Krizni štab

Nesumnjivo nam je uspeh na dohvat ruke!

Alo pre 2 dana
U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i beleži se pad učestalosti oboljevanja. U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i beleži se pad učestalosti oboljevanja, tako da su praktično od danas mogući stručni skupovi u… »

Uspeh Srbije na dohvat ruke! Svako od nas je neophodna karika za pobedu: Samo na ovaj način virus ne može da opstane!

Srbija danas pre 2 dana
Procenjuje se, kaže, na osnovu dosadašnjih istraživanja, da je taj stepen kolektivnog imunitet između 65 i 70 odsto. U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i beleži se pad učestalosti oboljevanja, tako da su praktično od danas… »

Radojičić: Ukoliko mladi hoće da žive kao ranije moraju da se vakcinišu

Novi magazin pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je za smirivanje epidemiološke situacije trenutno najvažnije da se vakciniše mladja populacija, kao i da je podatak da je u Beogradu do sada vakcinisano 46 odsto stanovništva značajan, ali… »

Rešena dilema po pitanju publike na finalu Kupa i ABA lige!

Sportske.net pre 2 dana
Pokrajinski sekretar i član Kriznog štaba naše zemlje Zoran Gojković ocenio je da nema izgleda prema kojima bi publika bila puštena na finale fudbalskog Kupa Srbije, kao i ABA lige. On je istakao kako je barem još šest sedmica potrebno da bi… »

Vesić: "Odluke Kriznog štaba veliki korak ka normalizaciji života"

B92 pre 2 dana
Na današnjoj sednici Kriznog štaba sve odluke donete su jednoglasno i predstavljaju veliki korak napred ka normalizaciji života u Beogradu i Srbiji, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Naveo je da je najvažnija odluka da će u Srbiji od… »

Korona presek po gradovima Srbije

Moj Novi Sad pre 2 dana
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo 787 novih slučajeva korona virusa. Od tog broja, u Beogradu su bila 162 pozitivna testa dok je u svim drugim naseljenim mestima broj novozaraženih bio manji od 35. Tako su u Novom Sadu registrovana 34… »

Radojičić: Ukoliko mladi hoće da žive kao ranije, moraće da se vakcinišu

N1 Info pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je za smirivanje epidemiološke situacije trenutno najvažnije da se vakciniše mlađa populacija, kao i da je podatak da je u Beogradu do sada vakcinisano 46 odsto stanovništva značajan, ali da… »

Odluka kriznog štaba – Blaži režim mera

Glas Šumadije pre 2 dana
FoNet – Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je Krizni štab doneo odluku da se ide u blaži režim mera. To podrazumeva četiri kvadratna metra za boravak osoba u frizerskim salonima, kao i organizovanje stručnih… »

Brnabić: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Novi magazin pre 2 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Sejf ivents Srbija" (Safe Events Serbia) o uslovima održavanja dogadjaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak… »

Krizni štab Srbije najavio dalje popuštanje mera

Slobodna Evropa pre 2 dana
Krizni štab predložio je u petak, 14. maja, dalje ublažavanje mera koje se odnose na rad frizerskih salona i organizovanje stručnih skupova jer je ocenjeno da više ne postoji vanredna epidemiloška situacija, rekao je nakon sednice tog tela… »

Vesti dana »