Krizni štab

Kurir sazanje: Krizni štab zaseda u utorak u 9 sati, na stolu 2 teme

Kurir pre 2 minuta
Krizni štab za borbu protiv kovida 19 zaseda u utorak u 9 sati, saznaje Kurir. Sednica dolazi u momentu kada je obavezan negativan PCR test za ulazak u Srbiju ukinut za građane BiH, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Bugarske. Očekuje se da će… »

Oman opet zatvara kopnene granice: Nove mere zbog sprečavanja širenja korone

Telegraf pre 13 minuta
Nove mere trajaće nedelju dana, uz mogućnost produžetka do početka februara. Oman je najavio da će zatvoriti granice na kopnu na nedelju dana, počev od sutra, kako bi sprečio širenje korona virusa, piše Tanjug. Ove mere će stupiti na snagu u… »

Miomir Petrović pozvao Predraga Kona na televizijski duel

Danas pre 1 sat
Pisac Miomir Petrović ponudio je članu Kriznog štaba Predragu Konu, baš zato što nije iz medicinske struke, televizijski duel u kome bi mu dao „naobrazbu iz naratologije, obraćanja u medijima i biranja reči”. Petrović je u gostovanju na… »

Pisac nudi dr Konu časove javnog nastupa

Nova pre 1 sat
Pisac Miomir Petrović ponudio je članu Kriznog štaba Predragu Konu, baš zato što nije iz medicinske struke, televizijski duel u kome bi mu dao "naobrazbu iz naratologije, obraćanja u medijima i biranja reči“. Petrović je u gostovanju na… »

Epidemiološka slika u Šapcu poprima svetle nijanse

Alo pre 2 sata
Epidemijska situacija u Šapcu je nešto stabilnija, jer je smanjen broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja, kao i broj hospitalizovanih u opštoj bolnici. Među 156 pacijenata u kovid bolnici je 19 korisnika Gerontološkog centra. U poslednja 24… »

Petrović: Nudim dr Konu naobrazbu iz obraćanja u medijima i biranja reči

N1 Info pre 3 sata
Pisac Miomir Petrović izjavio je u Novom danu TV N1 da je narativ u vezi sa pandemijom koronavirusa u Evropi, uključujući i Srbiju, takav da stvara dodatnu dozu konfuzije. Kriznom štabu je zamerio kontradiktornost u medijskim nastupima i to što se… »

7 na N1: Konova izjava uzburkala emocije, duks „istrgnut iz konteksta“

N1 Info pre 2 sata
Kako je jedna izjava doktora Kona uzburkala emocije među lekarima? Plakali su od tuge, nemoći, ali i besa, a onda se razbesneo i doktor Kon. Opet tvrdi da nije rekao to što su drugi čuli da jeste. Da li je član kriznog štaba istrgnut iz konteksta… »

U kovid bolnicama 105 pacijenta sa korona virusom, 57 na kiseoniku

Jugmedia pre 3 sata
U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 143 pregleda, od kojih 59 prvih, uzorkovana je krv kod 90 pacijenata i sačinjena su 53 RTG pluća, urađena su 2 brza i 59 antigenskih testova, od kojih su 22 pozitivna i dijagnostikovana je… »

Doktor Kon otkrio kad ćemo prestati da nosimo maske: Zaštita od novog soja zavisi od vakcinacije

Telegraf pre 4 sati
- Svako popuštanje mera značilo bi skok broja zaraženih - upozorava član Kriznog štaba. Nije isključeno da novi soj virusa korona koji se pojavio na Zapadu dođe i kod nas, zato će zaštita od novog soja zavisiti od naše brzine sprovođenja… »

Kineske vakcine stigle u Srbiju, Vučić ih dočekao na aerodromu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Avion Er Srbije (Air Serbia) sa tovarom od milion doza kineske vakcine Sinofharm sleteo je 16. januara na aerodrom u Beogradu, a dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pored Vučića, avion su dočekali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar… »

Vesti dana »