HIV

Primili vakcinu protiv koronavirusa, pa dobili pozitivan test na HIV

Alo 11.12.2020
Prema navodima kreatora vakcine, rešavanje problema moglo bi da potraje godinu dana. nakon što su učesnici u kliničkim ispitivanjima imali lažno pozitivne rezultate testa na HIV. Vakcina, koji su napravili Univerzitet u Kvinslendu i biotehnološka… »

Bizaran kraj australijske vakcine: Primili cepivo protiv korone, pa dobili lažno pozitivan test na HIV

Kurir 11.12.2020
Australija je obustavila razvoj domaće vakcine protiv korona virusa nakon što su učesnici u kliničkim ispitivanjima imali lažno pozitivne rezultate testa na HIV. Vakcina, Univerziteta u Kvinslendu i biotehnološke kompanija CSL, pokrenula je jak… »

Australija: Vakcina pokazala lažne pozitivne HIV rezultate

RTV 11.12.2020
KANBERA - Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV , preneo je danas CNN . Vakcina nije prošla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su je… »

Rampa za australijsku vakcinu: Volonteri lažno pozitivni na HIV

Blic 11.12.2020
Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV, preneo je danas CNN. Vakcina nije išla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su je Univerzitet… »

Australijska vakcina pokazala lažne pozitivne HIV rezultate

Politika 11.12.2020
KANBERA – Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv koronavirusa, pošto su volonteri bili lažno pozitivni na virus HIV, preneo je danas Si-En-En. Vakcina nije išla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su… »

Zbog vakcine lažno pozitivni na testu na HIV: Australijske vlasti odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korone

Večernje novosti 11.12.2020
AUSTRALIJSKE vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV. Vakcina nije išla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su je Univerzitet Kvinslend i… »

Volonteri koji su se vakcinisali eksperimentalnom vakcinom ove zemlje bili lažno pozitivni na HIV

Telegraf 11.12.2020
Neverovatna situacija u Australiji. Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV, preneo je danas CNN. Vakcina nije išla dalje od prve faze kliničkih… »

Australija odbacila vakcinu protiv korone: Testovi pokazali da testirani imaju HIV?

Srbija danas 11.12.2020
Testirani u prvoj fazi ispitivanja bili lažno pozitivni na HIV nakon primanja vakcine. Australijski zvaničnici odbacili su kandidata za vakcinu protiv koronavirusa nakon što su sudionici bili lažno pozitivni na HIV. Na vakcini, koja nije išlo dalje… »

Sve je u redu

XXZ magazin 10.12.2020
Kratki film "Sangro" (I Bleed). Film počinje rečenicom „Mislio sam da ću već biti mrtav“, te nastavlja dalje kroz misli mladića koji traži (i pronalazi) smisao života. Prosvetljenju je prethodila izolacija (narator kaže da se i sam osećao kao… »

Infektolog objasnio kojeg dana smo najzarazniji kada se pojave simptomi VIDEO

B92 09.12.2020
Globalna borba sa kovidom 19 traje skoro godinu dana. Za sada bez velikog uspeha za čoveka. Da li se vidi svetlo na kraju tunela, budući da je u pojedinim zemljama počela masovna vakcinacija, dok su na testiranje u Srbiju stigle vakcine i sa istoka i… »

Vesti dana »