Kalifornija

Zov divljine u kragujevačkom bioskopu

Pressek pre 5 sati
Od studija 20th Century Fox u kragujevački bioskop Cineplexx stiže priča zasnovana na istoimenom romanu „Zov divljine” u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma… »

Gde si pošao grdosijo? Turisti uživali u vožnji čamcem, a onda se pojavio ogroman sivi kit i navalio na njih! (video)

Kurir pre 3 sata
Tokom izleta u laguni San Ignasio u meksičkoj saveznoj državi Baja Kaliforniji, posetioci su uživali u lepom vremenu i mirnim vodama kada je ogroman sivi kit odlučio da dopliva do njihovog čamca i malo se zabavi. Sivi kitovi su spori plivači… »

Trojica muškaraca pronađena mrtva na groblju u Kaliforniji: Policija istražuje trostruko ubistvo (video)

Kurir pre 5 sati
Trojica muškaraca pronađena su mrtva u ponedeljak na groblju u Južnoj Kaliforniji. Policija sada istražuje trostruko ubistvo, prenosi Dejli mejl. Nije poznato kako su umrle žrtve koje su pronađene na groblju u dolini Peris, rekao je zamenik šerifa… »

Nestvaran prizor: Vatreni vodopad je čudesan fenomen prirode kakav ne postoji drugde na svetu

Telegraf pre 7 sati
Svakog februara, na hiljade posetilaca se okupi u američkom nacionalnom parku „Josemiti”, da posmatra događaj koji oduzima dah. Nacionalni park „Josemiti” se nalazi u Kaliforniji, u planinama Sijere Nevade. Jedan je od najposećenijih tamošnjih… »

Američkoj mafiji upala sekira u med: Kriminalci se sada okrenuli krađi životinja bez kojih nam nema života! (video)

Kurir pre 11 sati
Majk Pots bio je svestan da mu preti opasnost da bude žrtva zločina, samo nije mislio da će mu se to dogoditi. Ali Pots je vlasnik sve vrednije robe koju lopovi ciljaju sa sve većom sofisticiranošću u SAD: pčelama. Velika potražnja za… »

Štednja u zlatu ili novac na štednom računu?

Kamatica pre 1 dan
Ovaj sjajni lepotan težine 156 unci odnosno 4.85 kg čistoga zlata po imenu The Mojave Nugget, danas je deo kolekcije Prirodnjačkog muzeja Los Anđelesa. Kolekcija je donacija Mardži i Roberta E. Petersena i sadrži 132 zlatna grumena, ukupne težine… »

Ovo nisu ni sanjali: Decenijama živeli na ulici, a on im je pružio luksuzan dom od 4 miliona dolara! (video)

Srbija danas pre 23 sata
Nakon što su decenijama živeli na ulicama Kalifornije, Greg i Mari su dobili ponudu od lokalnog biznismena Terija Mekgreta da žive s njim u njegovoj kući vrednoj četiri miliona dolara. Par koji je jedva spajao kraj sa krajem nikada nije mogao ni da… »

Milioner primio dvoje beskućnika u svoj dom: Godinu dana kasnije, ispričali su svima svoju neverovatnu priču! (video)

Kurir pre 1 dan
Nakon što su decenijama živeli na ulicama Kalifornije, Greg i Mari su dobili ponudu od lokalnog biznismena Terija Mekgreta da žive s njim u njegovoj kući vrednoj četiri miliona dolara. Par koji je jedva spajao kraj sa krajem nikada nije mogao ni da… »

Napadač David Manuel Milinković oživljava karijeru u Vankuveru

Alo pre 1 dan
Pripremali smo se u Južnoj Kaliforniji, startovale su pripremne utakmice i imamo ambiciozan tim koji će sigurno ostvariti bolji plasman od prošlogodišnjeg 12 mesta u Zapadnoj konferenciji – kaže naš fudbaler. Na treningu klinaca Crvene zvezde… »

U javnosti ne izlaze iz trenerki, a evo kakvu vilu grade (foto)

Mondo pre 1 dan
Zavirite u novo ljubavno gnezdo Džastina i Hejli Biber. Zavirite u novo ljubavno gnezdo Džastina i Hejli Biber. Bračni par Džastin i Hejli Biber nedavno su kupili imanje u Los Anđelesu gde će sviti svoje novo ljubavno gnezdo. Imanje se nalazi u… »

Vesti dana »