GSP

GSP bogatiji za 29 novih autobusa

NoviSad.com pre 4 dana
Novi Sad - Vozni park Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“ obnovljen je novim autobusima. Foto: Grad Novi Sad U garažu gradskog prevoznika, 1. aprila je stiglo 29 novih autobusa na gas turskog proizvođača BMC, kupljenih kreditom… »

Zbog rada kafića i više autobusa u Beogradu VIDEO

B92 pre 4 dana
Kako se produži radno vreme ugostiteljskih objekata, tako i javni prevoz pojačava broj svojih linija na kolovozima. Jedan vozač gradskog prevoza rekao je za TV Prva da kada se produži radno vreme kafića, odnosno sada bašti koje rade do 22, ima mnogo… »

VIDEO: Životinje i prelepi pejzaži Srbije na autobusima GSP-a u Novom Sadu, Beogradu i Nišu

Radio 021 pre 5 dana
Projekat "EU za Naturu 2000 u Srbiji" započinje kampanju "Zdrava priroda za zdrav život" u sklopu koje će se na vozilima gradskog prevoza naći fotografije prirode Srbije. Kampanja ima za cilj da građanima prikaže pejzaže Srbije i da istakne značaj… »

Slike prirode Srbije na autobusima GSP-a u Novom Sadu, Beogradu i Nišu

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Projekat "EU za Naturu 2000 u Srbiji" započinje kampanju "Zdrava priroda za zdrav život" u sklopu koje će se na vozilima gradskog prevoza naći fotografije prirode Srbije. Kampanja ima za cilj da građanima prikaže neverovatne pejzaže… »

EU: za Naturu 2000: Slike prirode Srbije na autobusima GSP - "Zdrava priroda za zdrav život"

Blic pre 6 dana
Projekat „EU za Naturu 2000 u Srbiji“ započinje kampanju "Zdrava priroda za zdrav život" u sklopu koje će se na vozilima gradskog prevoza naći fotografije prirode Srbije. Kampanja ima za cilj da građanima prikaže neverovatne pejzaže Srbije i da… »

Trijumf bez kapi znoja GSP: ponovo nije imao rivala, nova predaja i pobeda lidera Zlatne lige

Blic sport pre 6 dana
Ekipa Soccerbet peta je koja se predala timu GSP Beograd, lideru 12. sezone Zlatne lige u malom fudbalu. Kako stvari sada stoje, GSP će uskoro overiti prvo mesto na tabeli pred plej-of, ali će i te kako biti zanimljivo videti koja će još tri tima… »

Soccer zlatna liga: Rivali počeli da se predaju GSP-u!

Hot sport pre 6 dana
Rivali su počeli da se predaju GSP-u u Soccer Zlatnoj ligi Ekipa Soccerbet peta je koja se predala timu GSP Beograd, lideru 12. sezone Soccer Zlatne lige u malom fudbalu. Kako stvari sada stoje, GSP će uskoro overiti prvo mesto na tabeli pred plej-of… »

Rezultati 15. kola Zlatne lige

B92 pre 6 dana
Ekipa Soccerbet peta je koja se predala timu GSP Beograd, lideru 12. sezone Zlatne lige u malom fudbalu. Kako stvari sada stoje, GSP će uskoro overiti prvo mesto na tabeli pred plej-of, ali će i te kako biti zanimljivo videti koja će još tri tima… »

Uskoro na ulicama Novog Sada: U garažu GSP-a stiglo 29 novih autobusa

B92 pre 8 dana
U garažu gradskog prevoznika na Futoškom putu stiglo je 29 novih autobusa, koji su kupljeni za sedam miliona evra dobijenih od Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), saznaje 021.rs. Kako je 021.rs ranije pisao, radi se o 24 solo i pet zglobnih… »

Arheološka istraživanja pomeraju okretnicu

Politika pre 10 dana
Izmeštanje trolejbuske stanice nešto dalje od sadašnje lokacije preduslov je za predstojeće radove arheologa na ovom trgu. – Dugoročni plan grada i dalje je da okretnicu trolejbusa, kada se stvore uslovi, preseli na Dorćol. Vest da je GSP… »

Vesti dana »