Krizni štab

"U Beogradu se približavamo 50 odsto vakcinisanih": Kisić Tepavčević: Nesumnjivo nam je uspeh na dohvat ruke

Blic pre 2 dana
U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i beleži se pad učestalosti oboljevanja, tako da su praktično od danas mogući stručni skupovi u zatvorenim prostorijama do 100 učesnika, uz poštovanje svih epidemioloških mera - razmak između… »

Nove mere danas stupaju na snagu: Relaksacija za frizere - detaljno koliko ljudi može u salon i kako držati rastojanje

Srbija danas pre 2 dana
Prvo popuštanje mera osetiće frizeri - moraju da promene način rada. Frizeri već od danas imaju nove uslove za obavljanje svoje delatnosti, piše u dokumentu. Naime, odluka Kriznog štaba koju je saopštio posle sednice Zoran Gojković, objavljena je… »

Srbija izašla iz vanredne epidemiološke situacije

Pirotske vesti pre 2 dana
Pokrajinski sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 Zoran Gojković izjavio je danas da je taj štab predložio dalje ublažavanje mera, koje se odnose na rad frizerskih salona i… »

Uspeh nam je na dohvat ruke: Doktorka Kisić Tepavčević optimistična

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Tanjug/Sava Radovanović To je za RTS rekla ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević. Ona je navela da će za frizere biti manje rigorozne mere nego za neke druge zatvorene… »

Od juna svadbe! Doktorka Kisić otkrila - već danas može da počne organizovanje kongresnih skupova i seminara sa manje od…

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Printscreen Kisić Tepavčević je izjavila da će od narednog meseca, ukoliko se nastavi ovakav trend vakcinacije i pada broja zaraženih, biti dozvoljeno i organizovanje svadbi i drugih proslava. - Isključivo zavisi od nas, i ukoliko se nastavi… »

Radojičić: Ukoliko mladi hoće da žive kao ranije moraju da se vakcinišu

Danas pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je za smirivanje epidemiološke situacije trenutno najvažnije da se vakciniše mlađa populacija, kao i da je podatak da je u Beogradu do sada vakcinisano 46 odsto stanovništva značajan, ali… »

Od 21. juna moguće održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala?

Ekapija pre 3 dana
Sledeće nedelje Kriznom štabu će biti iznet konkretan predlog da se od 21. juna, Svetskog dana muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala, ukoliko se nastavi trend opadanja broja zaraženih COVID-19, dogovreno je na… »

Brnabićeva: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Politika pre 3 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative „Sejf ivents Srbija” o uslovima održavanja događaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama. Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i… »

Krizni štab predložio dalje ublažavanje mera

Politika pre 3 dana
Krizni štab predložio je danas dalje ublažavanje mera koje se odnose na rad frizerskih salona i organizovanje stručnih skupova, jer smo izašli iz vanredne epidemiloške situacije, rekao je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo i član štaba Zoran… »

Krizni štab: Popuštanje mera za frizerske salone, okupljanja moguća od 21. juna ako se ispune uslovi

Glas Amerike pre 3 dana
BEOGRAD — Krizni štab za borbu protiv koronavirusa je posle sednice u petak doneo odluku da popusti određene mere u skladu sa epidemiološkom situacijom, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba Zoran Gojković. On je… »

Vesti dana »