Parovi

Učesnik Parova o aferi sa pevačicom: Radu Manojlović, Haris ostavio zbog mene!

Svet plus pre 4 dana
Učesnik Parova progovorio o aferi sa pevačicom Radom Manojlović! Organizovao sam joj koncert, vozikao je, a ona me je ljubila! Radu je Haris Berković ostavio zbog mene, tvrdi kontroverzni učesnik rijalitija "Parovi 8" Dario Šogorović. Kontroverzni… »

"Iseći ću vene, razvešću se": Milijana hoće da ostavi Milojka, ovako govori o braku dok leži u krevetu sa ljubavnikom

Blic pre 4 dana
Milijana Božić otvoreno je izjavila da želi da se razvede od svog supruga Milojka Božića. Kako je učesnica "Parova" navela, ona ne može više da podnese Milojkovo ljubomorno ponašanje, te želi da ga ostavi. - Ja ću iseći vene, kunem se. Plačem… »

REZZIME dana: Omaž legendama engleskih nižih liga - od “Official_Obenga" do ljubimca ser Aleksovog sina

Mozzart sport pre 4 dana
Pogledajte ko vam je 12. novembra doneo novac, a ko je prodao. NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova… »

Milojko zbog nemirne žene kuka po rijaliti kući: Siguran je da će ona dobro da plati za sve!

Kurir pre 4 dana
Milojko Božić jadao se Kiki u dvorištu vile "Parova" zbog čitave situacije sa Milijanom. On veoma loše podnosi njene "izlete" sa Žapcem, a tek to kako se ona sada ophodi prema njemu. "Kakav si ti to muškarac?" pitala je Kiki. "Nikakav!" odgovorio… »

Milijana je pre 2 godine bila sa Milojkom i njegovim drugom u isto vreme!? Pilatovićka je ovo otkrila a da nije ni trepnula…

Kurir pre 4 dana
Milijana Božić večeras je u sklopu "Parografa" u vili "Parova" kao u vrućoj stolici! Ovom prilikom otkrila je da je pre dve godine bila sa Milojkom i jednim njegovim prijateljem u isto vreme, te da ne želi da ode iz sela. Takođe, otkrila je i… »

Erin unuk brutalno napao leontinu! Gurnuo ju je sa stolice usred ručka, iz sve snage kao zver! (Foto)

Kurir pre 4 dana
Kad su se "Parovi" okupili oko trpezarijskog stola zbog ručka, Uroš Anđelić iz sve snage gurnuo je Leonitnu Mirković, jer su se bili sporečkali oko hrane. Ona je od siline pala, ali nije mu ostala dužna - počela je da ga gađa hranom i verbalno se… »

Uroš Anđelić napao učesnicu Parova! Pakao za vreme ručka, srušio je sa stolice! (video)

Alo pre 4 dana
Nije mu ostala dužna! Leontina Mirković započela je žestoku svađu sa Urošem Andrejićem zbog hrane. Podsećamo da su njih dvoje imali ozbiljan sukob oko upaljača. Taj dan zamalo i fizički da se obračunaju zbog toga, ali produkcija je na vreme… »

Razvodim se čim izađem odavde! Mlada Pilatovićka prigrlila ljubavnika i ništa joj drugo više nije važno?! (foto)

Kurir pre 4 dana
Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac skoro da se uopšte ne odvajaju jedno od drugog. Oni razmenjuju nežnosti kad god im se ukaže prilika za to, a stari Milojko više ih i ne plaši - oni i ne obraćaju pažnju hoće li ih videti na delu ili… »

Rada je Harisa prevarila sa ovim rijaliti učesnikom?!?! Bili su zajedno, a onda joj rekao da je zauzet!

Alo pre 4 dana
Sve je otkriveno! Kontroverzni ucesnik rijalitija "Parovi 8" Dario Šogorović ne prestaje da diže prašinu od momenta kada je odlučio da se priključi već uigranoj ekipi u vili u Zemunu. On nam je pred sam ulazak u rijaliti ispričao sve o avanturi… »

Milijana i Milojko se usaglasili! Oboje žele razvod, a niko nije ni slutio da će Žabac ovako reagovati!

Alo pre 4 dana
Da li je shvata ozbiljno? Učesnici rijalitija "Parovi" Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac gotovo da se ne odvajaju jedno od drugog. Naime, njih dvoje neprestano razmenjuju nežnosti, a ne ustručavaju se da to rade ni kada je Milijanin muž… »

Vesti dana »