Kalifornija

Došao u policiju i priznao da je pobio porodicu: Nisu mu verovali, pa im je pokazao šta ima u kolima - usledio je šok (foto)

Blic pre 1 dan
Jedan muškarac dovezao se u ponedeljak do policijske stanice u gradiću Maunt Šasta u severnoj Kaliforniji i priznao da je ubio četvoro svojih rođaka, uključujuči osobu čije je telo dovezao u automobilu do stanice. - Nikada nisam doživeo da neko… »

Mislila je da joj je dete umrlo na porođaju, ali 30 godina kasnije stigao je mejl od njega, i to nije jedini šok

Blic pre 1 dan
Tina Beharano iz Los Banosa (Kalifornija), kojoj su posle porođaja rekli da joj dete umrlo, doživela je šok kada je 30 godina kasnije saznala da je živo. Ona je imala 17 godina kada se porodila. Majka joj je prvo rekla da neće moći da zadrži bebu… »

Dva nepovezana zemljotresa pogodila Kaliforniju u manje od 12 sati

Glas Amerike pre 1 dan
Dva nepozvezana zemljotresa pogodila su Kaliforniju sa manje od 12 sati razmaka. Zemljores magnitute 4,7 pogodio je udaljeno planinsko područje u centralnoj Kaliforniji, 25 kilometara jugoistočno od Holistera, malo nakon podneva u utorak. Usledio je… »

Bogdanović o novom ugovoru i odlasku iz Kingsa: Srećan sam u Sakramentu, ali ne žurim

Telegraf pre 1 dan
Srpski košarkaš želi da sačeka kako bi doneo pravu odluku. Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović, koji narednog leta može da postane ograničeni agent, potvrdio je da ima ponudu da potpiše novu saradnju sa Kingsima, da je zadovoljan u… »

Bogdanović srećan u Sakramentu, ne žuri sa odlukom o novom klubu

RTV pre 1 dan
SAKRAMENTO - Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović, koji narednog leta može da postane ograničeni agent, potvrdio je da ima ponudu da potpiše novu saradnju sa Kingsima, da je zadovoljan u Kaliforniji, ali i da neće da žuri sa odlukom. Sakramento… »

U ovoj zemlji su zabranjene životinje u cirkusima

Vesti online pre 1 dan
Gevin Njusom Guverner Kalifornije, odobrio je zakon kojim se zabranjuje učešće većine životinja u cirkusima…. Zakonom je izuzeto učešće životinja na rodeima, a ne odnosi se ni na nastupe pripitomljenih pasa, mačaka i konja u cirkusima, prenosi… »

Bogdan Bogdanović ovih dana odlučuje o NBA budućnosti

Danas pre 1 dan
Kingsi za njega neće imati para U periodu kada je Vlade Divac stupio na funkcionersko mesto 2015, Sakramento Kingsi započeli su sa temeljnom rekonstrukcijom igračkog kadra. Postavljanjem na poziciju potpredsednika za košarkaške operacije, nekadašnji… »

Tini su rekli da joj je ćerka umrla na rođenju. Posle 29 godina mejl joj je poslao sin

Telegraf pre 1 dan
Iako je izrodila petoro dece, Tina je mislila na tu svoju prvu devojčicu i obeležavala dan njenog rođenja. Tina Beharano (47) iz Los Banosa u Kaliforniji rodila je ćerku kada joj je bilo 17 godina, no nedugo nakon porođaja rekli su joj da joj je dete… »

Bunt protiv moreplovca koji je "otkrio Ameriku": "Prestanimo da slavimo genocid"

B92 pre 1 dan
U nekoliko američkih gradova statue Kristofera Kolumba išarane su crvenom bojom i ispisane sloganima protiv ovog moreplovca "koji je otkrio Ameriku", na dan nacionalnog praznika Kolumbov dan. Kolumbova statua u Providensu na Rod Ajlendu išarana je… »

Zvezda "Očajnih domaćica" počela odsluženje zatvorske kazne

Glas Amerike pre 2 dana
Glumica Felisiti Hafman, zvezda serije "Očajne domaćice", prijavila se na odsluženje zatvorske kazne od 14 dana na koju je osuđena pošto je učestvovala u prevari oko upisa na koledž. Hafman je jutros došla u zatvor u Dablinu u Kaliforniji. Sudija… »

Vesti dana »

Premijer Irske pozdravio novi sporazum o Bregzitu

B92 pre 1 satjoš 67 povezanih

Erdogan bacio Trampovo pismo u kantu

Politika pre 32 minutajoš 33 povezane

Uhapšen Beograđanin sa lažnim novčanicama i marihuanom

Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana