Jerevan

Čupić za SK: Partizan da pozove, ne bih razmišljao sekund!

Sport klub pre 2 dana
Srbija, Danska, ponovo Srbija, propao angažman u bogati Bahčešehir, Jerevan, rat u Jermeniji (oblast Nagorno Karabah) i na kraju blagodeti rajskog Kipra. Od kraja januara ove godine stanovnik je Nikozije. Golman Olimpijakosa Stefan Čupić deli sudbinu… »

Pašinjan podneo ostavku

RTV pre 14 dana
JEREVAN - Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas u televizijskom obraćanju da podnosi ostavku kako bi u zemlji bili održani vanredni parlamentarni izbori. "Podnosim danas ostavku radi održavanja vanrednih parlamentarnih izbora 20. juna"… »

Poslednja zemlja ratifikovala sporazum Evroazijske unije sa Srbijom, stupa na snagu za 60 dana

B92 pre 19 dana
Jerevan -- Jermenski parlament ratifikovao je danas sporazum o slobodnoj trgovini između Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i Srbije. Jermenija je poslednja zemlja ekonomske unije koja je ratifikovala Sporazum, koji stupa na snagu 60 dana od poslednje… »

Misaoni delikti

Danas pre 21 dana
POLITIČKE ŠALE Generacije ljudi, posebno one starije, širom sveta čule su za poznatu šalu mitskog Radio Jerevana koja se decenijama prepričavala, a i danas se prenosi u različitim varijantama, ali u osnovi glasi: „Da li je tačno da u Moskvi na… »

Gnjev u Armeniji zbog izloženih ratnih trofeja

Al Jazeera pre 25 dana
U parku u Bakuu su, između ostalog, i kacige poginulih armenskih vojnika. Armenija je u utorak optužila Azerbejdžan za poticanje etničke mržnje, tako što je izložio kacige armenskih vojnika koji su ubijeni u ratu dvije susjedne zemlje iz prošle… »

"Uništićemo jermene" Nova jeziva izjava predsednika Azerbejdžana, Alijev upozorio Jerevan (video)

Srbija danas pre 25 dana
Pogledajte ceo video snimak. Azerbejdžanski predsednik Ilham Alijev održao je 13. aprila govor na međunarodnoj konferenciji "Nova vizija Južnog Kavkaza: postkonfliktni razvoj i saradnja", održanoj na univerzitetu ADA. Govor je mogao da se pregleda i… »

Putin prima pašinjana: Premijer Jermenije krenuo u predizbornu kampanju od Kremlja

Večernje novosti 07.04.2021
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin srešće se danas u Moskvi sa premijerom Jermenije Nikolom Pašinjanom. Glavna tema razgovora biće situacija u Nagornom-Karabahu, ali će se razgovarati i o saradnji dve države. Jedna od tema razgovora biće pitanje… »

Jermenija: Turska da revidira svoju agresivnu politiku

B92 29.03.2021
Zvanični Jerevan očekuje da će Ankara preispitati svoju agresivnu politiku i okončati neprijateljske postupke u cilju uspostavljanja mira u regionu. "Svi znamo kakve perspektive može doneti uspostavljanje mira u regionu. Međutim, ako želimo da… »

Jermenija poziva Tursku na mir na Kavkazu: Treba da revidiraju svoju agresivnu politiku

Kurir 29.03.2021
Zvanični Jerevan očekuje da će Ankara preispitati svoju agresivnu politiku i okončati neprijateljske postupke u cilju uspostavljanja mira u regionu, izjavio je danas jermenski ministar spoljnih poslova Ara Ajvazijan. "Svi znamo kakve perspektive može… »

Anta-na-na-rivo! Za Duleta iz Beograda kažu da je mali Tesla, a pogledajte šta zna sa samo 4 godine svaka čast! (video)

Kurir 28.03.2021
Mali Dušan M. naprečac je postao hit na društvenim mrežama! Četvorogodišnjak iz Beograda demonstirao je znanje kojim može da se pohvali čak i malo odraslih. Dečak se na početku snimka najpre predstavio i rekao koliko ima godina, a zatim je… »

Vesti dana »