Parovi

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Bolje je ne osvrtati se

Mozzart sport pre 6 dana
Pogledajte ko vam je 16. novembra doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova… »

On je zauvek izbačen iz "Parova"! (foto/video)

Alo pre 6 dana
Nikad emotiviniji odlazak iz rijalitija, evo kome je najteže i palo. Najmanji broj glasova od strane publike, odnosno najslabija karika sinoć bio je Zauvek je napustio rijaliti "Parovi" Zauvek je napustio rijaliti "Parovi" Crnogorac se pozdravio sa svim… »

Ova poza u vođenju ljubavi je najomiljenija većini parova: Ne, nije ona na koju ste prvo pomislili!

Telegraf pre 6 dana
Rezultati najnovijih istraživanja za neke će predstavljati iznenađenje. Seks čine trenutak, situacija i energija. Sve ostalo bi mogla da bude čista improvizacija. Vođenje ljubavi, seks, polni odnos, snošaj su termini koji u verbalnom smislu nemaju… »

Posle zvezdine drame, sve je spremno za žreb: Evo ko može na koga u Kupu Srbije u fudbalu!

Blic sport pre 6 dana
Žreb za osminu finala Kupa Srbije u fudbalu biće održan u utorak, 17. novembra. On će početi tačno u podne u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, ali zbog trenutne zdravstvene situacije sa pandemijom izvlačenje će biti održano bez… »

(Video) "moja ćerka nema nikakav kontakt sa ocem već godinama, niti to želi": Goca Tržan otkrila bolnu istinu o naslednici…

Blic pre 6 dana
Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu o ćerki Leni, koja je proletos napunila 13 godina, a koju je dobila u braku sa učesnikom rijalitija "Parovi", Ivanom Marinkovićem. Goca je priznala da njena naslednica već dugo nema nikakav kontakt sa ocem. -… »

Nevada prva savezna država SAD koja ustavom priznaje istospolne parove

Slobodna Evropa pre 7 dana
Nevada je postala prva američka savezna država koja je u svoj ustav unijela pravo istospolnih parova da stupe u brak, ukinuvši 18-godišnju zabranu istospolnih brakova, prenosi AFP. O ovome su glasali građani na nedavnim izborima u Sjedinjenim… »

Žestok okršaj u parovima: Mladen krenuo da bije Ninu - jedva ga savladali! (video)

Mondo pre 6 dana
Spomenula mu majku, pa izbačena napolje - haos je tek usledeo! Spomenula mu majku, pa izbačena napolje - haos je tek usledeo! Učesnici Parova Mladen Vuletić i Nina Prlja sukobili su se u rijalitiju, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje… »

REZZIME dana (ponedeljak): Prštalo je na sve strane...

Mozzart sport pre 6 dana
Pogledajte ko vam je 16. novembra doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova… »

Godinama ga gleda samo na televiziji: Goca Tržan otkrila zašto njena ćerka Lena ne želi da komunicira sa svojim ocem!

Alo pre 6 dana
Pevačica na jednoj televiziji uspešno je ogolila svoj život sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom. Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu o ćerki Leni, koja je proletos napunila 13 godina, a koju je dobila u braku sa učesnikom rijalitija "Parovi"… »

„Moja ćerka nema nikakav kontakt sa ocem godinama, niti ga želi“

Vesti online pre 6 dana
Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu o ćerki Leni, koja je proletos napunila 13 godina, a koju je dobila u braku sa učesnikom rijalitija „Parovi“, Ivanom Marinkovićem. Goca je priznala da njena naslednica već dugo nema nikakav kontakt sa ocem… »

Vesti dana »