Parovi

Onlajn upoznavanje i rizici koji ga prate

Danas pre 2 sata
Tim kompanije Kaspersky je sproveo istraživanje, u kome su izložene glavne pretnje i strahovi sa kojima su se korisnici suočili tokom onlajn upoznavanja. Kao rezultat toga, stručnjaci kompanije su otkrili da je svaki šesti korisnik bio na meti… »

Majka- ćerka, najgore i najbolje kombinacije po horoskopu!

Svet plus pre 2 sata
Kao i kod ljubavnih veza, i u porodičnoj kombinaciji postoje parovi koji odlično zajedno funkcionišu, ali i oni kod kojih gotovo svakodnevno dolazi do problema… Majka- ćerka, najgore i najbolje kombinacije po horoskopu! Retko koji porodični odnos… »

U Crnoj Gori sklopljena prva istopolna zajednica - ceremonija obavljena u Budvi uz citate Duška Radovića

Noizz pre 4 sati
Nakon što je u Crnoj Gori pre manje od dve nedelje donet Zakona o životnom partnerstvu lica istog pola, zvanično je sklopljena i prva istopolna zajednica. Pred matičara su stale dve mlade žene, koje su poreklom sa Balkana, a žive i rade u… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 3 sata
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice Mozzart. Ovo je pet najigranijih parova dana: KLUB BRIŽ - EUPEN (tip 1, kvota 1,30) - početak 16.00 KOPENHAGEN - SILKEBORG (tip 1, kvota 1,55) - početak 16.00… »

Pobeda Čilića i Dodiga, Dona odustala od dubla

Sport klub pre 5 sati
Hrvatski teniseri Marin Čilić i Ivan Dodig plasirali su se u drugo kolo Olimpijskih igara u Tokiju u konkurenciji parova. Oni su savladali Japance Tara Danijela i Jošihita Nišioku sa 6:2, 6:4. U drugom kolu, Čilić i Dodig sastaće se sa Radživom… »

Tanja (40) je u vezi sa najboljim drugom svojih sinova! On je 18 godina mlađi od nje: Svako ima pravo na izbor, a on je moj!

Kurir pre 5 sati
Veza između Tanje (40) i 18 godina lađeg Džoša, potvrđuje onu staru izreku da ljubav ne zna za godine, a pored ove razlike, još jedna neobičnost karakteriše njihov odnos. Naime, Džoš je najboljii drug Tanjinih sinova. @josueandtanya Our age gap… »

Šta mu se dešava?! Ivan Gavrilović ponovo šokirao objavom, nikome ništa nije jasno! (foto)

Alo pre 4 sati
Sve je šokirala objava Gavrilovića iznad kovčega svog oca koju je objavio na društvenoj mreži Instagram, ta fotografija izazvala je salve pogrdnih komentara. U toku jučerašnjeg dana, bivši takmičar " Parova", Ivan Gavrilović, sahranio je oca… »

Srbija i veštačka oplodnja: Osamnaest godina duge i neizvesne borbe za bebu Problemi kod žena

Radio 021 pre 6 sati
Vantelesna oplodnja je duga i neizvesna borba, ali Dragana savetuje da ne treba odustajati i da je važno obratiti se za pomoć na vreme. BBC „Osećala sam se kao da su mi se svi snovi ispunili i da više nemam duboku tugu koja je dugo bila sa mnom"… »

Srbija i veštačka oplodnja: Osamnaest godina duge i neizvesne borbe za bebu

Južne vesti pre 6 sati
BBC „Osećala sam se kao da su mi se svi snovi ispunili i da više nemam duboku tugu koja je dugo bila sa mnom", kaže Dragana Krstić koja je posle 18 godina borbe i tri pokušaja vantelesne oplodnje (VTO) konačno postala majka. Put je dugačak i… »

Srbija i veštačka oplodnja: Osamnaest godina duge i neizvesne borbe za bebu

BBC News pre 7 sati
Vantelesna oplodnja je duga i neizvesna borba, ali Dragana savetuje da ne treba odustajati i da je važno obratiti se za pomoć na vreme. „Osećala sam se kao da su mi se svi snovi ispunili i da više nemam duboku tugu koja je dugo bila sa mnom", kaže… »

Vesti dana »