Krizni štab

Biće ponovo veselja i svadbi u Srbiji, ali kako: Dokaz o vakcinaciji, spisak gostiju 30 dana unapred, nema ljubljenja?

Srbija danas pre 20 sati
Članovi medicinskog dela Kriznog štaba nedavno su istakli, svadba uz sve srpske običaje biće moguća samo za vakcinisane goste ili one koji donesu negativan test. Broj vakcinisanih građana, kao i epidemiološke mere doprineli su konačnom smanjenju… »

Sve smo bliži kolektivnom imunitetu: Dr Tiodorović objašnjava kakav nas scenario čeka i kada skidamo maske

Srbija danas pre 19 sati
Profesor Tiodorović kaže da se sprema zajednička akcija s mladima koja ima za cilj veći obuhvat vakcinacije kod mladih ljudi. Ako broj novozaraženih bude padao i ukoliko se vakcinacija sprovede u većem obuhvatu, moguće je da nakon juna očekujemo… »

Nove mere na svadbama? Dokaz o vakcinaciji, spisak gostiju 30 dana unapred, nema ljubljenja, podijum ide u "penziju"...

Blic pre 20 sati
Broj vakcinisanih građana, kao i epidemiološke mere doprineli su konačnom smanjenju broja zaraženih korona virusom, što ukazuje da bi organizacija svadbi i proslava mogle uskoro da počnu. Iako je Srbija još uvek pod "kovid" merama, uslovi koji su… »

Sve mere na jednom mestu: Maske su tu od početka epidemije, ali obratite pažnju na ova nova pravila

Kurir pre 21 sat
Broj novozaraženih korona virusom je u padu, te su na poslednjoj sednici Kriznog štaba donete odluke o popuštanju pojedinih mera. Međutim, sturka ističe da još uvek nije vreme za opuštanje, te su određene mere i dalje na snazi. Ovo je detaljan… »

Još uvek nismo kao u izraelu, mere se moraju poštovati! Detaljan spisak svih novih mera na jednom mestu

Srbija danas pre 20 sati
Ovo je detaljan spisak svih mera kojih i dalje moramo da se pridržavamo kako bi se borba protiv korona virusa nastavila istim tokom. Broj novozaraženih korona virusom je u padu, te su na poslednjoj sednici Kriznog štaba donete odluke o popuštanju… »

Nova pravila ponašanja u baštama i unutrašnjosti kafića: Ovo su sve mere koje trenutno važe u Srbiji

Blic pre 1 dan
Na poslednjoj sednici Kriznog štaba zaključeno je da trenutno imamo bolje rezultate kada je u pitanju broj zaraženih korona virusom i zbog toga je odlučeno da neki antiepidemiološke mere budu relaksirane, međutim epidemiolozi ističu da još nije… »

Pada broj novozaraženih, vakcinacija se nastavlja – mobilni punkt i na Adi Ciganliji

RTS pre 2 dana
Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 698.518 osoba, a zabeleženo je 6.519 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs. 08. 05. 2021. 13:30 Tiodorović: Sledeće nedelje možda o prisustvu publike na sportskim terenima… »

Vakcinacija i na Adi Ciganliji, neželjene reakcije na vakcinu "izutetno retke"

Glas Amerike pre 2 dana
BEOGRAD — U Srbiji je, prema poslednjem zvaničnom preseku, registrovano još 1.056 novozaraženih koronavirusom na 11.920 testiranih uzoraka. Umrlo je 20 osoba. U bolnici je trenutno 3.869 pacijenata, a na respiratorima je 135 osoba. U Srbiji su u… »

Uvedene nove epidemiološke mere u ugostiteljskim objektima: Do daljnjeg ćemo morati da se ponašamo ovako!

Srbija danas pre 2 dana
Na poslednjoj sednici Kriznog štaba zaključeno je da trenutno imamo bolje rezultate kada je u pitanju broj zaraženih korona virusom. U skladu sa tim je odlučeno da neke antiepidemiološke mere budu relaksirane, međutim epidemiolozi ističu da još… »

Nova pravila u baštama i kafićima: Spisak svih mera koje su na snazi, evo kako da se ponašate u ugostiteljskim objektima

Mondo pre 1 dan
Spisak mera je dugačak, pazite da ne zaboravite na neku od njih. Spisak mera je dugačak, pazite da ne zaboravite na neku od njih. Na sednici Kriznog štaba u četvrtak zaključeno je da trenutno imamo bolje rezultate kada je u pitanju broj zaraženih… »

Vesti dana »