Krizni štab

Pet pravila za ulazak i za boravak u kafićima i restoranima

Jugmedia pre 2 dana
Po odluci Republičkog kriznog štaba, od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova, ali su istovremeno je doneto i pet mera koje moraju da se poštuju i zbog kojih će pljuštati… »

Epidemiološku situaciju u Nišu, Tiodorović ocenjuje kao “nesigurnu”

Naissus info pre 2 dana
Nakon jučerašnje odluke o popuštanju mera kojom je odlučeno da ugostiteljski objekti od danas mogu da rade i u zatvorenom prostoru, ali uz poštovanje svih epidemioloških mera, član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, situaciju u Nišu i zemlji… »

Od danas kafići mogu da rade do 22 sata pod određenim uslovima

Sputnik pre 2 dana
Od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova. Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera. "Zalažemo se… »

Pet pravila koja morate da znate: Evo šta je obavezno u kafićima - ovo je detaljan spisak mera

Večernje novosti pre 2 dana
Foto D. Pozderović Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera. - Zalažemo se za rigoroznu primenu svih mera kažnjavanja. Svi koji počinju da rade, rade do 22 sata, a svaka… »

Možete u restorane, kafane i kafiće, ali pod uslovima: Ovo je detaljan spisak mera koje se strogo moraju poštovati

Srbija danas pre 2 dana
Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera. Od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova. Primena je… »

Pod kojim uslovima možemo u kafiće i restorane? Izašao detaljan pravilnik

B92 pre 2 dana
Beograd -- Od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova. Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera… »

Večeras počinje FEST: Projekcije u Sava centru pred 1.500 gledalaca

Blic pre 2 dana
Međunarodni filmski festival – FEST, održava se 49. put od 7. do 16. maja u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade, i predstaviće više od 70… »

Otac mi je umro jer se nije vakcinisao: Predrag Kon otkrio nepoznate detalje iz života, vreme proveo i na ratištu!

Mondo pre 2 dana
U životu mu je najteže pala smrt roditelja. U životu mu je najteže pala smrt roditelja. Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon istakao je u životnoj ispovesti da su mu najveće tuge smrt roditelja. Kako kaže… »

Pet pravila za ulazak u kafiće i restorane: Ugostitelji od danas rade do 22 h, a ovo je detaljan pravilnik ukoliko želite u…

Blic pre 2 dana
Od danas ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova. Primena je počela u ponoć, a kako je najavio član kriznog štaba Branislav Tiodorović, biće stroga kontrola mera. "Zalažemo se… »

Od danas rade ugostiteljski objekti i u zatvorenom prostoru

Zoom UE pre 2 dana
SRBIJA-Krizni štab doneo je odluku da ugostiteljski objekati od danas, 7 .maja, mogu da rade i u zatvorenom prostoru uz poštovanje svih epidemioloških mera. Ugostiteljski objekti će raditi do 22 časa, a što se tiče okupljanja i dalje će biti… »

Vesti dana »