GSP

Karambol u Zemunu: Izgoreo autobus GSP

B92 pre 14 dana
Beograd -- Jutros se u Zemunu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su potpuno izgoreli gradski autobus i jedan automobil. Kako prenose beogradski mediji, saobraćajna nezgoda se desila jutros u 05.45, kod autobuske stanice “Dunavska” u Ulici cara… »

Javno komunalno preduzeće GSP "Beograd" se priključilo realizaciji kampanje "Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život"

Srbija danas pre 14 dana
Pratili smo sve preporuke nadležnih institucija i zajedno sa njima pratili inovacije na polju preventive i zaštite javnog zdravlja od dvostrukog čišćenja različitim dezinfekcionim sredstvima do tretmana ozonom. Javno komunalno preduzeće GSP… »

Saobraćaj u Beogradu: Evo kakvo je stanje na ulicama prestonice prvog radnog dana

Večernje novosti pre 14 dana
NA ulicama prestonice prvog radnog dana u nedelji nisu primećeni veći zastoji u saobraćaju. U centru grada jutros bez gužvi. Foto: Printscreen/Naksi Na gazeli je primetan veći broj vozila, ali trenutno bez većih zadržavanja. Foto: Printscreen/Naksi… »

Saobraćaj na ulicama Beograda: Evo kakvo je stanje u prestonici prvog radnog dana! (foto)

Srbija danas pre 14 dana
U centru grada jutros bez gužvi. Na ulicama prestonice prvog radnog dana u nedelji nisu primećeni veći zastoji u saobraćaju. Na gazeli je primetan veći broj vozila, ali trenutno bez većih zadržavanja. Prohodno je i na Brankovom mostu, ali i Mostu… »

Izmene u saobraćaju i linija GSP

Blic pre 16 dana
Izmene u saobraćaju, odnosno, planirano privremeno preusmeravanje određenih linija Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) na nove trase - u svakom trenutku informacije o tome dostupne su vam na ovoj stranici. U linku ispod, koji se dnevno ažurira… »

Hit fotka iz beogradskog prevoza: Pogledajte šta je ostalo iza jedne dame, zapalile se društvene mreže (foto)

Večernje novosti pre 16 dana
DUHOVITI komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je bio prvi jutarnji autobus i… »

Mora da je bio dobar provod: Hit-fotka iz GSP, pogledajte šta je ostalo iza jedne dame! (foto)

Srbija danas pre 16 dana
Hit na društvenim mrežama. Duhoviti komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je… »

Mora da je bio mnogo dobar provod: Hit-fotka iz GSP, pogledajte šta je ostalo iza jedne dame! (foto)

Kurir pre 16 dana
BEOGRAD - Duhoviti komentari nizali su se na postavljeni Fejsbuk post s fotografijom koja pokazuje šta je iza jedne dame ostalo u GSP autobusu! Pošto noćnog prevoza nema još od letos, a ni dozvoljenog javnog provoda, ovo mora da je bio prvi jutarnji… »

Okretnicu trolejbusa sele u vasinu: GSP "Beograd" raspisalo tender za izmeštanje čvorišta sa Studentskog trga

Večernje novosti pre 16 dana
GRADSKO saobraćajno preduzeće "Beograd" raspisalo je tender za radove na izgradnji privremene okretnice trolejbusa na Studentskom trgu, sa izradom projekta. Zašto se sada gradi okretnica kada trg treba da se sređuje, za "Novosti" otkriva gradski… »

Bus plus ipak ostaje: Naplata GSP karata Turcima koji su vlasnici Apex-a

BizLife pre 17 dana
Grad Beograd (Sekretarijat za javni prevoz) doneo je odluku da dodeli ugovor za eksploataciju i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu grupi ponudjača Kentkart. Kentkart je ponudio da taj posao radi za… »

Vesti dana »