Parovi

Borba za opstanak počinje! Oni su nominovani za izbacivanje iz vile Parovi

Alo pre 6 dana
Biće turbulentno. Kasno sinoć završene su nominacije u "Parovima". Aleksandra se skinula gola, a Milojko je odmah dohvatio (VIDEO) 07.12.2019. 15:11 Anđela Lakićević ustala i napustila emisiju: Doviđenja, produkcijo! (VIDEO) 07.12.2019. 15:17… »

Učesnici "Zadruge 1" posle svih skandala uhvaćeni zajedno u kafiću! Pokušali su da sakriju vezu

Alo pre 6 dana
Au! Teodora Džehverović i Anđelo Ranković bili su jedan od najpopularnijih i najomiljenijih ljubavnih parova u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Iako Teodorina mama nije bila za tu vezu u rijalitiju, oni uspeli su da… »

Gastoz krao na televiziji, obezbeđenje ga vijalo: Pokušao da pobegne, ali su ga uhvatili

Alo pre 6 dana
Au! Nenad Marinković, pobednik „Parova“, tokom snimanja novogodišnjeg programa na Hepi televiziji je pravio opasne probleme. Na desetine pevača, koji su došli da snime novogodišnji Glamur specijal, odlično se zabavljalo, ali je i ovog puta… »

Milijana Božić napustila vilu "Parova"?

Alo pre 6 dana
Gotovo? Milijana se sinoć žalila Merlinu u Tajnoj sobi da joj je veoma teško, kao i da želi da napusti vilu "Parova". - Merline, jako mi je teško, pusti me da idem malo napolje. Aleksandra se skinula gola, a Milojko je odmah dohvatio (VIDEO)… »

Napadnut Ivan Marinković u programu uživo (VIDEO)

Alo pre 6 dana
Užas! Dario Šogorović, našao se na poligrafu u najluksuznijoj vili parova. Naime, tokom njegovog poligrafa, Dario se žestoko sukobio sa Ivanom Marinkovićem. Aleksandra se skinula gola, a Milojko je odmah dohvatio (VIDEO) 07.12.2019. 15:11 Anđela… »

Milijana nasrnula na Žapca, izgrebala ga po licu? Hitno uletelo obezbeđenje

Alo pre 6 dana
Lom! Nemanja Stamatović Žabac javno, u programu, pozvao je advokata da dođe i omogući mu razvod uživo, u rijalitiju! - Neću odmah da se ženim - rekao je, stavljajući do znanja Milijanu, da to ne radi zbog nje i da ne očekuje mnogo. Aleksandra se… »

REZZIME dana (četvrtak): Italijani večeras srećni, Englezi i ne toliko

Mozzart sport pre 5 dana
Pogledajte ko vam je 5. decembra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

Jedan grad u Srbiji ozbiljno "radi" na natalitetu: Besplatni vrtići za sve mališane

B92 pre 5 dana
Od 1. januara 2020. godine troškove boravka dece u vrtićima u Novom Sadu kompletno će snositi gradska uprava, roditelji više ništa neće plaćati, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. "Boravak oko 16.500 dece u vrtićima u Novom… »

Milijana počela da vrišti pa skočila da ga izgrebe! Žapca jedva spasli od pobesnele ljubavnice: Neviđena histerija!

Kurir pre 5 dana
Nemanja Stamatović Žabac javno je pozvao advokata da dođe i omogući mu razvod u vili "Parova", ali je napomenuo da ne želi da se ženi odmah pošto okusi slobodu. Milijani je ovo veoma teško palo pa je umalo nastradao zbog svoje odluke. Obezbeđenje… »

Milijanu ovako još niko nije nazvao! Žabac šokirao celu Srbiju: Potpuno promenio ploču!

Kurir pre 5 dana
Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac na samom početku žurke u vili "Parova" osamili su se u Tajnoj sobi, pa razgovarali na temu braka. Naime, mlada Pilatovićka poželela je da, pošto izađu iz rijalitija, kao par započnu zajednički život… »

Vesti dana »