Mala matura

Probni test male mature održaće se 26. i 27. marta

Moj Novi Sad pre 1 sat
Probni završni test za učenike osmog razreda održaće se 26. i 27. marta uz poštovanje epidemioloških mera. Ovaj test će biti održan na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog… »

Počele pripreme osmaka za malu matru, probni završni ispit 26. i 27.marta

Jug press pre 6 sati
NIŠ Testovi za probni završni ispit stižu 20. marta u ETŠ „Nikola Tesla“, a proba male mature zakazana je za 26. i 27. mart, kaže Dragan Gejo, načelnik Školske uprave u Nišu. „Kada se radi o probnom završnom ispitu, najvažnije je da… »

Proba male mature 26. I 27. Marta: Na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera

Večernje novosti pre 8 sati
PROBNI završni test za učenike osmog razreda biće održan 26. i 27. marta na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić. Naveo je da će u sali biti 15 učenika… »

Proba male mature 26. I 27. Marta: Na klasičan način, uz poštovanje mera! U sali 15 đaka i dežurni nastavak

Kurir pre 8 sati
IDVOR - Probni završni test za učenike osmog razreda biće održan 26. i 27. marta na klasičan način, uz poštovanje epidemioloških mera, izjavio je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić. Naveo je da će u sali biti 15… »

Počele pripreme osmaka za malu maturu

Niške vesti pre 11 sati
U jednom danu biće pregledano 10 500 testova učenika osmog razreda.Pregledi će trajati tri dana što je 31.500 testova, kaže Dragan Gejo, načelnik Školske uprave u Nišu. Na probnom završnom ispitu, kako Gejo ističe, profesori će pregledati smao… »

Novine u polaganju male mature

Zoom UE pre 1 dan
SRBIJA – Prvih dana marta osmaci počinju da se pripremaju za polaganje probnog završnog ispita koji ih očekuje krajem meseca. Probni test će se održati 26. i 27. marta iz matematike i srpskog jezika, kao i kombinovani test. Proba male mature… »

Kako će izgledati polaganje male mature?; "Proces je dobio jedno novo ruho – digitalizaciju"

B92 pre 2 dana
Pripreme za polaganje probnog završnog ispita za osmake koji ih očekuje krajem meseca počinju prvih dana marta. Proba male mature osmacima pre svega služi za to da se upoznaju sa procedurama, kao i da se oprobaju u znanju, kaže Dragana Stanojević iz… »

Novina u polaganju “male mature”

Naissus info pre 2 dana
Novina u polaganju “male mature” odnosi se na pregledanje testova. Testovi će stizati na jedno mesto gde će se skenirati i potom će, da bi se garantovala pouzdanost ocenjivanja, na primer, po jedan nastavnik iz Niša i Jagodine pregledati isti… »

Kako će izgledati mala matura: Đaci uživo, nastavnici onlajn

BizLife pre 2 dana
Testovi će stizati na jedno mesto gde će se skenirati i potom će, da bi se garantovala pouzdanost ocenjivanja, na primer, po jedan nastavnik iz Niša i Jagodine pregledati isti zadatak jednog učenika, rekla je Dragana Stanojević iz Zavoda za… »

Onlajn pregledanje testova za 'malu maturu'

Novi magazin pre 2 dana
Novina u polaganju "male mature" u Srbiji je što će nstavnici ove godine testove pregledati onlajn, mada će taj ispit učenici koji su završili osmi razreed osnovne škole i dalje polagati uz papir i olovku. Testovi će stizati na jedno mesto gde će… »

Vesti dana »