Jerevan

"Spreman sam da ponudim svog sina u zamenu za zarobljenike"

B92 pre 7 dana
Jerevan -- Premijer Jermenije Nikol Pašanijan izjavio je pred svojim pristalicama da je spreman da ponudi sina u zamenu za jermenske zarobljnike koje drži Azerbejdžan. "Zvanično sam rekao predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu da predlažem da… »

Jermenski premijer nudi sina za razmenu zarobljenika

RTV pre 7 dana
JEREVAN - Premijer Jermenije Nikol Pašanijan izjavio je danas pred svojim pristalicama u gradu Aparanu da je spreman da ponudi svoga sina u zamenu za jermenske zarobljnike koje drži Azerbejdžan. "Zvanično sam rekao predsedniku Azerbejdžana Ilhamu… »

Naša Saška Sokolov najbrža Evropljanka! Večeras zlatna medalja i na sto metara, danas srebrna u bacanju koplja. Popravila…

Plus online pre 11 dana
Saška Sokolov je dvostruki prvak Evrope. Najbrža Evropljanka na Prvenvstvu kontinenta u paaratletici. U predvečerje završetka Prvenstva Evrope, u trci na 100 metara, u finalu, Saška je bila brža od Ruskonje Jerevan, koja je u polufinalu imala bolje… »

Ministarstvo odbrane Jermenije odlučno: Nije pokušan upad, to je dezinformacija Azerbejdžana

Blic pre 14 dana
Ministarstvo odbrane Jermenije osudio je danas saopštenje azerbejdžanskog ministarstva odbrane, u kojem se Jerevan optužuje za pokušaj vojnog upada na teritoriju Azerbejdžana, i ocenilo da je reč o dezinfromaciji. "Ovakve dezinformacije… »

Azerbejdžan: Na našu teritoriju ušlo 40 jermenskih vojnika; Jerevan: Dezinformacija

RTV pre 14 dana
BAKU, JEREVAN - Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je saopštilo danas da je oko 40 jermenskih vojnika prešlo na teritoriju Azerbejdžana u utorak uveče, nakon čega su bili prinuđeni da se povuku. Ministarstvo odbrane Jermenije osudilo je saopštenje… »

Jermenske snage izvršile agresiju na Azerbejdžan? Baku zagrmeo zbog dešavanja na granici, Jerevan sve demantovao

Srbija danas pre 14 dana
Situacija na jermensko-azerbejdžanskoj granici napeta je od 12. maja. Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je saopštilo danas da je oko 40 jermenskih vojnika prešlo na teritoriju Azerbejdžana u utorak uveče, nakon čega su bili prinuđeni da se povuku… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije: Jerevan zahteva hitno napuštanje njihove zemlje

Večernje novosti pre 19 dana
Foto: Tanjug/AP Photo Harutjunjan je, kako se navodi u saopštenju ministarstva, obavestio ruskog kolegu o detaljima infiltracije azerbejdžanskih oružanih grupa na jermensku teritoriju i akcijama jermenskih oružanih snaga, prenosi Tas s. Naglasio je da… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije

Politika pre 20 dana
JEREVAN - Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane, citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka Harutijunjana tokom sastanka sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije

RTV pre 19 dana
JEREVAN - Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka Harutjiunijana tokom sastanka sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom… »

Azerbejdžanske trupe još uvek na teritoriji Jermenije: Jerevan obavestio Rusiju o svemu šta se dešava

Srbija danas pre 19 dana
Azerbejdžanske trupe moraju da napuste oblasti u koje su protivpravno ušle. Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka… »

Vesti dana »

Krivokapić: Neću podneti ostavku

RTV pre 3 satajoš 4 povezane

Danilo Pantić se vratio u Partizan

Sportski žurnal pre 3 satajoš 3 povezane

Na današnji dan, 17. jun

B92 pre 2 satajoš 1 povezana