji saobraćaju Kisačkom ulicom menjaju trasu kretanja

NoviSad.com pre 18 dana
Novi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30 od sutra saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kisačkoj ulici kod broja 61. Autobusi na liniji 1, smer ka centru, od… »

GSP: Linije koje prolaze kroz Kisačku ulicu privremeno menjaju trasu

Moj Novi Sad pre 19 dana
Menja se trasa na autobuskim linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 24. do 26. marta privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30. Zbog… »

Nesreća u Novom Sadu: Sudar automobila i gradskog autobusa kod Gogoljeve, povređena oba vozača i putnica! Udes i u…

Kurir pre 19 dana
NOVI SAD - U Novom Sadu jutros oko 8.40 sati došlo je do sudara na raskrsnici Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Na tom mestu sudarili su se automobil1 i autobus GSP. Oba vozača i putnica iz autobusa s povredama prevezeni su u KC Vojvodina. Uvidjaj je u… »

Autobus udario u banderu na Grbavici, tri osobe povređene

Radio 021 pre 19 dana
Tri osobe povređene su jutros oko 8:15h kada je autobus GSP-a na liniji 13 udario u banderu na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su povređena dva muškarca stara 33 i 44 godine, kao i… »

FOTO: Biciklisti ka Veterniku voze kolovozom u suprotnom smeru, planira se staza iza NIS pumpe

Radio 021 pre 20 dana
Potez od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša, dalje ka Veterniku, opasan je za bilo koga ko se nađe na biciklu. Ni sa jedne strane Futoškog puta na ovoj deonici ne postoji biciklistička staza, ali veliki broj biciklista tuda svakodnevno… »

Vesti dana »