Jerevan

Jermenija poziva Tursku na mir na Kavkazu: Treba da revidiraju svoju agresivnu politiku

Kurir 29.03.2021
Zvanični Jerevan očekuje da će Ankara preispitati svoju agresivnu politiku i okončati neprijateljske postupke u cilju uspostavljanja mira u regionu, izjavio je danas jermenski ministar spoljnih poslova Ara Ajvazijan. "Svi znamo kakve perspektive može… »

Anta-na-na-rivo! Za Duleta iz Beograda kažu da je mali Tesla, a pogledajte šta zna sa samo 4 godine svaka čast! (video)

Kurir 28.03.2021
Mali Dušan M. naprečac je postao hit na društvenim mrežama! Četvorogodišnjak iz Beograda demonstirao je znanje kojim može da se pohvali čak i malo odraslih. Dečak se na početku snimka najpre predstavio i rekao koliko ima godina, a zatim je… »

Jermenski premijer najavio ostavku u aprilu

RTV 28.03.2021
JEREVAN - Premijer Jermenije Nikol Pašinjan najavio je danas da planira da podnese ostavku u aprilu kako bi se otvorio put za održavanje vanrednih izbora. "U aprilu ću podneti ostavku tako da bismo mogli da organizujemo prevremene izbore. Do izbora… »

Jerevan: Ruski mirovnjaci u Karabahu treba da ostanu što je duže moguće

Sputnik 28.03.2021
Sekretar Saveta bezbednosti Jermenije Armen Grigorjan izrazio je nadu da će ruski mirovnjaci ostati u Nagorno-Karabahu što je duže moguće i rekao da njihovo prisustvo znači stabilnost. „Naš zadatak je da pokušamo da učinimo maksimum napora kako… »

Jerevan uputio jasan apel Rusima: Otkriveno šta za njih predstavlja prisustvo mirovnjaka u Nagorno-Karabahu

Srbija danas 28.03.2021
Krajem septembra 2020. godine u Nagorno-Karabahu su nastavljena borbena dejstva koja su bila nastavak dugotrajnog sukoba i dovela do žrtava među civilnim stanovništvom. Sekretar Saveta bezbednosti Jermenije Armen Grigorjan izrazio je nadu da će ruski… »

Jerevan: Ruski mirovnjaci da ostanu u Karabahu što duže

Nova 28.03.2021
Sekretar Saveta bezbednosti Jermenije Armen Grigorjan izrazio je nadu da će ruski mirovnjaci ostati u Nagorno-Karabahu što je duže moguće i rekao da njihovo prisustvo znači stabilnost. „Naš zadatak je da pokušamo da učinimo maksimum napora… »

Ukinuto vanredno stanje u Jermeniji

RTV 24.03.2021
JEREVAN - Parlament Jermenije je danas doneo odluku o ukidanju vanrednog stanja, pred izbore, zakazane za jun. Vanredno stanje je uvedeno u septembru, kada je izbio rat između Jermena u enklavi Nagorno Karabah u Azerbejdžanu i snaga te države. Sukob je… »

Pašinjan: Vanredni parlamentarni izbori u Jermeniji 20.juna

RTV 18.03.2021
JEREVAN - Premijer Jermenije Nikol Pašinjan saopstio je danas da je sa opozicijom dogovoreno da vanredni parlamentarni izbori budu održani 20. juna. Pašinjan je na svom Fejsbuk nalogu napisao da se danas sastao sa šefom opozicione stranke… »

Predsednik i premijer Jermenije razmatraju vanredne izbore

RTV 13.03.2021
JEREVAN - Predsednik Jermenije Armen Sarkisjan i premijer Nikol Pašinjan održali su danas sastanak kako bi se usredsredili na političku situaciju u zemlji i razmotrili održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, saopštila je predsednička pres… »

Predsednik i premijer Jermenije razmatraju vanredne izbore

Dnevnik 13.03.2021
JEREVAN: Predsednik Jermenije Armen Sarkisjan i premijer Nikol Pašinjan održali su sastanak kako bi se usredsredili na političku situaciju u zemlji i razmotrili održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, saopštila je predsednička pres služba… »

Vesti dana »