Kalifornija

Ubio 4 osobe, pa se sa telom jedne od njih odvezao 300 km. Otišao do policije i priznao jeziv čin

Telegraf pre 2 dana
Policija ne veruje da je četvorostruko ubistvo bilo slučajno delo. Nepoznati muškarac ušao je u policijsku stanicu u Kaliforniji i priznao policiji da je ubio četiri osobe. Jedno od tela nalazilo se u kolima kojima se muškarac dovezao do stanice u… »

Danski grad Oštered uveo četvorodnevnu radnu nedelju

Večernje novosti pre 2 dana
Vlasti danskog grada Odšereda uvele su četvorodnevnu radnu nedelju za sve zaposlene u opštinskoj administraciji u kojoj radi oko 300 ljudi, tako da ubuduće i petak mogu da koriste kao slobodan dan. Vlasti danskog grada Odšereda uvele su… »

Šok u Kaliforniji: Bogdan Bogdanović napušta Sakramento, zbog boljeg ugovora postaje slobodan igrač

Blic sport pre 2 dana
Bogdan Bogdanović, zvezda reprezentacije Srbije i Sakramento Kingsa, neće produžiti ugovor sa tim klubom, veće će postati ograničeni slobodni agent. Informaciju je preneo Džejson Anderson, novinar lokalnog „Sakramento bija”. On navodi da je… »

Kalifornija zabranjuje proizvodnju i prodaju krzna

Večernje novosti pre 3 dana
U Kalifornija će od 2023. godine biti zabranjena proizvodnja i prodaja predmeta od životinjskog krzna. U Kalifornija će od 2023. godine biti zabranjena proizvodnja i prodaja predmeta od životinjskog krzna. Zakon, koji je potpisao guverner Gevin… »

Tajna Reebok bašta u kojoj smo tražili skrivene patike

Noizz pre 3 dana
Lokacija na telefonu mi govori da smo na prostoru Luke Beograd, ali na štandu Reeboka, na prvom Sneakervilleu, stičem utisak da sam negde u Kaliforniji i da će Coachella početi svakog trenutka. Pastelni zidovi u stilu hacijendi uokviruju lavirint… »

Počinio je stravične zločine nad decom! U tome mu pomogle dve medicinske sestre sa kojima je orgijao! (video)

Alo pre 2 dana
Užas kakav se ne pamti. * Pedofil neurohirurg (58) je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje nekoliko dece * On je bio u seks-kombinacijama i sa dve medicinske sestre * Pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji nakon što je sebi oduzeo… »

Guverner Kalifornije zabranio životinje u cirkusima

RTV pre 3 dana
SAKRAMENTO - Guverner američke države Kalifornija Gevin Njusom odobrio je zakon kojim se zabranjuje učešće većine životinja u cirkusima. Zakonom je izuzeto učešće životinja na rodeima, a ne odnosi se ni na nastupe pripitomljenih pasa, mačaka i… »

Kalifornija zabranila životinje u cirkusima

Blic pre 4 dana
Guverner američke države Kalifornija Gevin Njusom odobrio je zakon kojim se zabranjuje učešće većine životinja u cirkusima. Zakonom je izuzeto učešće životinja na rodeima, a ne odnosi se ni na nastupe pripitomljenih pasa, mačaka i konja u… »

Guverner Kalifornije zabranio životinje u cirkusima

IndeksOnline pre 4 dana
SAKRAMENTO – Guverner američke države Kalifornija Gevin Njusom odobrio je zakon kojim se zabranjuje učešće većine životinja u cirkusima. Zakonom je izuzeto učešće životinja na rodeima, a ne odnosi se ni na nastupe pripitomljenih pasa, mačaka… »

Kalifornija zabranila prodaju i proizvodnju krzna, kao i neke cirkuske predstave

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Profimedia Kalifornija je prva američka država koja će zabraniti proizvodnju i prodaju odeće i obuće od životinjskog krzna. Zabrana prodaje odeće, cipela i čak torbi stupiće na snagu od 2023. godine, piše BBC. Ovaj potez pozdravile su… »

Vesti dana »