Mala matura

Srpski lak, par zadataka zadalo malo muke osmacima

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Probni završni test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika bio je lak, a samo je poslednjih nekoliko zadataka zahtevalo malo više znanja, utisak je Sofije Bjelić, učenice osmog razreda beogradske Osnovne škole "Josif Pančić" , koja je danas… »

"Najteže nam je pala pesma Vetar" Đaci posle probe male mature iz srpskog: "Test je zahtevao da mnogo razmišljamo"

Blic pre 6 dana
Danas od 9 do 11:30 sati održan je probni test male mature iz srpskog za učenike osmog razreda u osnovnih škola. "Blic" je obišao škole širom Srbije, a osmaci sa kojima smo razgovarali jednoglasno su se složili da je od 20 zadataka, koliko je bilo… »

Test za srpski jezik bio lak, malo muke osmacima zadali padeži: Mislim da će većina uraditi dobro

Telegraf pre 6 dana
Đaci su, uz poštovanje svih epidemioloških mera, danas polagali srpski jezik i probni kombinovani test. Probni završni test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika bio je lak, a samo je poslednjih nekoliko zadataka zahtevalo malo više znanja, utisak je… »

Osmaci polagali probni test; Ružić: Sve u skladu sa procedurom

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - "Probni završni test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika bio je lak, a samo je poslednjih nekoliko zadataka zahtevalo malo više znanja, utisak je Sofije Bjelić", učenice osmog razreda beogradske Osnovne škole "Josif Pančić", koja je… »

Osmaci polažu probni ispit iz srpskog, pa kombinovani test

Top press pre 6 dana
Učenici osmog razreda danas polažu probni završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a zatim i kombinovani test. Uz poštovanje epidemioloških mera, u 9.00 osmaci su u grupama manjim od 15 učenika, počeli da rešavaju test iz srpskog… »

Osmaci polažu probni ispit iz srpskog i rešavaju kombinovani test

RTK pre 6 dana
Učenici osmog razreda danas polažu probni završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika i kombinovani test. Probni test se ne ocenjuje, a đacima su na raspolaganju po dva sata za rešavanje zadataka. Proba male mature počela je juče polaganjem… »

Osmaci polažu probni ispit iz srpskog, pa kombinovani test

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Učenici osmog razreda danas polažu probni završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a zatim i kombinovani test. Uz poštovanje epidemioloških mera, u 9.00 osmaci su u grupama manjim od 15 učenika, počeli da rešavaju test iz… »

Osmaci, evo kako da besplatno utvrdite znanje za malu maturu nakon probnog testa

Telegraf pre 6 dana
Mali maturanti juče i danas imaju generalnu probu pred finalno polaganje male mature, koje je zakazano za jun. Probni završni test održava se u njihovim matičnim školama, a po svojoj formi je identičan završnom testu – prvog dana rešavaju… »

Probni test za 1.622 učenika u NP i 493 u Tutinu

Radio sto plus pre 7 dana
Probni završni ispit iz matematike danas će u Novom Pazaru polagati 1.622, a u Tutinu 493 učenika osmog razreda, rečeno je danas radiju Sto plus u Školskoj upravi. Proba male mature biće nastavljena u subotu kada će osmaci polagati test iz srpskog… »

Osmaci danas radili probni test iz matemike

RTK pre 7 dana
Učenici osmog razreda su prvi put nakon prekida redovne nastave zbog pandemije korona virusa, danas došli u školu kako bi radili probni test iz matematike. Uz poštovanje svih epidemioloških mera zaštite, osmaci su test polagali u učionicama u… »

Vesti dana »