GSP

Autobusi koji saobraćaju Kisačkom ulicom menjaju trasu kretanja

NoviSad.com pre 24 dana
Novi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30 od sutra saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kisačkoj ulici kod broja 61. Autobusi na liniji 1, smer ka centru, od… »

GSP: Linije koje prolaze kroz Kisačku ulicu privremeno menjaju trasu

Moj Novi Sad pre 24 dana
Menja se trasa na autobuskim linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 24. do 26. marta privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30. Zbog… »

Nesreća u Novom Sadu: Sudar automobila i gradskog autobusa kod Gogoljeve, povređena oba vozača i putnica! Udes i u…

Kurir pre 24 dana
NOVI SAD - U Novom Sadu jutros oko 8.40 sati došlo je do sudara na raskrsnici Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Na tom mestu sudarili su se automobil1 i autobus GSP. Oba vozača i putnica iz autobusa s povredama prevezeni su u KC Vojvodina. Uvidjaj je u… »

Autobus udario u banderu na Grbavici, tri osobe povređene

Radio 021 pre 24 dana
Tri osobe povređene su jutros oko 8:15h kada je autobus GSP-a na liniji 13 udario u banderu na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su povređena dva muškarca stara 33 i 44 godine, kao i… »

FOTO: Biciklisti ka Veterniku voze kolovozom u suprotnom smeru, planira se staza iza NIS pumpe

Radio 021 pre 25 dana
Potez od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša, dalje ka Veterniku, opasan je za bilo koga ko se nađe na biciklu. Ni sa jedne strane Futoškog puta na ovoj deonici ne postoji biciklistička staza, ali veliki broj biciklista tuda svakodnevno… »

GSP: Autobuske linije 6 i 12 privremeno menjaju trase od ponedeljka

Moj Novi Sad pre 28 dana
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 22. marta privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 6 i 12. Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Ćirila i Metodija 126 E, autobusi će saobraćati na… »

Ko je GOAT velteraš – GSP ili Usman? „Prestići će i Bolta!“

Sport klub pre 29 dana
Nigerijski MMA borac Kamaru Usman suvereno vlada UFC divizijom do 77 kilograma, a počinje da se postavlja pitanje koje je do sada bilo neumesno – da li je legendarni Kanađanin Žorž Sen Pjer i dalje najbolji u istoriji UFC velter kategorije? Sen… »

Autobus udario auto u Bulevaru Mihajla Pupina

Nova pre 30 dana
Autobus na liniji 71 udario je u automobil marke "punto" u Bulevaru Mihajla Pupina, u blizini raskrsnice s Ulicom antifašističke borbe. Od siline udarca vozila GSP-a, automobil marke “punto” završio je na razdelnom ostrvu. Okolnosti pod kojima se… »

Kako unaprediti javni prevoz u Beogradu

Nova pre 31 dana
BUS PLUS je unazadio javni prevoz grada, Beograđane ostavio bez 70 miliona eura, a ostavili su nam i umanjen broj linija, a time i korisnika, povećan broj automobila u gradu, nesnosni smog i kolaps. To je rečeno na tribini koja započela govorom Ivana… »

Jedan od najboljih u istoriji MMA: Mrzim tuče

B92 pre 31 dana
Džordž Sent Pjer, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, bio je potpuno iskren u poslednjem intervjuu. Džordž Sent Pjer, popularni GSP, jedan je od najboljih MMA boraca svih vremena, a verovatno i najbolji ikada kada pričamo o velter kategoriji… »

Vesti dana »