Mala matura

Odložiti malu maturu: Forum srednjih škola uputio zahtev ministru prosvete Srbije

Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK Foruma srednjih stručnih škola Milorad Antić uputio je ministru prosvete Branku Ružiću dopis u kome od njega traži da se ove godine, zbog načina na koji je izvođena nastava u okolnostima epidemije korone, odustane od male mature. -U… »

Forum srednjih stručnih škola uputio dopis Ružiću u kome traže da odustane od male mature

Danas pre 20 dana
Predsednik Foruma srednjih stručnih škola (FSSŠ) Milorad Antić uputio je ministru prosvete Branku Ružiću dopis u kome od njega traži da se ove godine odustane od male mature, zbog načina na koji je izvođena nastava u okolnostima epidemije korona… »

Forum srednjih stručnih škola uputio dopis Ružiću u kome traže da odustane od male mature

Novi magazin pre 20 dana
Predsednik Foruma srednjih stručnih škola (FSSŠ) Milorad Antić uputio je ministru prosvete Branku Ružiću dopis u kome od njega traži da se ove godine odustane od male mature, zbog načina na koji je izvodjena nastava u okolnostima epidemije… »

Dopis Ružiću: Odustanite od male mature

Nova pre 20 dana
Predsednik Foruma srednjih stručnih škola (FSSŠ) Milorad Antić uputio je ministru prosvete Branku Ružiću dopis u kome od njega traži da se ove godine, zbog načina na koji je izvođena nastava u okolnostima epidemije koronavirsa, odustane od male… »

InfoKG 7 dana: Kolektivni imunitet, ukraden novac za Gavrila, Vučić o pomoći građanima...

InfoKG pre 21 dana
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Besplatna pripremna nastava za polaganje male mature, naš grad bi možda mogao da stekne kolektivni imunitet krajem aprila, Ekonomski fakultet uspostavio je saradnju sa kompanijama “Delta Holding” i… »

Mlađi ipak u klupama, proba male mature u aprilu

Politika pre 22 dana
Mlađi đaci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola sledeće sedmice neće preći na onlajn nastavu, već će časove pohađati u školama po grupama kao što su i do sada, dok će osnovci starijih razreda i srednjoškolci i naredne nedelje učiti… »

Odlaže se probna mala matura za 9. i 10. april

Danas pre 22 dana
Ministarstvo prosvete je danas odlučilo i da se probni završni ispit za učenike osmog razreda odlaže za petak 9. i subotu 10. april. Učenici nižih razreda osnovnih škola nastaviće od iduće nedelje da pohađaju redovno nastavu u školama, dok će… »

Ministarstvo prosvete: Osmacima odložena proba male mature, umesto u martu održava se u aprilu

Blic pre 22 dana
Probni završni test za učenike osmog razreda koji je prvobitno planiran za 26. i 27. mart, odložiće se za petak 9. i subotu 10. aprila 2021. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kako saopštavaju, izmena će biti… »

Želimir Popov: Ružić se i dalje ne oglašava, mala matura „iza ugla“

Glas Šumadije pre 25 dana
Demokratska stranka pruža punu podršku Uniji sindikata prosvetnih radnika Srbije i poziva ministra Ružića i resorno ministarstvo da potpomognu organizaciju prave onlajn nastave i da pojednostave pripremu i izvođenje male mature, da ozbiljno pristupe… »

BESPLATNA pripremna nastava za polaganje MALE MATURE

InfoKG pre 27 dana
Besplatna pripremna nastava za polaganje male mature za kragujevačke osmake biće organizovana tokom aprila i maja, ali ove godine onlajn zbog epidemiološke situacije. Zainteresovani osmaci mogu se prijaviti od danas do 25. marta OVDE. Lokalna… »

Vesti dana »