Krizni štab

Put do matura, koncerata, noćnog života i druženja: Dr Predrag Kon za "Blic": Virus je u nokdaunu, a ključ pobede drže…

Blic pre 1 dan
Proces imunizacije u našoj zemlji odvija se dobro i to je doprinelo smirivanju virusa korona. Polako se stiču uslovi za postepeno popuštanje mera, ipak za vraćanje navikama i životu pre pandemije - tek smo na pola puta. Kako za “Blic” objašnjava… »

Hrvatska industrija zabave tuži krizni štab: Epidemiološke mere krše naša Ustavom zagarantovana prava!

Kurir pre 1 dan
Zajednica industrije zabave u Hrvatskoj najavila je u subotu ustavnu tužbu protiv odluka Nacionalnog štaba civilne zaštite jer smatraju da epidemiološke mere značajno zadiru u njihova Ustavom garantovana prava. U saopštenju se navodi da su u… »

Dr Kon otkriva šta je potrebno da se konačno vratimo normalnom životu: Ovo je ključ da popuštanje mera ide još brže

Kurir pre 1 dan
U slučaju da se i mladi uključe u proces imunizacije, popuštanje mera i dozvole okupljanja išle bi znatno brže. Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon kaže da bi se proces imunizacije ubrzao i masovna okupljanja, proslave i slavlja ponovo… »

Predrag Kon poslao snažnu poruku: Virus popušta, ne smemo da napravimo grešku - ključ drže mladi

Mondo pre 1 dan
Ako budemo sve zajedno radili, možemo i ovo bez problema da postignemo, poručuje član Kriznog štaba. Ako budemo sve zajedno radili, možemo i ovo bez problema da postignemo, poručuje član Kriznog štaba. Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu… »

Put do matura, koncerata, noćnog života i druženja: Dr Kon o nokdaunu korone - Evo ko drži ključ pobede protiv virusa

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Novosti arhiva Kako objašnjava epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 dr Predrag Kon, da bi se ovaj proces ubrzao i masovna okupljanja, proslave i slavlja ponovo zaživela, sada je neophodno da se odazovu mladi i… »

Ključ pobede nad koronom drže mladi: Dr Kon kaže da je virus u nokdaunu, sada je pravo vreme da ga oteramo iz Srbije

Srbija danas pre 1 dan
Proces imunizacije u našoj zemlji odvija se dobro i to je doprinelo smirivanju virusa korona. Polako se stiču uslovi za postepeno popuštanje mera, ipak za vraćanje navikama i životu pre pandemije - tek smo na pola puta. Kako objašnjava epidemiolog i… »

"Pilot svadba" u Zagrebu: Nije bilo mlade i mladoženje, ali zvanice su se veselile do kasno u noć

Telegraf pre 1 dan
Gosti će se testirati sedam dana nakon održavanja događanja, a očekuje se da će rezultate oba testiranja objaviti Štab civilne zaštite. U zagrebačkom Golf klubu Riversajd sinoć je održan drugi pilot-projekt - simulacija svadbene svečanosti s… »

Drugi eksperimentalni korona parti u Zagrebu: Pravili se da imaju svadbu da vide da li će se neko zaraziti (video)

Srbija danas pre 1 dan
Pre dva dana u Zagrebu održana prva eksperimentalna korona žurka. U zagrebačkom Golf klubu Riversajd sinoć je održan drugi pilot-projekt - simulacija svadbene svečanosti s oko 130 zvanica, a sve se sprovodi u saradnji sa Kriznim štabom za borbu… »

Korona virus: Stručnjaci misle da moramo biti oprezniji

Danas pre 1 dan
Krizni štab dodatno popustio mere, najavljeno i moguće održavanje festivala Nakon najava koje su došle od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da će se ove godine organizovati muzički festivali, Krizni štab juče je dao konkretniju… »

Svetlo na kraju tunela – sadašnji epidemijski trend obećava "slobodno" leto

RTS pre 2 dana
Zbog sve manjih brojeva novozaraženih koronavirusom, Krizni štab je ublažio mere. Iako smo izašli iz vanredne epidemijske situacije, nadležni napominju da je ona i dalje nesigurna. 15. 05. 2021. 13:27 Mali broj turista iz Srbije krenulo put Grčke Na… »

Vesti dana »