GSP

GSP: Menja se trasa linija koje prolaze kroz Petrovaradin

Moj Novi Sad pre 14 sati
Do privremene izmene doći će na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69. Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 menjaju trasu kretanja od četvrtka, 17. oktobra, do završetka radova na rekonstrukciji Preradovićeve ulice u… »

Sudar na Slaviji: Saobraćaj stoji, stvaraju se velike gužve

Blic pre 16 sati
Na kružnom toku Slaviji došlo je do saobraćajnog udesa pri čemu su se stvorile velike gužve, i na tom delu puta saobraćaj je u potpunom zastoju. Naime, kako su za "Blic" rekli iz JKP "GSP" Beograd u udesu su učestovala dva vozila, kombi i… »

Izmene na linijama gradskog prevoza zbog protesta taksista

B92 pre 1 dan
Tokom protesta beogradskih taksista linije autobusa i tramvaja koje prelaze preko Trga Slavija biće skraćene, rečeno je RTS-u u dispečerskom centru GSP-a. Autobusi na linijama 33, 47, 48 i 59 svoju trasu završavaće kod Autokomande i vraćaće se… »

Do kraja nedelje na beogradskim ulicama 30 novih autobusa

B92 pre 1 dan
Beograd -- Direktor GSP "Beograd" Radiša Momčilović najavio je da će 30 novih kineskih autobusa marke "Hajger" biti na ulicama do kraja nedelje. Kako navodi Momčilović za RTS, preostala 144 vozila na prestoničkim ulicama biće do kraja novembra. Za… »

Prvih 30 kineskih autobusa na ulicama do kraja nedelje, ostali za mesec i po dana

Blic pre 1 dan
Direktor GSP "Beograd", Radiša Momčilović, najavio je da će 30 novih kineskih autobusa marke "Hajger" biti na ulicama do kraja nedelje, a da će preostala 144 vozila stići do kraja novembra. Za sada nije obelodanjeno u kojim će pogonima biti… »

Kraće autobuske linije zbog protesta taksista

Danas pre 1 dan
Tokom protesta beogradskih taksista linije autobusa i tramvaja koje prelaze preko Trga Slavija biće skraćene, rečeno je u dispečerskom centru GSP. Autobusi na linijama 33, 47, 48 i 59 trasu će završavati kod Autokomande i vraćaće se nazad na… »

Autobusi voze: Okolo-naokolo Zbog taksi blokade i danas velike promene u gradskom prevozu

Blic pre 1 dan
Veliki broj linija gradskog prevoza tokom jučerašnjeg protesta taksista bile su u prekidu, mnogo polazaka je kasnilo, a bilo je i izmena trasa. Kako saznaje "Blic", plan promena trasa, kao i preusmeravanje autobusa vrši se operativno, odnosno tek kada… »

Rođendan GSP-a u znaku gužvi i nedostatka vozača

RTS pre 2 dana
Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd obeležava 127 godina od uspostavljanja prve tramvajske linije koja je povezivala Kalemegdan i Slaviju. Do kraja nedelje 30 novih autobusa će biti u saobraćaju, a planira se i nabavka novih vozila, najavio je… »

Incident na Zelenom vencu: Stariji muškarac na stajalištu glavom odvalio tablu (video)

Blic pre 3 dana
Stariji muškarac zadobio je jutros povredu glave kada je udario u tablu na kojoj je obeležen red vožnje autobusa javnog gradskog prevoza, na stanici na Zelenom vencu. Kako su za "Blic" rekli iz Hitne pomoći, nemili događaj desio se oko 9.50 sati, a… »

Udes na Paliluli: Teško povređen pešak, vozač pobegao sa lica mesta

Kurir pre 3 dana
U Višnjičkoj ulici, kod broja 38, na Paliluli, oboren je pešak jutros oko 7.30, a vozač je pobegao s lica mesta i ostavio nesrećnog muškarca (35) na ulici. On je kolima Hitne pomoći odmah prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Konstantovano je… »

Vesti dana »