Jerevan

Predsednik udario na Pašinjana, vojska mu okrenula leđa, Jerevan gubi opcije!

Alo 01.03.2021
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas da je spreman da raspiše vanredne parlamentarne izbore, ako opozicija pristane na određene uslove, javlja agencija Interfaks. Pašinjan je predložio i održavanje referenduma o usvajanju novog Ustava… »

Haos u jerevanu se ne smiruje: Demonstranti upali u još jednu zgradu, ne odustaju od svojih zahteva (video)

Srbija danas 01.03.2021
Ranije danas protivnici Pašinjana upali su u zgradu vlade u centru Jerevana, gde se nalazi nekoliko ministarstava. Protivnici jermenskog premijera Nikola Pašinjana provalili su u prefekturu centralnog okruga Jerevan. Demonstranti su rekli da imaju… »

Upad u zgradu vlade; pada Pašinjan? VIDEO

B92 01.03.2021
Jerevan -- Protivnici jermenskog premijera Nikole Pašinjana upali su u zgradu vlade u centru Jerevana, javljaju RIA Novosti. Opozicionari su održali skup u holu zgrade u prizemlju, pozivajući zaposlene da ne učestvuju na skupu pristalica Pašinjana… »

Jermenija: Protivnici Pašinjana upali u zgradu vlade

Dnevnik 01.03.2021
JEREVAN: Protivnici jermenskog premijera Nikola Pašinjana upali su u zgradu vlade u centru Jerevana, u kojoj se nalazi nekoliko ministarstava, javio je dopisnik agencije RIA Novosti. Opozicionari su održali skup u holu zgrade u prizemlju, pozivajući… »

Pašinjan pozvao na skup 1. marta radi odbrane demokratije

RTV 28.02.2021
JEREVAN - Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas da je sazvao skup i marš 1. marta radi odbrane demokratskog i ustavnog poretka zemlje. "Cilj sutrašnjeg skupa i marša je odbrana demokratskog ustavnog sistema u Jermeniji i moći naroda"… »

Jermenija: Predsednik odbio da smeni načelnika generalštaba

RTV 27.02.2021
JEREVAN - Predsednik Jermenije Armen Sarkisjan je danas odbio da smeni načelnika generalštaba jermenske vojske Onika Gasparjana koga je dan ranije razrešio dužnosti premijer Nikol Pašinjan, saopšteno je iz predsedničkog kabineta. Pašinjan je u… »

Jermenija otkrila svoj plan za Nagorno-Karabah: Ne može biti pod kontrolom Azerbejdžana!

Srbija danas 27.02.2021
Jerevan je spreman da pregovara, ali i da odbrani svoje pravo na teritoriju Karabaha. Ministar spoljnih poslova Jermenije Ara Ajvazjan u intervjuu je govorio o razvoju rusko-jermenskih odnosa, stavu Jerevana po pitanju statusa Nagorno-Karabaha, otkriva i… »

Šef jermenske diplomatije otkriva za Sputnjik: Ovo je plan za Karabah

Sputnik 27.02.2021
Ministar spoljnih poslova Jermenije Ara Ajvazjan u intervjuu za Sputnjik govori o razvoju rusko-jermenskih odnosa, stavu Jerevana po pitanju statusa Nagorno-Karabaha, otkriva i da li je Jermenija spremna za pregovore sa Azerbejdžanom i da li postoje… »

"Pripajanje Rusiji put za izlazak Jermenije iz krize!" Žirinovski ima veliku ponudu za Jerevan

Večernje novosti 26.02.2021
LIDER Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski predložio je plan za izlazak iz krize Jermenije. - Šta dalje? Tamo je tako već trideset godina. Ako uzmemo jermenski problem, to je već trista godina ili čak hiljadu godina. Rešenje je jedno… »

Jermenija: Pašinjanu izmiče vlast?

RTV 26.02.2021
JEREVAN - Premijeru Jermenije Nikolu Pašinjanu vlast polako klizi iz ruke, dan nakon što je vojska zatražila njegovu ostavku, preneo je Rojters. Stotine demonstranata protestovale su danas u glavnom gradu zahtevajući premijerovu ostavku, a lideri… »

Vesti dana »