Makedonija

Brnabić se u Atini sastala i sa Krivokapićem

Nova pre 3 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas na marginama Ekonomskog foruma Delfi sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem. Pre zvaničnog susreta sa Krivokapićem, Brnabić je u pauzi Foruma nakratko porazgovarala sa premijerom Severne… »

Zaev: Problem sa Bugarskom je smešan

RTS pre 3 dana
Bugarska je izmislila ovaj smešan, nepostojeći problem, rekao je makedonski premijer Zoran Zaev u Atini, gde je zatražio pomoć Grčke kako bi Skoplje što pre počelo pregovore sa Evropskom unijom. Makedonski premijer Zoran Zaev je višemesečno… »

Tara Simov napušta Srbiju: Nakon dikvalifikacije i kazne od 50.000 evra, utehu traži kod ovog muškarca!

Mondo pre 3 dana
Diskvalifikovana učesnica donela odluku. Diskvalifikovana učesnica donela odluku. Tara Simov zbog fizičkog kontakta diskvalifikovana je iz Zadruge 4, a kako je pisalo u pismu Velikog šefa ona će zbog kršenja u govora morati da plati 50.000 evra… »

Tara Simov napušta Srbiju: Diskvalifikovana zadrugarka ne može više da izdrži! (video)

Alo pre 3 dana
Simova je nakon izlaska iz rijalitija otkrila da su njenom ocu stizale pretnje zbog njenog ponašanja na velelpnom imanju u Šimanovcima. Tara Simov odlučila je da privremeno napusti Srbiju i ode u Makedoniju kod svog oca, sve dok njen dečko Nenad… »

Tara Simov napušta Srbiju: Odlučila da se povuče dok Ša ne izađe iz "Zadruge", evo kod koga će biti

Telegraf pre 3 dana
Tara je nedavno izjavila da nakon izlaska iz "Zadruge" boravi kod drugarice, jer nema ni novca, a ni gde da ode. Diskvalifikovana učesnica "Zadruge", Tara Simov, odlučila je da privremeno napusti Srbiju i ode u Makedoniju kod svog oca, sve dok njen… »

Živković debituje sledećeg meseca: Orlići protiv Rusije 6. juna

Sportski žurnal pre 3 dana
„U planu je da 2. juna odigramo trening utakmicu sa našom A reprezentacijom pred njihov put na azijsku turneju. Prijateljski meč sa odgovarajućom selekcijom Rusije zakazan je za 6. jun, verovatno u našoj zemlji“. Zvonko Živković, selektor mlade… »

Tara Simov napušta Srbiju: Dok je Ša u "Zadruzi", ona donela odluku

Blic pre 3 dana
Diskvalifikovana učesnica "Zadruge", Tara Simov, kako saznajemo, odlučila je da privremeno napusti Srbiju i ode u Makedoniju kod svog oca, sve dok njen dečko Nenad Aleksić Ša ne izađe iz rijalitija. Naime, Tara je nedavno izjavila da nakon izlaska… »

Tara Simov napušta Srbiju?! Dok Ša tuguje za ljubavnicom, ona odlučila da utehu nađe kod njega!

Kurir pre 3 dana
Tara Simov odlučila je da privremeno napusti Srbiju i ode u Makedoniju kod svog oca, sve dok njen dečko Nenad Aleksić Ša ne izađe iz rijalitija. Naime, Tara je nedavno izjavila da nakon izlaska iz "Zadruge" boravi kod drugarice, jer nema ni novca, a… »

Korona panika u Makedoniji: Vojnik koji je došao iz Afrike nema južnoafrički soj, već drugi jednako smrtonosan!

Kurir pre 3 dana
Makedonski oficir koji je doveden iz Afrike nije zaražen južnoafričkim sojem koronavirusa, ali je kod njega otkriven nigerijski soj virusa. Prema analizama iz Makedonske akademije nauka i umetnosti, kod vojnika je otkriven nigerijski soj virusa, a ne… »

Imunizacija u Vranju: Do danas vakcinisano 37.250 građana

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: J. S. Samo prvu dozu primilo je 20.336 lica, a drugu 16.914. Prvu i drugu dozu Sinofarm vakcine primila su 27.144 lica, Pfizer 4.758, Sputnik V 4.893, dok je prvu dozu Astra Zeneka vakcine primilo 455 građana. Do sada je vakcinisano i 949 građana… »

Vesti dana »