Krizni štab

Od sutra mogu da rade i ugostitelji u zatvorenim objektima

Politika pre 1 dan
Od sutra ugostiteljski objekti u zatvorenom mogu da počnu da rade, do 22 sata, uz 50 odsto popunjenosti kapaciteta, uz poštovanje distance od 1,5 do dva metra i bez muzike, potvrdio je nakon sednice Kriznog štaba epidemiolog dr Branislav Tiodorović… »

Vakcinisani građani Srbije koji žive u inostranstvu mogu da uđu u zemlju bez ograničenja

Politika pre 1 dan
Član kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da je danas doneta odluka da naši građani koji žive u inostranstvu, a tamo su uredno vakinisani, mogu da uđu u zemlju bez ograničenja. On je na konferenciji za novinare posle sednice Kriznog štaba… »

Potvrđeno popuštanje mera - ugostitelji mogu da rade i u zatvorenom

Subotica.com pre 1 dan
Nekoliko nedelja poboljšanja epidemiološke situacije u Srbiji stvorilo je uslove da se restriktivne mere ublaže. Krizni štab je danas zasedao a najviše je obradovao, po očekivanjima, ugostitelje. Krizni štab za borbu protiv zarazne bolesti kovid-19… »

KRIZNI ŠTAB: Ugostiteljski objekti od petka mogu da rade i u zatvorenom delu

Moj Novi Sad pre 1 dan
Kafići i restorani od sutra mogu da rade i u zatvorenom, ali do 22 sata. Ovo je odlučeno danas na sednici Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa, piše "Blic". Doneta je odluka da ugostitelji od sutra mogu da rade i u zatvorenom, ali… »

Tužba za titulu najapsurdnije: Antivakcinalisti podneli krivične prijave; "Ljudska glupost je bezgranična"

B92 pre 1 dan
Grupa antivakcinalista prošle nedelje podnela je krivične prijave protiv grupe lekara zbog izazivanja panike i poziva na vakcinaciju. Na čelu prijavljene grupe je predsednik Aleksandar Vučić i član Kriznog štaba Predrag Kon. Sudeći po krivičnoj… »

Danas zaseda Krizni štab, počela vakcinacija i u tržnim centrima

RTS pre 1 dan
U Srbiji je do sada ukupno registrovano 695.875 slučajeva koronavirusa, a testirano je 3.881.861 ljudi. Od početka pandemije preminulo je 6.478 osoba. Procenat smrtnosti je 0,93 odsto. Na bolničkom lečenju nalazi se 4.113 pacijenata, od kojih je 145… »

Krizni štab: Ugostiteljski objekti od 7. maja mogu da rade i u zatvorenom

Glas Amerike pre 1 dan
BEOGRAD — Krizni štab za borbu protiv koronavirusa odlučio je posle sednice da ugostiteljski objekti mogu od 7. maja da rade i unutra sa 50 odsto kapaciteta i bez muzike uživo i sa razglasa, uz poštovanje epidemioloških mera, rekao je posle sednice… »

Krizni štab doneo nove mere – od petka se otvaraju restorani i u zatvorenom

RTS pre 1 dan
U Srbiji je, prema poslednjim podacima, bitku sa kovidom izgubio još 21 pacijent. Potvrđeno je 1.366 novih slučajeva zaraze. 06. 05. 2021. 22:22 Vesić: Gradski štab za vanredne situacije doneo odluku o otvaranju ugostiteljskih objekata u zatvorenom… »

Odlučeno: Od sutra kafići i restorani mogu da rade i unutra do 22 sata, bez muzike

Radio 021 pre 1 dan
Krizni štab doneo je odluku da ugostiteljski objekti od petka, 7. maja, mogu da rade i u zatvorenom prostoru uz poštovanje svih epidemioloških mera, izjavio je epidemiolog dr Branislav Tiodorović, posle sednice. Objasnio je da će kafići i restorani… »

Od petka kafići i restorani rade i u zatvorenom: “Muzika prestaje u 18 h, razdaljina i radno vreme do 22 h…”

Nedeljnik pre 1 dan
screenshot/n1 “Ugostiteljski lokali mogu da rade i u zatvorenom, ali do 22 sata, ali po svim merama poštovanja. Mora se poštovati do 50 odsto iskorišćenosti prostora, razdaljina, neće biti muzike, da li je ona živa lili nije, nebito”, odlučeno… »

Vesti dana »