HIV

Opština Zvezdara u borbi za bolji položaj obolelih od HIV-a

Politika 21.12.2020
Vladan Jeremić, predsednik opštine Zvezdara, i predstavnici Asocijacije za borbu protiv side - JAZAS, Srbija, UNAIDS RST EEC – Rusija i Alijansa za javno zdravlje – Ukrajina potpisali su Parisku deklaraciju i time se obavezali da će pojačati svoje… »

Bil Gejts počeo da se reklamira u Srbiji: Evo o čemu se zapravo radi

Srbija danas 21.12.2020
Saosnivač Majkrosofta želi da čujemo o podvizima bračnog para - lekara koji su dali veliki doprinos lečenju okrutnih bolesti. Poznati filantrop i saosnivač Majkrosofta, Bil Gejts, počeo je da se reklamira u Srbiji. Na društvenim mrežama sada… »

Gradska opština Zvezdara i JAZAS potpisali Parisku deklaraciju

Danas 18.12.2020
Predsednik Gradske opštine Zvezdara i predstavnici Asocijacije za borbu protiv side – JAZAS, Srbija, UNAIDS RST EEC – Rusija i Alijansa za javno zdravlje – Ukrajina potpisali su danas Parisku deklaraciju i time se obavezali da će pojačati svoje… »

Gradska opština Zvezdara i JAZAS potpisali Parisku deklaraciju

Nedeljnik 18.12.2020
Predsednik Gradske opštine Zvezdara i predstavnici Asocijacije za borbu protiv side – JAZAS, Srbija, UNAIDS RST EEC – Rusija i Alijansa za javno zdravlje – Ukrajina potpisali su juče Parisku deklaraciju i time se obavezali da će pojačati svoje… »

Zbog pandemije porast obolelih od drugih bolesti: Uz koronu, u Italiji i AIDS odnosi živote, sve je više zaraženih

Večernje novosti 17.12.2020
ZBOG pandemije virusa korona, širom sveta zaustavljeni su i prevencija i lečenje mnogih bolesti. Jedna od njih je i AIDS. Povodom Svetskog dana borbe protiv ove bolesti izašli novi i zastrašujući podaci Svetske zdravstvene organizacije. Od početka… »

Vakcinisani pozitivni na HIV!

Vesti online 15.12.2020
Program australijske razvojne vakcine V451 protiv Covida-19, na kojoj su radili naučnici s Univerziteta u Kvinslendu (UQ) i biotehnološka kompanija CSL, iznenada je obustavljen pošto je veliki broj pacijenata, koji su učestvovali u probnim… »

Primili vakcinu protiv koronavirusa, pa dobili pozitivan test na HIV

Alo 11.12.2020
Prema navodima kreatora vakcine, rešavanje problema moglo bi da potraje godinu dana. nakon što su učesnici u kliničkim ispitivanjima imali lažno pozitivne rezultate testa na HIV. Vakcina, koji su napravili Univerzitet u Kvinslendu i biotehnološka… »

Bizaran kraj australijske vakcine: Primili cepivo protiv korone, pa dobili lažno pozitivan test na HIV

Kurir 11.12.2020
Australija je obustavila razvoj domaće vakcine protiv korona virusa nakon što su učesnici u kliničkim ispitivanjima imali lažno pozitivne rezultate testa na HIV. Vakcina, Univerziteta u Kvinslendu i biotehnološke kompanija CSL, pokrenula je jak… »

Australija: Vakcina pokazala lažne pozitivne HIV rezultate

RTV 11.12.2020
KANBERA - Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV , preneo je danas CNN . Vakcina nije prošla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su je… »

Rampa za australijsku vakcinu: Volonteri lažno pozitivni na HIV

Blic 11.12.2020
Australijske vlasti su odbacile domaćeg kandidata za vakcinu protiv korona virusa, pošto su voloteri bili lažno pozitivni na virus HIV, preneo je danas CNN. Vakcina nije išla dalje od prve faze kliničkih ispitivanja, a razvijali su je Univerzitet… »

Vesti dana »