Jerevan

Azerbejdžan: Na našu teritoriju ušlo 40 jermenskih vojnika; Jerevan: Dezinformacija

RTV 02.06.2021
BAKU, JEREVAN - Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je saopštilo danas da je oko 40 jermenskih vojnika prešlo na teritoriju Azerbejdžana u utorak uveče, nakon čega su bili prinuđeni da se povuku. Ministarstvo odbrane Jermenije osudilo je saopštenje… »

Jermenske snage izvršile agresiju na Azerbejdžan? Baku zagrmeo zbog dešavanja na granici, Jerevan sve demantovao

Srbija danas 02.06.2021
Situacija na jermensko-azerbejdžanskoj granici napeta je od 12. maja. Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je saopštilo danas da je oko 40 jermenskih vojnika prešlo na teritoriju Azerbejdžana u utorak uveče, nakon čega su bili prinuđeni da se povuku… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije: Jerevan zahteva hitno napuštanje njihove zemlje

Večernje novosti 28.05.2021
Foto: Tanjug/AP Photo Harutjunjan je, kako se navodi u saopštenju ministarstva, obavestio ruskog kolegu o detaljima infiltracije azerbejdžanskih oružanih grupa na jermensku teritoriju i akcijama jermenskih oružanih snaga, prenosi Tas s. Naglasio je da… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije

Politika 28.05.2021
JEREVAN - Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane, citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka Harutijunjana tokom sastanka sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom… »

Azerbejdžanske trupe na teritoriji Jermenije

RTV 28.05.2021
JEREVAN - Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka Harutjiunijana tokom sastanka sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom… »

Azerbejdžanske trupe još uvek na teritoriji Jermenije: Jerevan obavestio Rusiju o svemu šta se dešava

Srbija danas 28.05.2021
Azerbejdžanske trupe moraju da napuste oblasti u koje su protivpravno ušle. Azerbejdžanske trupe moraju da napuste suverenu teritoriju Jermenije, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane citirajući vršioca dužnosti ministra Vagaršaka… »

Neprijatelj ih zarobio dok su minirali granicu: Tenzije na liniji Jerevan-Baku rastu

Pravda 27.05.2021
Jermenski vojnici koje je Azerbejdžan zarobio izvodili su inženjerske radove na opremanju granice, izjavio je vršilac dužnosti premijera Jermenije Nikol Pašinjan. „Naši vojnici su izvodili radove na uređenju granice sa Azerbejdžanom, vršili su… »

Šest jermenskih vojnika zarobljeno u Azerbejdžanu

Politika 27.05.2021
JEREVAN - Jermenska vojska saopštila je da je šest njenih vojnika zarobljeno u susednom Azerbejdžanu. Azerbejdžansko ministarstvo odbrane saopštilo je da jermenski vojnici zarobljeni jutros u pokušaju da pređu granicu i postave mine na putevima… »

Azerbejdžan zarobio šest jermenskih vojnika, Jerevan očekuje reakciju partnera na hapšenje

Telegraf 27.05.2021
Situacija na jermensko-azerbejdžanskoj granici je napeta od kada je Jermenija 12. maja optužila Azerbejdžan za slanje trupa preko granice. Azerbejdžansko ministarstvo odbrane saopštilo je da je šest jermenskih vojnika zarobljeno noćas dok su… »

Jermenski vojnici zarobljeni na prelasku granice sa Azerbejdžanom

RTV 27.05.2021
BAKU - Azerbejdžansko ministarstvo odbrane saopštilo je da je šest jermenskih vojnika zarobljeno noćas dok su pokušavali da pređu granicu između dve zemlje, a tu vest potvrdio je i Jerevan. Tvrdi se da je "neprijatelj izvodio operaciju postavljanja… »

Vesti dana »