GSP - vesti

Vozač autobusa koji je povredio Deu Đurđević: Stisnuo sam kočnicu, ali je vozilo proklizalo

Večernje novosti pre 19 sati
Saslušan B. J. osumnjičen da je izazvao udes u kome je povređena voditeljku TV Pink: Žao mi je Dee. Često zovem njenog verenika da vidim u kakvom je stanju
ŽAO mi je što se sve ovo dogodilo. Žao mi je Dee. Često zovem njenog verenika, kako bih saznao u kakvom je zdravstvenom stanju. Mnogo sam potresen zbog čitavog događaja. Ovo je u petak na saslušanju u Prvom osnovnom javnom... »

GSP Od 22. marta novi red vožnje

Dnevnik pre 3 dana
JGSP „Novi Sad“ obaveštava putnike da će od 22. marta 2019. godine autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje.
Novim redom vožnje, na osnovu dosadašnje prakse i urađene analize, polasci su vremenski usklađeni sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima. Kako kažu u GSP-u, novi red vožnje možete videti na njihovom sajtu.... »

Vozači GSP u uniformama: Kravata može i ne mora

Večernje novosti pre 4 dana
Vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" od ponedeljka moraju da nose radna odela. Zbog vremena pojedini šoferi su startovali u majici, drugi nosili košulje sa kravatom
VOZAČI Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" u ponedeljak su započeli radni dan u košulji i sa kravatom, odnosno odeveni u uniformu. Nova radna odela, koja su nosili svi bez izuzetka, iznenadila su pojedine putnike. Dok su... »

GSP: Prvo uniforma, pa volan u šake

Večernje novosti pre 5 dana
Vozači Gradskog saobraćajnog preduzeća od danas imaju radnu obavezu da nose službenu odeću i obuću. Uskoro jednoobrazna oprema i kod privatnih prevoznika, "Laste" i "Lastre"
VOZAČI Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" od danas će biti u uniformama! Radna odela biće u obavezi da nose dok su za volanom, a kontrolisaće ih šefovi saobraćaja. Ukoliko nemaju uniformu na radnom mestu, mogu biti... »

Evo kako izgledaju: Vozači GSP od jutros u novim uniformama (foto)

Kurir pre 5 dana
Vozači javnog gradskog prevoza u Beogradu jutros su na radno mesto stigli u novim uniformama, kako je i najavljeno. Na društvenim mrežama su objavljene i fotografije putnika koji su bili pomalo iznenađeni kada su ugledali vozače krenuvši na posao. Pored vozača autobusa, tramvajdžije će takođe... »

Da li ste primetili promene u GSP? Vozači su drugačiji VIDEO

B92 pre 5 dana
B92: Da li ste primetili promene u GSP? Vozači su drugačiji VIDEO
One koji su jutros rano krenuli na posaogradskim prevozom sačekalo je prijatno iznenađenje.
Uniformisani vozači. Od danas će svi vozači, osim onih na linijama privatnih prevoznika, izgledati identično. Opširnije u video... »

Foto-ubod: Šta se to krčka u GSP-u? Putnici u busu nisu mogli da skinu ni poglede, ni noseve sa prtljaga ovog Beograđanina

Telegraf pre 6 dana
Piknik je, čini se, prekinut u poslednjem trenutku
Od džaka drva, preko wc šolje u naručju, sve do čitavog radnog stola - svašta su Beograđani prevozili u gradskom prevozu. No, jedan je izgleda "prešao igricu" kada je autobusom provozao pun kotlić gustog čorbastog jela, sa sve lancem. Sa rancem na leđima, neobični... »

Vozači GSP-a od ponedeljka u uniformama

Politika pre 7 dana
Putnici koji u ponedeljak rano ujutru uđu u vozila GSP „Beograd” među prvima će biti u prilici da vide uniformisane vozače. Jer od ponedeljka, svi šoferi najvećeg gradskog prevoznika, koji su zadužili uniformu, moraće i da je nose dok upravljaju tramvajima, trolejbusima i autobusima. Uniforma se,... »

Vozači GSP-a oblače nova odela - od ponedeljka u uniformama VIDEO

B92 pre 7 dana
B92: Vozači GSP-a oblače nova odela - od ponedeljka u uniformama VIDEO
Beograd -- Od ponedeljka kada se budete vozili gradskim prevozom, vozače ćete videti u potpuno novom odelu.
Tog dana stupa na snagu uredba pod kojom se vozači GSP-a obavezuju da na radnom mestu nose uniforme. Jasminka Ličina izvršni director saobraćaja kaže da su uniforme stigle i podseća da ovo nije prvi put da vozači u GSP-u nose... »

NVO: Moramo odlučno stati uz žrtve nasilja

Danas pre 7 dana
Povodom niza verbalnih i fizičkih napada na žene i aktivistkinje proteklih dana, naročito na obeležavanju Međunarodnog dana žena, ženske organizacije upućuju zajedničko saopštenje u kome ove incidente najoštrije osuđuju.
Napadi na Dragoslavu Barzut, aktivistkinju organizacije Da se zna, Kseniju Radovanović iz Inicijative Ne davimo Beograd, Slavicu Terzić, vozačicu GSP autobusa, kao i stalne pretnje Mariji Lukić jesu „mizogini i homofobni napadi“... »

Jokić: Borimo se za titulu, za sve

B92  pre 6 sati  još 20 povezanih

U požaru u Užicu nastradale tri osobe

B92  pre 6 sati  još 16 povezanih

Kako su "šurovali" lekar, policajac i advokat, uhapšeni

B92  pre 3 sata  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.