Krizni štab

Kineske vakcine stigle u Srbiju, Vučić ih dočekao na aerodromu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Avion Er Srbije (Air Serbia) sa tovarom od milion doza kineske vakcine Sinofharm sleteo je 16. januara na aerodrom u Beogradu, a dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pored Vučića, avion su dočekali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar… »

7 na N1: Konova izjava uzburkala emocije, duks „istrgnut iz konteksta“

N1 Info pre 4 sati
Kako je jedna izjava doktora Kona uzburkala emocije među lekarima? Plakali su od tuge, nemoći, ali i besa, a onda se razbesneo i doktor Kon. Opet tvrdi da nije rekao to što su drugi čuli da jeste. Da li je član kriznog štaba istrgnut iz konteksta… »

Gradovi sa najviše zaraženih koronom

Nova pre 7 sati
U protekla 24 sata, od posledica koronavirusa u Srbiji su preminule 22 osobe. Zaražene su još 1.393 osobe, a testirano je 9.099 lica, a na respiratorima je ukupno 201 pacijent. Što se tiče korona preseka broja zaraženih po gradovima Srbije i dalje… »

Korona u Srbiji: Preminulo 22, novozaraženo 1.393, Vučić dočekao kineske vakcine

Glas Amerike pre 8 sati
U Srbiji je u poslednja 24 sata, do subote do 15 sati, od koronavirusa umrlo 22 ljudi, dok je od 9.099 testiranih prisustvo virusa potvrđeno kod 1,393 ljudi. Broj hospitalizovanih je 5,362, dok je u teškom stanju i na respiratoru 201 pacijent. Smrtnost… »

Virus i dalje vreba: Na teritroiji Kraljeva još 44 novoobolelih

Večernje novosti pre 8 sati
PREMA podacima kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 243 testirana uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 106 PCR i 137 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 44, saopštio je Gradski krizni štab. Tokom minulih 24 sata, navodi… »

Blagi pad broja zaraženih, preminule 22 osobe

Nova pre 10 sati
U protekla 24 sata, od posledica koronavirusa u Srbiji su preminule 22 osobe. Zaražene su još 1.393 osobe, a testirano je 9.099 lica. Na respiratorima je ukupno 201 pacijent. Prethodnog dana, u Srbiji je zaražena 1.751 osoba, a testiran je ukupno… »

Zoran Gojković: I novinari rizična grupa, naći ćemo način da se i oni vakcinišu

Cenzolovka pre 12 sati
Član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa Zoran Gojković izjavio je danas da se razgovara o vakcinaciji novinara u Srbiji jer oni po njegovim rečima, spadaju u rizične grupe stanovništva. „Novinari su izuzetno… »

Još jedna rizična grupa: Plan za vakcinaciju novinara

BizLife pre 12 sati
Član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije koronavirusa Zoran Gojković izjavio je da se razgovara o vakcinaciji novinara u Srbiji jer oni po njegovim rečima, spadaju u rizične grupe stanovništva. Predsednik uputio Vladi inicijativu da… »

Kon: Od početka govorim da je glavni neprijatelj virus

Vesti online pre 12 sati
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je od početka govorio da je glavni neprijatelj virus i da treba da se izbegavaju situacije kao što je slučaj s naslovom za njegov intervju za Nova.rs. – Ono što treba reći jeste da… »

Novinari u SAD, Rusiji i Indiji prioritetna grupa za vakcinaciju

Cenzolovka pre 13 sati
Zemlje širom sveta prepoznale su da su novinari i medijski radnici, koji svakodnevno izveštavaju sa terena u vreme pandemije u većem riziku od oboljevanja, zbog čega su svrstani u prioritetne grupe za vakcinaciju. Sjedinjene Američke Države, Rusija… »

Vesti dana »