GSP

JKP BVK i GSP u bici za trofej Zlatnog kupa

B92 01.04.2021
Ekipe SO JKP BVK i GSP Beograd 7. aprila od 21 sat u Posco areni boriće se za trofej Zlatnog kupa 2021. u malom fudbalu. Vodovod je do finala stigao pobedom nad timom Partizan.rs – 4:2 (2:0) U drugom polufinalu smo videli preokret. GSP je gubio od… »

Informacije o linijama GSP putem aplikacije: Osnivač i izvršni direktor konzorcijuma "Kentkart" o novinama u gradskom prevozu

Blic 01.04.2021
Građani u Beogradu će ubuduće moći preko aplikacije da odaberu linije prevoza koje koriste i da na svojim mobilnim uređajima budu pravovremeno obavešteni o svim promenama u režimu saobraćaja. To je u intervjuu za "Blic" izjavio Ahmet Basmaci… »

Soccer zlatni kup: JKP BVK i GSP u bici za trofej Soccer Zlatnog kupa!

Hot sport 01.04.2021
Zanimljivo kao i uvek! Ekipe SO JKP BVK i GSP Beograd 7. aprila od 21 sat u Posco areni boriće se za trofej Soccer Zlatnog kupa 2021. u malom fudbalu. Vodovod je do finala stigao pobedom nad timom Partizan.rs – 4:2 (2:0), dok je GSP gubio od Gradske… »

Novi posteri u gradskom prevozu, šta na njima piše?

B92 01.04.2021
"Vakcina čuva zdravlje i život". U autobusima gradskog prevoza u Beogradu ovih dana možete naići na nove postere. Na posterima je objašnjeno šta je koronavirus, zašto je važno vakcinisati se, a piše i kako teče proces vakcinacije. Takođe… »

Odbornici grada bez rasprave usvojili više odluka, ali zato debatovali o Đilasu

N1 Info 01.04.2021
Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas bez rasprave odluke o javnom linijskom prevozu, rebalansu budžeta Sava centra, GSP Beograd i Beogradskih elektrana, ali su zato debatovali od navodnim računima lidera Stranke slobode i pravde Dragana… »

JKP BVK: i GSP u velikoj borbi za osvajanje Zlatnog kupa

Blic sport 01.04.2021
Ekipe SO JKP BVK i GSP Beograd 7. aprila od 21 sat u Posco areni boriće se za trofej Soccer Zlatnog kupa 2021. u malom fudbalu. Vodovod je do finala stigao veoma dobrom igrom i prilično ubedljivom pobedom nad timom Partizan.rs od 4:2 (2:0). Sa druge… »

Ovako izgleda novi plakat u gradskom prevozu: Vakcina čuva zdravlje i život (foto)

Večernje novosti 01.04.2021
U AUTOBUSIMA gradskog prevoza od ove nedelje možete videti potpuno nove nalepnice, a one se ne tiču pravila prevoza, već - vakcine protiv korona virusa. "Vakcina čuva zdravlje i život" naslov je ovog plakata koji bi trebalo da proširi svest putnika… »

"Vakcina čuva zdravlje i život ljudi" Novi panoi osvanuli u gradskom prevozu: Plakat ima šest polja sa odgovorima o cepivu

Srbija danas 01.04.2021
Naš cilj je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer se masovnom imunizacijom zaustavlja epidemija, poručuju iz GSP. U autobusima gradskog prevoza od ove nedelje možete videti potpuno nove nalepnice, a one se ne tiču pravila prevoza, već - vakcine… »

Zastrašujući snimak iz beogradskog saobraćaja osvanuo na društvenim mrežama VIDEO

B92 30.03.2021
Beograd -- Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se troje dece koja se voze zakačena za zadnji deo autobusa GSP-a, koji ide punom brzinom. Kako navodi Sputnjik, snimak je nastao u Beogradu i prvo se pojavio na Instagramu i zabeležio ga… »

Borba ubedljiva u derbiju 14. kola Zlatne lige

Blic sport 29.03.2021
Ekipa Borbe lakše nego što se očekivalo izašla je na kraj sa timom VIP Mobile. U 14. kolu 12. sezone Soccer Zlatne lige u malom fudbalu bilo je 4:1 (2:0). Ubedljiva je bila i Gradska čistoća protiv Pinka (8:2). Mečevi 15. kola na programu su 2… »

Vesti dana »