GSP

Uznemirujuć prizor na zadnjem delu autobusa: Deca se zakačila za vozilo u pokretu! (video)

Mondo 14.03.2021
Oni su uslikani na autobusu broj 23. Oni su uslikani na autobusu broj 23. Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je, u najmanju ruku, šokirao sve koji su ga odgledali. Snimak je zabeležen u Skojevskom naselju na Vidikovcu u Beogradu, a prikazuje… »

Ništa tu nije smešno: Pogledajte snimak opasne dečije vožnje na Vidikovcu okačili se na autobus pa imali više sreće nego…

Kurir 14.03.2021
Snimak opasne vožnje dvojice dečaka iz Beograda pojavio se na društvenim mrežama. Kratak snimak je navodno zabeležen u Skojevskom naselju, a na njemu se vide dva dečaka koja voze okačena na zadnji deo autobusa GSP-a koji saobraća na liniji 23… »

GSP: Linije koje prolaze kroz Fruškogorsku ulicu u nedelju menjaju trasu

Moj Novi Sad 12.03.2021
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u nedelju, 14. marta, u vremenu od 8 do 16 časova privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 11a i 13. Zbog izvođenja radova na objektu Fakulteta tehničkih nauka –… »

Partizan ubedjiv u četvrtfinalu Zlatnog kupa

B92 11.03.2021
Fudbalska ekipa Partizan.rs plasirala se u polufinale Soccer Zlatnog kupa ubedljivom pobedom protiv RTV Pančevo-Dunav TV 9:2. U derbiju Gradska čistoća savladala je Vodovod 2:1, duel SO JKP BVK - Borba rešen je tek posle penala 6:5 (2:2 u regularnom… »

Soccer zlatni kup: Objektiv doživeo debakl, Čistoći pripao derbi!

Hot sport 11.03.2021
Čistoći derbi četvrtfinala Soccer Zlanog kupa SS Gradska čistoća izašla je kao pobednik iz derbija četvrtfinala Soccer Zlatnog kupa 2021. u malom fudbalu. Savladan je fantastični Vodovod sa 2:1. Neizvesno je bilo i u duelu SO JKP BVK – Borba… »

Zlatni kup: Gradska čistoća bolja od Vodovoda u derbiju, poznati parovi polufinala!

Blic sport 11.03.2021
SS Gradska čistoća izašla je kao pobednik iz derbija četvrtfinala Soker Zlatnog kupa 2021. u malom fudbalu. Savladan je fantastični Vodovod sa 2:1. Neizvesno je bilo i u duelu SO JKP BVK - Borba, koji je rešen tek posle penala - 6:5 (2:2 u… »

Uskoro presuda Adamu zbog smrti vozača GSP, Bojana Peraća: Prvostepeno osuđen na 3 godine

Telegraf 10.03.2021
Adam R. je kad je izazvao nesreću imao niz otežavajućih okolnosti. U Apelacionom sudu juče je održana sednica po žalbama tužilaštva, ali i odbrane Adama R., kojeg je Viši sud pre četiri meseca osudio na jedinstvenu kaznu tri godine i dva meseca… »

Zbog njega je mladi vozač GSP poginuo: Uskoro Apelacioni sud donosi presudu Adamu Rakočeviću zbog izazivanja saobraćajne…

Kurir 09.03.2021
U Apelacionom sudu danas je održana sednica po žalbama tužilaštva, ali i odbrane Adama Rakočević, kojeg je Viši sud pre četiri meseca osudio na jedinstvenu kaznu tri godine i dva meseca zatvora za izazivanje saobraćajne nesreće u Zemunu kada je… »

Sudar autobusa i kamiona Gradske čistoće na zvezdari: Više ljudi prevezeno u Urgentni centar!

Mondo 09.03.2021
U Beogradu se večeras dogodila saobraćajna nezgoda. U Beogradu se večeras dogodila saobraćajna nezgoda. Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 17.10 na uglu ulica Duška Radovića i Vitezova Karađorđeve zvezde. Tom prilikom sudarili su se… »

Izazvao smrt vozača GSP: Apelacioni sud za mesec dana donosi presudu Adamu Rakočeviću

Večernje novosti 09.03.2021
U Apelacionom sudu danas je održana sednica po žalbama tužilaštva, ali i odbrane Adama Rakočević, kojeg je Viši sud pre četiri meseca osudio na jedinstvenu kaznu tri godine i dva meseca zatvora za izazivanje saobraćajne nesreće u Zemunu kada je… »

Vesti dana »