GSP

Bivši pevač "legendi" se vozi gradskim prevozom: Sadio voće, a sada podelio video iz autobusa - "Direktno iz GSP-a"

Mondo pre 17 dana
U beogradu živi skromno. U beogradu živi skromno. Nekadašnji frontmen grupe "Legende", Ivan Milinković pokazao je da u Beogradu živi kao i sav normalan svet, te da se vozi javnim gradskim prevozom. On je na svom Instagramu objavio snimak iz autobusa… »

Sadi voće i povrće na Kosmaju, vozi se gradskim prevozom Naš pevač u autobusu: "Može i bolje" (video)

Blic pre 17 dana
Pevač Ivan Milinković poslednjih godina živi povučeno i ne eksponira se često u javnosti, a sada je pokazao da se redovno vozi i gradskim prevozom. Ivan se snimao tokom vožnje autobusom, a dok se u pozadini čula muzika, pevač je prokomentarisao: -… »

Putnice povređene u autobusu na liniji 16: Morala da interveniše i Hitna pomoć (foto)

Kurir pre 17 dana
Na Bulevaru despota Stefana oko 10 sati lakše su povređene dve putnice u autobusu GSP-a koji je saobraćao na liniji 16. Kako nezvanično saznajemo, putnice su povređene kad je vozač autobusa naglo ukočio. Policija i hitna pomoć bili su na mestu… »

Dve žene povređene u autobusu na liniji 16: Intervenisala i Hitna pomoć

Večernje novosti pre 17 dana
NA Bulevaru despota Stefana oko deset sati lakše su povređene dve putnice u autobusu GSP-a koji je saobraćao na liniji 16. Prema nezvaničnim sazannjima, putnice su povređene kad je vozač autobusa naglo ukočio. Policija i hitna pomoć bili su na… »

Pevač u gradskom prevozu kao sav normalan svet! Sadio je voće i povrće na Kosmaju, a u Beogradu živi skromno! Video

Kurir pre 17 dana
Bivši frontmen grupe "Legende", Ivan Milinković već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, a sada je pokazao kako živi kao sav normalan svet. Naime, on je na Instagramu objavio video snimak iz gradskog prevoza. Inače, Milinković se redovno vozi… »

GSP apeluje na Novosađane da automobile ne parkiraju na stajalištima

Dnevnik pre 18 dana
Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“ apeluje na učesnike u saobraćaju da svojim savesnim ponašanjem pomognu da se omogući bezbedno saobraćanje i korišćenje usluga javnog prevoza u Novom Sadu. Kako je saopšteno, vozači preduzeća… »

U Novom Sadu počinje akcija zbog parkiranja u "žutoj traci": Autobusi i policija snimaju bahate vozače, slede prekršajne…

Radio 021 pre 18 dana
Novosadsko GSP poručilo je da će, u saradnji sa saobraćajnom policijom, komunalnom inspekcijom i Gradskom upravom za saobraćaj i puteve, aktivirati kamere u autobusima i snimati vozače i taksiste koji se zaustavljaju u "žutoj traci" ili na… »

Ivan Milinković se vozi u GSP-u kao sav normalan svet

Nova pre 17 dana
Bivši pevač grupe "Legende", Ivan Milinković živi kao sav normalan svet. Bez obzira na to što je javna ličnost, pevaču nije bitno da li vozi automobil, bicikl ili je pešak. Milinković se redovno vozi gradskim prevozom, sa sve maskom na licu… »

Policija snima bahate vozače: U Novom Sadu akcija zbog parkiranja u "žutoj traci"

B92 pre 18 dana
Novosadsko GSP poručilo je da će, u saradnji sa saobraćajnom policijom, komunalnom inspekcijom i Gradskom upravom za saobraćaj i puteve, aktivirati kamere u autobusima i snimati vozače i taksiste koji se zaustavljaju u "žutoj traci" ili na… »

Kompanija Bus Logic iz Požarevca izrađivaće beskontaktne kartice za javni prevoz u Novom Sadu

Ekapija pre 18 dana
Kompaniji Bus Logic iz Požarevca poveren je posao izrade beskontaktnih plastičnih kartica za Javno gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad. Ugovor je vredan nešto manje od 17 miliona dinara. Podsetimo, ova kompanija je prošle godine angažovana i za… »

Vesti dana »

Skoro 3.000 novozaraženih

Vesti online pre 8 satijoš 26 povezanih

Preminula četiri pacijenta u leskovačkoj Kovid bolnici

Jug press pre 4 satijoš 24 povezane

Sumnjive utakmice u Kruševcu i Pančevu

Mozzart sport pre 7 satijoš 20 povezanih