GSP - vesti

Plan GSP: U 2019. kupovina 50 autobusa, uvođenje novih tramvajskih linija, minus 25 miliona evra

Blic pre 7 sati
GSP „Beograd“ bi u 2019. godini, u najboljem slučaju, trebalo da dobije 50 novih solo autobusa, a isto toliko planirano je da bude kupljeno tokom 2020. Barem se tako navodi u Programu poslovanja GSP „Beograd“ za 2019. koji je usvojila i Skupština grada Beograda na sednici održanoj 21. decembra... »

Zbog pokvarenih trolejbusa velike gužve kod Trga republike

Blic pre 7 sati
Do zastoja trolejbusa kod Studentskog parka došlo je u 14.45 sati kada su se dve trole pokrvarile što je prouzrokovalo veliku gužvu u Ulici Vase Čarapića i Kolarčevoj. - Dva trolejbusa su bila u kvaru koji je otklonjen u 15.10 sati - rekli su iz GSP-a. Kvar koji se dogodio brzo je otklonjen, ali... »

Izmena saobraćaja za vreme obeležavanja godišnjice Novosadske racije

Radio 021 pre 10 sati
Režim saobraćaja privremeno će biti izmenjen u sredu, 23. januara zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije.
Saobraćaj će biti zabranjen na Keju žrtava racije, od Trga Neznanog junaka do Radničke ulice, i delu Ulice Maksima Gorkog, od Ulice Sonje Marinković do Keja žrtava racije. Takođe se određuje privremena zabrana saobraćaja u desnoj... »

„GSP predstava za zaposlene u propagandne svrhe“

Danas pre 23 sata
SOS sindikat GSP "Beograd" ukazuje da su neosnovane spekulacije o gašenju OJ "Centralni remont" i pogona "Zemun" Spekulacije o zatvaranju ogranka GSP „Centralni remont“ i preseljenju pogona „Zemun“, po oceni predstavnika SOS sindikata GSP „Beograd“ nisu osnovane, već su pokušaj rukovodstva i pojedinih sindikata da zaposlenima predstave svoju „borbu za opstanak i sprečavanje rasparčavanja GSP-a“.
Naime, prethodnih nedelja, a naročito prethodnih dana, sve više i glasnije se moglo čuti kako se planira gašenje OJ „Centralni remont“, kako je pogon „Zemun“ pred preseljenjem i da će radnici dobiti otkaze, prebačeni u druge... »

GSP prodaje rashodovane autobuse

B92 pre 3 dana
B92: GSP prodaje rashodovane autobuse
Beograd -- GSP "Novi Sad" raspisao je usmenu javnu licitaciju za prodaju 21 rashodovanog vozila.
Najstarije vozilo je iz 1987. godine i reč je o "Zastavinom" pikapu, koji se prodaje po početnoj ceni od 13.000 dinara. Na prodaju je i šest "Ikarbusovih" rashodovanih autobusa (četiri zglobna i dva solo autobusa) iz 1999, 2000.... »

GSP prodaje rashodovane autobuse: Najstarije vozilo iz 1987. godine

Moj Novi Sad pre 3 dana
GSP "Novi Sad" raspisao je usmenu javnu licitaciju za prodaju 21 rashodovanog vozila. Najstarije vozilo je iz 1987. godine i reč je o "Zastavinom" pikapu, koji se prodaje po početnoj ceni od 13.000 dinara. Na prodaju je i šest "Ikarbusovih" rashodovanih autobusa (četiri zglobna i dva solo autobusa)... »

Pet na pet - Aleksandar Vukmirović: Uz Gvardioline instrukcije, igra se najlepši fudbal

Mozzart sport pre 3 dana
Srbin na privremenom radu u Kini voleo je majstore poput Ronalda, Del Pjera, Pirla i Totija!
Trenersku karijeru Aleksandar Vukmirović je započeo u fudbalskom klubu “Bubamara” iz Kraljeva kao fudbalski učitelj najmlađih dečaka. Sledeća destinacija za Aleksandra je bila srpska prestonica i klubovi poput Balkana, Obilića,... »

Produžena privremena trasa GSP linija 1, 15 i 35

Radio 021 pre 4 dana
Privremena trasa linija GSP-a 1, 15 i 35 biće produžena do završetka obnove mosta preko Kanala DTD na Sentandrejskom putu.
Linije 1 i 35 s Klise će, pored već izmenjenog dela trase, s Klisanskog puta skretati desno u Primorsku ulicu, zatim desno prema kružnoj raskrsnici s Bulevarom Evrope, kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za... »

(Mapa) Beograd 10 sati u blokadi: Zbog posete Putina zatvaranje ulica Od 10.00, promene na 35 linija GSP

Blic pre 4 dana
Poseta ruskog predsednika Vladimira Putina dovešće danas do zatvaranja mnogobrojnih saobraćajnica u prestonici od kasnih prepodnevnih do večernjih časova. Već od 10.00 biće obustavljen saobraćaj u Ruzveltovoj i okolnim ulicama, a oko podneva se očekuje zatvaranje autoputa, od aerodroma ka centru... »

Lančani kod Obrenovca: "Reno" se zakucao u GSP autobus

B92 pre 5 dana
B92: Lančani kod Obrenovca: "Reno" se zakucao u GSP autobus
Beograd -- Na Obrenovačkom putu kod naselja Duboko, između Bariča i Umke, danas oko 7.20 se dogodio lančani sudar u kojem je učestvovalo i vozilo GSP-a.
U sudaru su, kako piše "Blic" učestvovala ukupno tri vozila, dva automobila i autobus GSP-a. Prema prvim informacijama, automobil marke “reno megan” se iz još nepoznatih razloga zakucao u drugo putničko vozilo koje je na stanici... »

Đoković uz dosta muke do četvrtfinala AO VIDEO

B92  pre 6 sati  još 32 povezane

Palau uručio notu Srbiji: Preispitujemo odluku o priznanju Kosova

Novi magazin  pre 6 sati  još 23 povezane

Mej odbacila pozive da odloži Bregzit

Politika  pre 3 sata  još 14 povezanih

Reporteri bez granica:klima za medije u Srbiji se pogoršava

Novi magazin  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.