Linglong

Orlić posetio Zrenjanin i razgovarao o rezultatima postignutim u ovom gradu

Euronews pre 6 sati
Kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić obišao je danas Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, gde je sa predstavnicima Odbora i članovima stranke razgovarao o rezultatima koji su u ovom gradu… »

Aktivisti: Linglong nije ni počeo raditi kako treba, a već prijeti zagađenjem

Al Jazeera pre 9 dana
Osim već prepoznatih izvora zagađenja, poput teretnog saobraćaja i kućnih ložišta, veliku zabrinutost u Zrenjaninu izaziva potencijalno zagađenje životne sredine koje bi Linglong mogao da proizvede. Industrijski kompleks za proizvodnju guma… »

Slučaj Vijetnamaca iz Linglonga nas je sve zapanjio, a sada zbog njega možda stiže kazna koju će osetiti svaki građanin…

Nova pre 21 dana
Srbija se već dve godine nalazi na takozvanoj "voč listi (watch list)" američkog Stejt deparmenta zbog odnosa državnih institucija prema problemu trgovine ljudskim bićima, zapravo, jer se skoro ništa ne preduzima da se suzbije taj vid kriminala… »

Šta raditi sa Pinovom vilom: „Obnoviti je i u njoj otvoriti upravnu zgradu Linglonga“

Zrenjaninski pre 22 dana
Pinova vila u Zrenjaninu, koja ima status spomenika kulture, trebalo bi da bude obnovljena. To smatra većina učesnika ankete sprovedene na Fejsbuk stranici informativnog portala zrenjaninski.com. Nedavno smo čitaocima postavili sledeće pitanje: „Da… »

Grupa naprednjaka prekinula tribinu "ProGlasa" u Zrenjaninu, vodio ih zamenik gradonačelnika

Radio 021 pre 23 dana
Grupa naprednjaka, među kojima je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, pokušala je da ometa tribinu inicijative "ProGlas" koja je sinoć održana u Zrenjaninu. Do incidenta je došlo nakon što je učesnica tribine, glumica Svetlana Ceca… »

Incident zbog „Linglonga“ na tribini ProGlasa u Zrenjaninu (VIDEO)

Danas pre 24 dana
Na večerašnjoj tribini inicijative ProGlas u Zrenjaninu došlo je do verbalnog sukoba kada se razgovaralo o kineskoj fabrici guma Linglong. Glumica Svetlana Ceca Bojković govorići na tribini spomenula je kinesku fabriku Linglong. „Kada govorimo o… »

Marinika Tepić: Na tribinu „ProGlasa“ upala i poslanica SNS

N1 Info pre 23 dana
Među osobama koje su u ponedeljak uveče prekinule tribinu „ProGlasa“ u Zrenjaninu bili u su zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i Stanislava Janošević, narodna poslanica SNS iz Zrenjanina, napisala je na Tviteru potpredsednica… »

(VIDEO) Incident zbog „Linglonga“ na tribini ProGlasa u Zrenjaninu

N1 Info pre 24 dana
Na večerašnjoj tribini inicijative ProGlas u Zrenjaninu došlo je do verbalnog sukoba kada se razgovaralo o kineskoj fabrici guma Linglong na kojoj se našao i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac. Kada su se učesnici tribine dotakli… »

Naprednjaci upali na tribinu „ProGlasa“, među njima i zamenik gradonačelnika: Branili Linglong, okupljenih ih izviždali

Nova pre 24 dana
Na večerašnjoj tribini "ProGlasa" u Zrenjaninu došlo je do manjeg incidenta kada su na ovaj skup upali naprednjaci, a među njima je bio i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac. Naime, sve se desilo nakon što je srpska glumica Svetlana… »

Kineska fabrika guma Linglong na spisku najvećih gubitaša u Srbiji

Zrenjaninski 24.10.2023
Kineska fabrika guma Linglong International Europe, čiji su proizvodni pogoni smešteni u industrijskoj zoni u Zrenjaninu, našla se na spisku sto najvećih gubitaša u Srbiji u prošloj godini, koji je objavila Agencija za privredne registre (APR)… »

Vesti dana »