Parovi - vesti

Debelo kažnjen zbog gnusnog čina: Goran Vujičić urinirao po cimerima a evo koje će posledice snositi! (video)

Kurir pre 8 sati
Goran Vujičić Vuja dozvolio je sebi sramno ponašanje u vili "Parova", kada je supruga Aleksandra Požgaja, došla u vilu i postala ravnopravni učesnik. Ovo je izazvalo opštu pometnju, ali uriniranje po cimerima od strane Vuje, prouzrokovalo je određene kazne koje će takmičar zbog ovog čina snositi.... »

Izuzev seksa u kolima na Ilidži, noć prošla bez belaja: Evo kako izgleda kad bosanski novinari idu u patrolu s policijom! Kad ih vide parovi u akciji... (video)

Kurir pre 55 minuta
Patroliranje novinara sa pripadnicima Jedinice za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u većem obimu Pete policijske uprave na Ilidži, popularnim “crnim uniformama”, proteklo je mirno.
Osim nekoliko rutinskih kontrola, koje su policajci izveli u pratinji sarajevskih novinara, noć je prošla bez incidenata. Vanredni slučaj Patrolirali su glavnom ulicom od Ilidže do Stupa. Obišli su i terminal na Ilidži, naselja... »

Kako LGBT osoba može da bude roditelj u Srbiji, ako nije Ana Brnabić

Danas pre 1 sat
Jelena iz Beograda je pre 19 meseci dobila dete sa suprugom Dejanom. Neposredno pre toga su se venčali i napravili malo slavlje. Jedino što ih razlikuje od drugih bračnih parova sa decom je što su oboje gej. Najbolji su prijatelji, a venčali su se samo zbog deteta. Da mogu da se prijave za veštačku... »

Otkrivamo kako gej parovi u Srbiji mogu da imaju bebu i s kojim se problemima susreću

Telegraf pre 9 sati
"Telegraf.rs" razgovarao sa "Gayten" organizacijom i advokatima, kako bismo saznali da li i koja prava imaju partnerke koje nisu rodile dete
Partnerka Ane Brnabić, Milica Đurđić, rodila je sina Igora 20. februara, a mnogi su se pitali kako će sada pravno biti tretirana premijerka Srbije u odnosu na svoje dete, kao i u kakvoj će se zajednici zakonski odgajati dečak.... »

Gadost u parovima! Takmičar urinirao po cimerima: Zalio Požgaja i Ivanu, žena zaplakala pred bestidnim vujom! (video)

Kurir pre 10 sati
Goran Vujičić Vuja uradio je nečuvenu stvar u rijalitiju "Parovi". Naime, Aleksandar Požgaj i tek pridošla supruga Ivana razgovarali su u dvorištu, kada je Vuja dotrčao besan do njih i urinirao po njima. "Sram vas bilo, jel ste nas došli ovde da klošarite. Šta je pi.ke. Meni ste došli da klošarite... »

Nakon vađenja polnog organa i uriniranja na takmičare vile "Parova", određena stroga kazna! Konačno sledi diskvalifikacija?! (video)

Alo pre 12 sati
Alo: Nakon vađenja polnog organa i uriniranja na takmičare vile "Parova", određena stroga kazna! Konačno sledi diskvalifikacija?! (video)
Strogo!
Sinoć je u vili "Parova" nastala opšta pometnja kada je ušla Ivana, surpuga Aleksandra Požgaja - . Vuja zbog svoje zakletve odmah za njima je otiša u dvorište, izvadio polni organ i krenuo da urinira po njih dvoje - . No, sada je sud donela produkcija, te je presuda... »

U Kragujevcu rođena prva beba začeta vantelesnom oplodnjom

Top press pre 17 sati
Predrag Sazdanović, direktor Kliničkog centra u Kragujevcu, izjavio je da je juče nakon carskog reza rođena prva beba začeta u kragujevačkom Centru za vantelesnu oplodnju. Pre nepunih godinu dana u Kliničkom centru Kragujevac počeo je da radi Centar za vantelesnu oplodnju gde su parovima omogućena tri pokušaja vantelesne oplodnje koje finansira država. „Juče je nakon carskog reza rođena prva beba začeta u našem Centru za vantelesnu oplodnju. Radi se o zdravoj devojčici od oko tri kilograma“, rekao je
Predrag Sazdanović, direktor Kliničkog centra u Kragujevcu, izjavio je da je juče nakon carskog reza rođena prva beba začeta u kragujevačkom Centru za vantelesnu oplodnju. Pre nepunih godinu dana u Kliničkom centru Kragujevac... »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana

Mozzart sport pre 19 sati
Sve kečevi
Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: 6513 LEVERKUZEN - KRASNODAR (tip 1, kvota 1,45) - početak 21.00 6510 BENFIKA - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,57) - početak 21.00 6501 ZENIT - FENERBAHČE (tip 1, kvota... »

Zadrugar otkrio koji parovi zaista imaju odnose, a koji par ih nikada nije ni imao!

Alo pre 20 sati
Alo: Zadrugar otkrio koji parovi zaista imaju odnose, a koji par ih nikada nije ni imao!
Šta će sad?
Zadrugari su sinoć odgovarali na sva pitanja koja su publiku interesovala, "Nabroj " - glasilo je pitanje za Lazara Čolića Zolu. "Moje je mišljenje da imaju svi. Ne znam koliko ih ima. Marko, Luna, David, Ana, Rebeka i Petrući. Eto, imaš ih 6, izvinjavam se" -... »

Požgajeva supruga je od sada učesnik Parova! Ni slutila nije da će je muž dočekati ovako sramnim rečima!

Alo pre 1 dan
Alo: Požgajeva supruga je od sada učesnik Parova! Ni slutila nije da će je muž dočekati ovako sramnim rečima!
Razvod na pomolu?!
Sinoć je u vilu ušla Ivana, supruga . Ona se pridružila svom mužu u želji da razgovaraju i da sačuvaju svoj brak. Međutim, Aleksandar nije dobro reagovao. Dok ju je čekao pred vratima govorio je da je kraj ako ona uđe, da će on spremiti papire za razvod. Nije mogao ni... »

©2019 Netmark d.o.o.