Krizni štab

Slika koja budu nadu Goran Vesić otkrio kako izgleda Arena, smešteno samo 80 pacijenata

Alo pre 1 dan
Kapcitet ove bolnice je 510 postelja! Zamenik gradonačelnika Beograda na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio je fotografiju iz Arene koja bi uskoro mogla da bude i zatvorena. Danas je u privremenoj kovid bolnici u Štark areni samo 80 pacijenata… »

U BiH manje od 100 zaraženih: Krizni štab traži ukidanje policijskog časa u Federaciji

Srbija danas pre 1 dan
Krizni štab Federacije BiH zatražio je, zbog epidemiološke situacije, ukidanje policijskog časa u tom entitetu. U Bosni i Hercegovini je u protekla 24 sata zabeležena 71 osoba novozaražena koronavirusom, a testirano je ukupno 2.704 osoba… »

Predloženo ukidanje policijskog časa u BiH

Nova pre 1 dan
Krizni štab Ministarstva zdrvlja Federacije BiH predložio je ukidanje policijskog časa u tom entitetu i povćanju broja okupljenih u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Ublažavanje mera predloženo je na osnovu zadovoljavajuće epidemiološke… »

U Federaciji BiH predloženo ukidanje policijskog sata

Slobodna Evropa pre 1 dan
Krizni štab Ministarstva zdravstva Federacije BiH (FBiH) na sjednici održanoj u ponedeljak 17. maja predložio je da se u potpunosti ukine ograničenje kretanja u FBiH koje je na snazi od 23 sata uvečer do pet sati ujutro. Vlada Federacije BiH… »

Vesić ne odustaje od eksperimentalih koncerata

Nova pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u glavnom gradu potrebno da se vakciniše protiv koronavirusa još 41.736 osoba da bi se dostigao broj od 50 odsto vakcinisanih punoletnih stanovnika, nakon čega će, ponovio je, biti… »

Zvezdi kazna zbog kršenja epidemioloških mera

B92 pre 1 dan
Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je zbog prisustva navijača u hali "Aleksandar Nikolić" na utakmici protiv Budućnosti u finalu regionalne ABA lige. To je za Tanjug potvrdio načelnik Komunalne milicije Ivan Divac. On je naveo da su na utakmicu… »

U Beogradu prekršena pravila – šta se sprema u Podgorici?

Sputnik pre 1 dan
Crvena zvezda je pobedila Budućnost u prvom meču finala ABA lige, a utakmicu je, pored dramatične završnice, obeležilo i kršenje epidemioloških mera. Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je zbog prisustva navijača u hvali „Aleksandar… »

KK Crvena zvezda kažnjen zbog kršenja epidemioloških mera

RTS pre 1 dan
Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sinoć zbog prisustva navijača u hali "Aleksandar Nikolić" na utakmici protiv Budućnosti u finalu regionalne ABA lige, potvrdio je za Tanjug načelnik Komunalne milicije Ivan Divac. Ivan Divac je naveo da su… »

Zvezda igrala pred publikom, pa kažnjena zbog kršenja epidemioloških mera

Politika pre 2 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je večeras zbog prisustva navijača u hali „Aleksandar Nikolić” na utakmici protiv Budućnosti u finalu regionalne ABA lige, potvrdio je za Tanjug načelnik Komunalne milicije Ivan Divac. On je naveo da su na… »

Zvezda kažnjena 380.000 rsd zbog kršenja epidemioloških mera - prisustva gledalaca

Sportski žurnal pre 2 dana
Crvena zvezda je u prvom meču finala pobedila Budućnost 82:78. Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je večeras zbog prisustva navijača u hali "Aleksandar Nikolić" (987 po zvaničnom zapisniku) na utakmici protiv Budućnosti u finalu regionalne… »

Vesti dana »