Jerevan

Vojska ponovo traži odlazak Pašinjana, avioni iznad grada

Politika 25.02.2021
JEREVAN – Generalštab Oružanih snaga Jermenije izdao je danas novo saopštenje u kojem je još jednom zatražena ostavka premijera Nikole Pašinjana, javlja dopisnik Sputnjika. Generalštab navodi da prethodno saopštenje, u kojem se traži ostavka… »

Sarkisijan: Tražim način za mirno rešavanje situacije

RTV 25.02.2021
JEREVAN - Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan obećao je danas da će preduzeti mere za smanjenje tenzija u zemlji i rekao da traži načine za mirno rešavanje situacije. On je pozvao sve političke snage i vlasti da deluju strogo u okviru ustava… »

Borbeni avioni nadleću jerevan: Su-30 snimljen u niskom letu iznad grada - na ulicama haos (video)

Večernje novosti 25.02.2021
GENERALŠTAB Oružanih snaga Jermenije izdao je danas novo saopštenje u kojem je još jednom zatražena ostavka premijera Nikole Pašinjana, javlja dopisnik Sputnjika. Generalštab navodi da prethodno saopštenje, u kojem se traži ostavka premijera… »

Borbeni avioni nadleću jerevan Su-30 u niskom letu iznad grada - na ulicama haos (video)

Alo 25.02.2021
Generalštab Oružanih snaga Jermenije izdao je danas novo saopštenje u kojem je još jednom zatražena ostavka premijera Nikole Pašinjana, javlja dopisnik Sputnjika. Generalštab navodi da prethodno saopštenje, u kojem se traži ostavka premijera… »

Jermenska vojska ponovo traži odlazak Pašinjana, avioni iznad grada, smenjen šef Generalštaba

RTV 25.02.2021
JEREVAN - Jermenska vojska zatražila je danas ostavku premijera Nikola Pašinjana, prenosi agencija RIA Novosti. Dan ranije, jermenski predsednik Armen Sarkisjan, na predlog Pašinjana, smenio je prvog zamenika šefa Generalštaba Tirana Hačatrijana… »

Borbeni avioni nadleću jerevan: Dok premijer optužuje vojsku za puč, su-30 snimljen u niskom letu iznad mitingaša (video)

Kurir 25.02.2021
Generalštab Oružanih snaga Jermenije izdao je danas novo saopštenje u kojem je još jednom zatražena ostavka premijera Nikole Pašinjana, javlja dopisnik Sputnjika. Generalštab Oružanih snaga Jermenije izdao je danas novo saopštenje u kojem je još… »

Pašinjan: Ne nameravam da bežim iz Jermenije

Dnevnik 25.02.2021
JEREVAN: Jermenski premijer Nikol Pašinjan izašao je pred svoje pristalice koje su se okupile na Trgu Republike u Jerevanu i izjavio da su oružane snage podređene narodu i šefu vlade, te dodao da je situacija u zemlji pod kontrolom, prenosi agencija… »

Turska će dobiti među rogove: Zašto Rusija pojačava snage na Južnom Kavkazu?

Pravda 23.02.2021
Izjava jermenskog ministra odbrane Vagršaka Artjunjana o potrebi proširenja ruske vojne baze u Gjumriju na granici sa Turskom signal je za dve prestonice odjednom, kažu orijentalistički stručnjaci. Ankara bi trebalo da shvati da će „dobiti među… »

Jerevan, i dalje VIDEO

B92 22.02.2021
Nekoliko hiljada ljudi je večeras demonstriralo u glavnom gradu Jermenije, tražeći ostavku premijera Nikola Pašinjana. On je pod pritiskom da to učini od novembra, kada je potpisao sporazum o okončanju sukoba u Nagorno-Karabahu zbog kojeg je na… »

Jak zemljotres pogodio glavni grad Jermenije

Radio 021 13.02.2021
Snažni zemljotres 4,9 stepeni Rihterove skale pogodio je glavni grad Jermenije, Jerevan, a gradjani su u strahu od naknadnog udara pobegli iz zgrada i izašli na ulice. Prema podacima Evropskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), epicentar je bio… »

Vesti dana »