Merkator

Grobari su ovo čekali: Partizan pustio u prodaju sezonske ulaznice - evo za koliko novca možete da gledate crno-bele u…

Večernje novosti pre 1 dan
PRODAJA sezonskih ulaznica za utakmice FK Partizan počeće od četvrtka 7. jula na blagajni stadiona u Humskoj i biće moguća svakim danom osim nedelje od 10 do 18 časova, saopštio je klub. FOTO: Fk Partizan Godišnje ulaznice će se, osim na… »

Partizanovci, navalite! Počela prodaja sezonskih ulaznica za mečeve crno-belih

Telegraf pre 1 dan
Navijači crno-belih uskoro mogu do bkagajni u Humskoj po godišnju kartu. Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice fudbalera Partizana počeće od četvrtka 7. jula na blagajni stadiona u Humskoj i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od… »

Fortenova, nekadašnji Agrokor, posle pet godina ostvarila profit

Danas pre 11 dana
Fortenova grupa, nekada poznata kao Agrokor, prvi put posle pet godina otkada traje prinudna uprava nad kompanijom, je ostvarila profit. Dobit kompanije u 2021. godini iznosila je 70 miliona evra, naspram gubitka od 173 miliona u 2020. godini, prenosi… »

Fortenova grupa u 2021. ostvarila neto dobit od 69 miliona evra

Bonitet pre 12 dana
Ukupni konsolidovani prihod Fortenova grupe iz kontinuiranog poslovanja za 2021. iznosio je oko četiri milijarde evra, uz konsolidovanu prilagođenu EBITDA-u u iznosu od 260 miliona evra i neto dobit od 68 miliona evra, nakon dobitka od prodaje grupe… »

Fortenova grupa ostvarila neto dobit od 523 miliona kuna u 2021.

BizLife pre 12 dana
Ukupni konsolidovani prihod koji je ostvarila Fortenova grupa iz kontinuiranog poslovanja za 2021. iznosio je 31,4 milijardi kuna, uz konsolidovanu prilagođenu EBITDA-u u iznosu od 1.955 miliona kuna i neto dobit od 523 miliona kuna, nakon dobitka od… »

Nećemo prestati da terorišemo Beograd! Stigao novi jezivi mejl s pretnjama o bombaškim napadima! Ovog puta je na hrvatskom

Kurir pre 18 dana
BEOGRAD - Novi mejl sa pretećom sadržinom u kome se navodi da su u objektima širom Beograda postavljene bombe stigao je nešto posle podneva na jednu beogradsku mejl adresu. Mejl je ispisan na hrvatskom jeziku. "Sledeće lokacije imaju bombe", piše u… »

Mrtav pijan divljao i usmrtio troje mladih! Na današnji dan pre 8 godina dogodila se stravična nesreća u Novom Sadu (video)

Kurir pre 24 dana
Na današnji dan pre 8 godina došlo je do teške nesreće kod Merkatora u Novom Sadu u kojoj su život izgubili, Vladica Matović, Milica Ležimirac i Aleksandar Marić svi stari 20 godina. Da podsetimo nesreća se desila kad je na „golf“ troje… »

e-fakture: Ko je Kala consulting?

PC Press pre 25 dana
Najpre da se predstavimo. Kala consulting je osnovana 1. januara 2005, najpre kao agencija, od pre pet godina kao društvo sa ograničenom odgovornošću, a digitalizacijom podataka koji se razmenjuju u lancima snabdevanja započeli smo pre šest godina… »

Ubijen je kao pas! Inspektor Bižić upucan u glavu na stepeništu tržnog centra, ubica u belom mantilu prikrao se i razneo mu…

Kurir pre 28 dana
Samo nekoliko meseci pošto je napustio policiju i osnovao detektivsku agenciju, inspektor Miroslav Bižić usmrćen je hicima ispaljenim u leđa 21. maja 1996. na stepeništu ispred starog tržnog centra "Stari Merkator" na Novom Beogradu. Bivši… »

Nova serija dojava o bombi u Beogradu: Na meti tržni centar u Rakovici

Blic pre 29 dana
Tržni centar Big u Rakovici danas je dobio dojavu o bombi zbog čega je izvršena evakuacija posetioca i osoblja. O dojavi je odmah obaveštena Policija, koja je izašla na teren, a ljudi koji su se zatekli u tržnom centru su evakuisani. Podsetimo… »

Vesti dana »