Parovi

Zlatna liga kreće, GSP Beograd i Čistoća na startu: Sjajan meč otvara novu futsal sezonu, 12. po redu

Blic sport pre 4 dana
Ekipe GSP Beograd i SS Gradska čistoća otvoriće 12. izdanje Soccer Zlatne lige u malom fudbalu. Njihov meč na programu je u 16.45 sati u „Posco areni“ gde će se nakon toga i svakog narednog petka do kraja marta sledeće godine. Naravno, ukoliko… »

Uskoro kreće šou: Nova futsal sezona kreće u petak u ‘Posco areni’

Hot sport pre 4 dana
Ekipe GSP Beograd i SS Gradska čistoća otvoriće 12. izdanje Soccer Zlatne lige u malom fudbalu. Njihov meč na programu je u 16.45 sati u ‘Posco areni’ gde će se nakon toga i svakog narednog petka do kraja marta sledeće godine, ukoliko to… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 4 dana
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: REAL MADRID - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,20) - početak 18.55 MANČESTER SITI - PORTO (tip 1, kvota 1,30) - početak 21.00… »

Da li je to ljubav?: Kad brak traje 60 godina

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Profimedia / Ilustracija Pre nekoliko dana pitao sam oca u čemu je tajna dugog, srećnog braka. Svi smo sedeli za stolom u dnevnoj sobi u staroj kući mojih roditelja: braća i sestre, roditelji i ja. Popili smo filter kafu, bile su dve torte… »

Zlatna liga u futsalu: GSP Beograd i Čistoća na startu takmičenja

Večernje novosti pre 4 dana
GSP Beograd i Gradska čistoća otvoriće sutra 12. izdanje Zlatne lige u malom fudbalu. Taj meč na programu je u 16.45 sati u „Posco areni“, gde će se nakon toga i svakog narednog petka do kraja marta sledeće godine, ukoliko to situacija sa… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (sreda): Bajern nastavlja tamo gde je stao

Mozzart sport pre 4 dana
Pročitajte nekoliko predloga za 21. oktobar…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Ludi tiket, sreda, 681.841 dinara: Nivoe igrice prelazio za 45 minuta

Mozzart sport pre 4 dana
Uz devet puta po 2+ u prvom, Novosađanin došao do 25 procenata SUPER MULTI BONUS isplate. Ulica Braće Ribnikar u Novom Sadu, MOZZART kladionica i tiket koji se sanja... Pogledajte kako je igrač svih devet parova stavio u režim očekivanog dolaska… »

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Ne dočekasmo kec sa Parka prinčeva

Mozzart sport pre 4 dana
Pogledajte ko vam je 20. oktobra doneo novac, a ko je prodao. NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova… »

Piše Ivan Mrđen: Kriminal pred našim očima

Nova pre 4 dana
“Zamolila bih vas da prestanete da ‘rijalitijem’ nazivate ‘zadrugu’, “parove’, ‘farmu’… To nije nikakav zabavni program već kriminal koji se odvija na očigled čitave nacije” – napisala je pre dva dana tviterašica Marta Savić… »

Manastir Koporin – mesto čudesnih isceljenja (8): Posle molitvi rođene 124 bebe

Vesti online pre 5 dana
Jedna od monahinja manastira Koporin, mati Nina, samo do avgusta 2010. godine je zabeležila imena 124 deteta koja su rođena pošto su se njihovi roditelji prethodno u ovoj srpskoj svetinji molili Bogu ili im je za dobijanje dece pročitana molitva… »

Vesti dana »