GSP

Otvara se za saobraćaj Temerinska ulica

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad – Danas u 15 časova biće pušten drumski saobraćaj u Temerinskoj ulici, najavili su iz ''Infrastruktura železnice Srbije a.d.'', a iz GSP-a poručuju da će od 17 časova autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 saobraćati redovnim… »

Poznati prvi četvrtfinalisti Zlatnog kupa

B92 pre 2 sata
Prvi mečevi osmine finala Zlatnog kupa u malom fudbalu odigrani su u Posco areni na Carevoj ćupriji. Novajlija u takmičenju, Objektiv, iznenadio je Belgrade Airport sa 4:2, dok je povratnik SO JKP BVK bio bolji od ekipe Dobri drugari 5:1. U… »

FOTO: Završen nadvožnjak u Temerinskoj, ulica se otvara posle podne

Radio 021 pre 2 sata
Radovi na gradnji nadvožnjaka u Temerinskoj ulici su završeni i saobraćaj u toj ulici bi od danas posle podne trebalo da se redovno odvija. U "Infrastrukturi železnice Srbije" navode da će od petka u 15 časova saobraćaj u Temerinskoj ulici biti… »

Saobraćajni kolaps u Beogradu: U centru haos zbog radova u Kralja Milana, kolone vozila mile po mostovima (foto)

Kurir pre 20 sati
U centru Beograda saobraćajni kolaps! Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog… »

Kolaps u CENTRU BEOGRADA, OVO JE UZROK: Kolona automobila, GSP vozila preusmerena!

Mondo pre 19 sati
U Beogradu je večeras došlo do kolapsa u saobraćaju. U Beogradu je večeras došlo do kolapsa u saobraćaju. Kako su za portal MONDO rekli iz udruženja Pink taksi, za saobraćaj je zatvorena ulica Kralja Milana od Slavije do Terazija zbog radova… »

Kolaps u Beogradu: Ulica kralja Milana i dalje zatvorena, vozila mile u centru grada, u Bulevaru despota Stefana otežan…

Večernje novosti pre 20 sati
NEMA kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim… »

Ulica kralja Milana i dalje neprohodna, izbegavajte centar grada

Alo pre 19 sati
Nema kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim… »

Nikad veća gužva u Beogradu! Automobili "mile", u centru grada haos (foto)

Srbija danas pre 20 sati
U centru Beograda je saobraćajni kolaps. Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog… »

Totalni kolaps u Beogradu! Ulica kralja Milana i dalje neprohodna, "čepovi" u okolnim ulicama, vozila mile u centru grada…

Blic pre 20 sati
Nema kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim… »

Otac nastradalog dečaka: Prošlo je devedeset dana, a još nema suđenja

Danas pre 1 dan
Porodica tragično nastradalog dečaka obeležila tri meseca od njegove pogibije “Dobro veče svima ili što bi Despot rekao – ćao društvo. Nažalost on nije ovde zato što ga je na ovom mestu pre tačno tri meseca ubio vozač GSP-a”, kazao je… »

Vesti dana »