Parovi - vesti

Beogradski kafić zabranio ulaz gej parovima

Noizz pre 3 sata
Fotografija zabeležena na Dorćolu izazvala je haos na društvenim mrežama, a sad se čekaju reakcije nadležnih organa.
Bloger Aleksandar Lambros objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju table pred jednim dorćolskim kafićem, na kojoj je uz kredom iscrtana jasna zabrana ulaska gej parovima uz "4S". "A psi i Jevreji?", stoji kao prikladan... »

Parovi: ŠOK! Učesnica potegla nož na takmičara! VIDEO

Svet plus pre 7 sati
U rijalitiju Parovi, danas je došlo do veliko skandala, nakon saznanja da je jedna od učesnica podigla nož na takmičara.
Bojan Radanović u Parovima je imao reč, i govorio je o tome kako se slaže sa ukućanima. kad su u pitanju oni sa kojima nije dobar, isprva je govorio uopšteno, međutim. Ostali učesnici su ga primorali da konkretizuje priču, i da... »

Solidarnost: Trebinjski privrednici za šest meseci izdvojili pola miliona KM za pomoć građanima

Blic pre 7 sati
Od marta, kada je osnovan trebinjski Fond solidarnosti uplaćeno je pola miliona KM, čime je pokrenuto 16 različitih programa pomoći koje Trebinjci do sada nisu imali. Novac je uplatilo 105 trebinjskih privrednika. Ovo je rečeno na večerašnjem sastanku privrednika sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićem i predsednikom Fonda Mirkom Ćurićem.
Petrović je rekao da je ovim novcem pomogunute ili će tek biti pomognute boračke kategorije, deca koja žive na selu, mladi bračni parovi, pokretanje vlastitog biznisa, poljoprivrednici, ali i treća vantelesna oplodnja. Na... »

Dobri rezultati podsticaja nataliteta u Zvorniku: Za vantelesnu oplodnju izdvojeno 20.000 km

Blic pre 9 sati
Zahvaljujući novcem iz budžeta Grada Zvornika za treći proces vantelesne oplodnje Bojan i Nataša Kokoruš iz Zvornika pre tri godine dobili su prelepu devojčicu Emiliju.
Ona je jedna od sedam beba koje su rođene u procesima vantelesne oplodnje koje je finansirala lokalna uprava. - Zahvalni smo gradskoj upravi što su na vreme prepoznali potrebu da pomognu mladim bračnim parovima sa problemom... »

Grad Trebinje svim mladim parovima koji stupaju u brak daje 10.000 KM

Sandžak press pre 13 sati
Grad Trebinje će u narednom periodu stimulisati parove koji stupaju u brak, potvrdio je gostujući na Radio-televiziji Republike Srpske gradonačelnik Luka Petrović. Prema njegovim riječima, stimulacija će biti isplaćivana u 18 mjesečnih rata u iznosu od 450 do 650 KM, u zavisnosti od uslova koje... »

Beogradski kafić zabranio ulaz gej parovima

Noizz pre 16 sati
Fotografija zabeležena na Dorćolu izazvala je haos na društvenim mrežama, a sad se čekaju reakcije nadležnih organa.
Bloger Aleksandar Lambros objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju table pred jednim dorćolskim kafićem, na kojoj je uz kredom iscrtana jasna zabrana ulaska gej parovima uz "4S". "A psi i Jevreji?", stoji kao prikladan... »

Tuča u Parovima između ljubavnog para! (VIDEO)

Alo pre 16 sati
Alo: Tuča u Parovima između ljubavnog para! (VIDEO)
Ko se bije taj se voli?
Bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković pre nekoliko večeri prepustio se strastima sa Teodorom Radojičić, međutim, ljubav izgleda nije dugo trajala. Ivan i Teodora su se tada grlili, ljubili u vrat i bili veoma prisni, ali ubrzo je došlo do sukoba. Dok su svi učesnici... »

Do juče su se ljubili: Teodora opet pravi haos u Parovima!

Kurir pre 17 sati
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, pre nekoliko večeri prepustio se strastima sa Teodorom Radojičić, međutim, ljubav izgleda nije dugo trajala. Ivan i Teodora su se tada grlili, ljubili u vrat i bili veoma prisni, ali ubrzo je došlo do sukoba. Dok su svi učesnici sedeli za stolom izbila je... »

Parovi: Bruno veče! Dvoje takmičara izbačeno iz vile! VIDEO

Svet plus pre 19 sati
U popularnom rijalitiju Parovi noćas je bilo veoma burno veče jer održano je prvo izbacivanje iz kuće, a produkcija je donela odluku da od osmoro noimnovanih dvoje zauvek napuste vilu.
Nikola Ristić, prvi je koji će ove sezone napustiti najpopularniju vilu na Balkanu. Nikola je više puta isticao da bi mnogo voleo da ostane i nastavi takmičenje, publika je ipak imala drugačije mišljenje i dala mu najmanju... »

A ona kao spava: Pogledajte šta je u krevetu Parova cele noći radio sa njenom zadnjicom (video 18+)

Pravda pre 19 sati
Izgleda da se Crnogorac Bojan Radanović svojiski trudi da postane najveći zavodik u "Parovima 6". Već prve večeri po ulasku u rijaliti on je legao u krevet sa dve ukućanke - Elenom Petrović i Marijanom Majom Marković.
Bivši fudbalski golman tu nije stao. On je potom sa Elenom imao vrelu akciju ispod pokrivača, a većina ukućana je saglasno da je tada pao i prvi seks u šestoj sezoni rijalitija iz luksuzne zemunske vile. Takođe, on se zbližio i... »

Pentagon sprema opcije za Severnu Koreju

Blic  pre 9 sati  još 4 povezane

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Marička bitka

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Mekejn na samrti? Loše prognoze lekara, često misli na Kenedija

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.