Mala matura

Održan probni test male mature

Subotica.com pre 8 dana
Učenici osmog razreda polagali su danas probni završni test iz matematike u svojim osnovnim školama, uz poštovanje svih epidemioloških mera. U OŠ "Matko Vuković" je 79 učenika završnog razreda radilo zadatke koji obuhvataju gradivo iz matematike… »

Osmaci danas počinju probu male mature

Južne vesti pre 8 dana
Koliko su se pripremili za završni ispit, učenici osmog razreda proveriće danas i sutra na probnom završnom ispitu. U Nišavskom, Pirotskom i Topličkom okrugu predviđeno je da na probni prijemni izađe 5.092 učenika. Oni koji se zbog bolesti ili… »

Počinje probni završni ispit za osmake

Sandžak haber pre 8 dana
Probni završni ispit za učenike osmog razreda održava se danas i sutra u njihovim osnovnim školama. Đaci danas u 13 sati polažu test iz matematike, sutra u 9 časova radiće test iz srpskog, a od 11 i 30 kombinovani. Za rešavanje svakog testa… »

Počinje probni završni ispit za osmake

RTV Novi Pazar pre 8 dana
Probni završni ispit za učenike osmog razreda održava se danas i sutra u njihovim osnovnim školama. Đaci danas u 13 sati polažu test iz matematike, sutra u 9 časova radiće test iz srpskog, a od 11 i 30 kombinovani. Za rešavanje svakog testa… »

Danas konačna odluka o povratku svih učenika u školske klupe: Prolećni raspust od 26. aprila, ni ove godine nema male…

Blic pre 8 dana
Ministar prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je da će konačna odluka o povratku svih učenika u školske klupe biti donesena na današnjoj sednici Republičkog štaba za vanredne situacije. - Svako zatvaranje škola i povratak… »

Danas i sutra proba male mature

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Probni završni ispit za učenike osmog razreda za školsku 2020/2021. godinu u osnovnim školama na teritoriji Republike Srbije realizovaće se danas i sutra. Učenici osmog razreda će sutra od 13.00 časova polagati test iz matematike, a u subotu, 10… »

Proba male mature danas i sutra

Radio 021 pre 8 dana
Probni završni ispit održava se danas i sutra u svim osnovnim školama u Srbiji. Danas se polaže probni test iz matematike u 13 sati, dok su sutra na redu test iz maternjeg jezika u 9h i kombinovani test u 11.30 časova. Probni završni ispit održaće… »

Danas i sutra proba male mature: Šta očekuje osmake

Nova pre 8 dana
Probni završni ispit za učenike osmog razreda planiran je za danas i sutra u osnovnim školama širom Srbije. Na taj način učenici će se pripremiti za polaganje male mature. Predviđeno je da učenici osmog razreda danas u 13 časova polažu test iz… »

Osmaci počinju probu male mature; Ministar im poručio: Samo bez tenzije

B92 pre 8 dana
Beograd -- Probni završni ispit za učenike osmog razreda za školsku 2020/2021. godinu realizovaće danas i sutra, 9. i 10. aprila, Učenici osmog razreda će danas od 13 časova polagati test iz matematike, a u subotu, 10. aprila, test iz srpskog… »

Proba (ni)je teža od završnog ispita

Politika pre 9 dana
U prosvetnom zavodu u kome nastaju testovi za malu maturu tvrde da su vrlo pažljivo pripremali zadatke, napominjući da nema egzaktnih podataka da su probni testovi složeniji od onih u junu. Dvodnevna proba male mature počinje sutra testom iz… »

Vesti dana »