HIV

Nalazi su dobri, a hronično ste umorni? Doktor upozorava: "u pitanju je jedno veoma ozbiljno oboljenje"

Srbija danas pre 2 dana
"Smatra se da je u rangu onkoloških problema ili HIV-a po problemima koje pacijenti imaju" Hronični umor je česta posledica korone i javlja se kod 30 do 50 posto pacijenata. Kako se nositi sa tim i kada odreagovati? O ovoj temi je u jutarnjem programu… »

Bolest koja je u rangu HIV-a! Sve je u redu, a "mrtvi ste bolesni": Šta je u pitanju i kako se nositi sa tim?

Srbija danas pre 2 dana
O kakvim razmerama ovog ozbiljnog problema je reč svedoči i to da je morao da reaguje i Evropski parlament. Hronični umor je česta posledica korone i javlja se kod 30 do 50 posto pacijenata. Kako se nositi sa tim i kada odreagovati? O ovoj temi je… »

Sve je u redu, a “mrtvi ste bolesni”? Evo objašnjenja

Nova pre 2 dana
Hronični umor je česta posledica korone i javlja se kod 30 do 50 posto pacijenata. Kako se nositi sa tim i kada odreagovati? O ovoj temi je u jutarnjem programu televizije Nova S "Probudi se" govorio predsednik Udruženja za neurokardiologiju Srbije, dr… »

Da li strejt glumcima treba davati gej uloge

Nova pre 7 dana
Rusel Dejvis, autor megapopularne HBO serije "It's a sin", ili "To je greh", izazvao je lavinu kontroverza u Velikoj Britaniji, nakon što je za tamošnje medije izjavio da "samo gej ljudi treba da igraju gej likove u serijama i filmovima". U najnovijem… »

Fauči dobio nagradu za doprinos nauci

B92 pre 14 dana
Vodeći imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu s bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Milion dolara za odbranu nauke Entoni Fauči dobitnik prestižne izraelske nagrade

Kurir pre 16 dana
Vodeći imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Savetnik osmorici predsednika: Faučiju Den Dejvid nagrada za doprinos nauci

Večernje novosti pre 16 dana
VODEĆI imunolog u SAD Entoni Fauči (80) dobio je danas prestižnu izraelsku nagradu od milion dolara za posvećenost nauci. Fauči, koji je često bio u sukobu s bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom oko načina borbe protiv pandemije, dobitnik je… »

Doktor Fauči dobitnik izraelske nagrade od milion dolara za odbranu nauke

Danas pre 17 dana
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je danas doktora Etonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za „odbranu nauke“ i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u… »

Anthony Fauci dobitnik izraelske nagrade od milion dolara

Al Jazeera pre 17 dana
Fondacija Dan David nagradila je američkog eksperta za odbranu nauke tokom pandemije korona virusa. Fondacija Dan David, sa sjedištem u Izraelu, proglasila je doktora Anthonyja Faucija, glavnog zdravstvenog savjetnika američkog predsjednika Joea… »

Doktor Fauči dobitnik izraelske nagrade od milion dolara za odbranu nauke

Novi magazin pre 17 dana
Fondacija Dan David, sa sedištem u Izraelu, proglasila je danas doktora Etonija Faučija, glavnog zdravstvenog savetnika predsednika SAD Džoa Bajdena, dobitnikom nagrade od milion dolara za "odbranu nauke" i zalaganje za vakcinisanje širom sveta u… »

Vesti dana »