Kalifornija

Smrtnosnosna strast: Žena zadovoljavala muškarca dok je bio za volanom, pokosio je tri osobe, jedna je umrla

Blic pre 2 sata
Javnost u Kaliforniji je potresla krajnje neobična saobraćajna nesreća. Aleks Moreno, stanovnik San Hozea je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj se njegov kamionet zakucao u letnju baštu jednog kafića. Pri tom je jedna žena zadobila… »

Pornhab: Žene tuže kompaniju zbog objavljivanja snimaka bez njihovog pristanka

Radio 021 pre 9 sati
Više od 30 žena kaže da su snimci postavljeni na sajt bez njihovog pristanka. Getty Images Pornhab Više od 30 žena tužilo je kompaniju koja je vlasnik striming stranice Pornhab zbog navodne zloupotrebe njihovih eksplicitnih snimaka. Žene kažu da… »

Pornhab: Žene tuže kompaniju zbog objavljivanja snimaka bez njihovog pristanka

Južne vesti pre 9 sati
Getty Images Pornhab Više od 30 žena tužilo je kompaniju koja je vlasnik striming stranice Pornhab zbog navodne zloupotrebe njihovih eksplicitnih snimaka. Žene kažu da su snimci postavljeni na Pornhab bez njihovog pristanka, te da su podnele… »

Pornhab: Žene tuže kompaniju zbog objavljivanja snimaka bez njihovog pristanka

BBC News pre 10 sati
Više od 30 žena kaže da su snimci postavljeni na sajt bez njihovog pristanka. Više od 30 žena tužilo je kompaniju koja je vlasnik striming stranice Pornhab zbog navodne zloupotrebe njihovih eksplicitnih snimaka. Žene kažu da su snimci postavljeni… »

Kineska kompanija Pony.ai planira pokretanje robotaksi servisa u Kaliforniji

PC Press pre 10 sati
Pony.ai, robotaksi startup koji posluje u Kini i SAD-u otpočeo je testiranja vozila bez vozača na javnim putevima u Kaliforniji. Njihov cilj je da obezbede vozila koja će već u toku 2022. godine biti sposobna da funkcionišu kao robotaksiji u ovoj… »

Pakao u Americi: Rekordno visoke temperature šire se jugozapadom SAD

Večernje novosti pre 11 sati
Foto: Printscreen Temperature se u protekla tri dana kreću oko 38. podeoka Celzijusove skale, što je od 10 do 20 stepeni iznad proseka za ovo doba godine, ali se u Finiksu predviđa temperatura od 47 stepeni, Kaliforniji 42, dok bi u Las Vegasu živa u… »

Rekordne temperature sve do nedelje: Vreo talas zahvatio i istok Amerike

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Printskrin Youtube Nacionalni meteorološki centar izdao je upozorenje za Jugozapad, uključujući Arizonu, južnu Nevadu, veliki deo Kaliforije i delove Jute, javio je Rojters. Upozorenje na ekstremno visoke temperature izdato je i za Kanzas… »

Amerika "gori"

B92 pre 1 dan
Većina država na zapadu SAD su treći dan zaredom suočene sa toplotnim talasom i rekordno visokim temperaturama. Izdata su zdravstvena upozorenja. Takođe, pojavili su se i problemi na elektroenergetskim mrežama. "Iako je promena vremena donela… »

Vreli talas u SAD: Rekordne temperature, strah od požara

Nova pre 1 dan
Većina država na zapadu SAD su treći dan zaredom suočene sa toplotnim talasom i rekordno visokim temperaturama, što je dovelo do izdavanja zdravstvenih upozorenja i problema na elektroenergetskoj mreži. „Iako je promena vremena donela izvesno… »

Izdato zdravstveno upozorenje: Rekordne temperature, bukte šumski požari, a najgore tek čeka jedan deo Amerike (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Tanjug/AP Photo - Iako je promena vremena donela izvesno olakšanje severnim državama, uključujući Montanu i Ajdaho, najgore tek čeka Kaliforniju i jugozapadne delove zemlje - rekao je meteorolog američke Nacionalne meteorološke službe Erik… »

Vesti dana »