HIV

Da li strejt glumcima treba davati gej uloge

Nova 25.02.2021
Rusel Dejvis, autor megapopularne HBO serije "It's a sin", ili "To je greh", izazvao je lavinu kontroverza u Velikoj Britaniji, nakon što je za tamošnje medije izjavio da "samo gej ljudi treba da igraju gej likove u serijama i filmovima". U najnovijem… »

Fauči dobio nagradu za doprinos nauci

B92 18.02.2021
Vodeći imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu s bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Milion dolara za odbranu nauke Entoni Fauči dobitnik prestižne izraelske nagrade

Kurir 16.02.2021
Vodeći imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Savetnik osmorici predsednika: Faučiju Den Dejvid nagrada za doprinos nauci

Večernje novosti 16.02.2021
VODEĆI imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu s bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Doktor Fauči dobitnik izraelske nagrade od milion dolara za odbranu nauke

Danas 15.02.2021
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je danas doktora Etonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za „odbranu nauke“ i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u… »

Anthony Fauci dobitnik izraelske nagrade od milion dolara

Al Jazeera 15.02.2021
Fondacija Dan David nagradila je američkog eksperta za odbranu nauke tokom pandemije korona virusa. Fondacija Dan David, sa sjedištem u Izraelu, proglasila je doktora Anthonyja Faucija, glavnog zdravstvenog savjetnika američkog predsjednika Joea… »

Doktor Fauči dobitnik izraelske nagrade od milion dolara za odbranu nauke

Novi magazin 15.02.2021
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je danas doktora Etonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za "odbranu nauke" i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u… »

Fauči dobitnik izraelske nagrade od milion dolara za odbranu nauke

Slobodna Evropa 15.02.2021
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je danas doktora Etonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za "odbranu nauke" i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u… »

Fauči dobio izraelsku nagradu od milion dolara za odbranu nauke

N1 Info 15.02.2021
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je doktora Entonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za "odbranu nauke" i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u borbi… »

Suplementi mogu da pomognu: Vitamin D je važniji nego što mislite

B92 08.02.2021
Za zadovoljenje dnevne potrebe D vitamina preporučuje se od pet do 30 minuta boravka na suncu. Međutim, u poslednje vreme, zbog pandemije, to je malo teže izvesti. Zato je potrebno vitamin D unositi hranom i suplementima. Mike Rojzen, doktor iz… »

Vesti dana »