Parovi

REZZIME dana (nedelja): Serija a za osmeh na licu

Mozzart sport pre 7 dana
Pogledajte ko vam je 10. januara doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Ova devojka je Gastozova bolna rana, još uvek mu je teško kada je spomenu, a njenu lepotu mnogi i dalje pamte! (foto/video)

Alo pre 7 dana
Prva ljubav zaborava nema... Bivši rijaliti učesnik i pevač Gastoz već nekoliko godina unazad takmiči se u rijalitiju "Parovi", po kojim ga svi pamte, ali većina zaboravlja da je on bio veoma poznat i pre nego što se pojavio na televiziji. Naime… »

"S pacijentima se radujemo kada su lepe vesti" u GAK: "Narodni front" čak 500 parova ove godine dobiće šansu da ostvare san…

Blic pre 7 dana
Uspešnost vantelesnih oplodnji u GAK "Narodni front" zabeležila je rekordnih 50 odsto. Uz novu opremu i proširen tim, lekari se nadaju da će ove godine otvoriti vrata za duplo veći broj pacijenata - čak 500 parova dobiće šansu da ostvare svoj san… »

Embriolog iz "narodnog fronta" saopštila sjajne vesti: Čak 500 parova ove godine dobiće šansu da postanu roditelji

Srbija danas pre 7 dana
Jer stvaranje novog života nije samo njihov posao posao već i njihova strast. Uspešnost vantelesnih oplodnji u GAK "Narodni front" zabeležila je rekordnih 50 odsto. Uz novu opremu i proširen tim, lekari se nadaju da će ove godine otvoriti vrata za… »

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Burak Jilmaz usrećio mnoge, a Real rastužio

Mozzart sport pre 7 dana
Pogledajte ko vam je 9. januara doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 7 dana
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: JUVENTUS - SASUOLO (tip 1, kvota 1,45) - početak 20.45 PARMA - LACIO (tip 2, kvota 1,82) - početak 15.00 UDINEZE - NAPOLI… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (nedelja): Juventus naplaćuje milanski uspeh, derbi Holandije donosi neizvesnost

Mozzart sport pre 7 dana
Pročitajte nekoliko predloga za 10. januar…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Ludi tiket (-), nedelja, 280.745 dinara: Sve došlo, samo da je malo ranije

Mozzart sport pre 7 dana
Mec i Nica odigrali s dva gola, ali ne u prvom poluvremenu. Milan "kec" - lagano. Ostende i Šarloa dali po gol već u prvom poluvremenu, Bordo i Lorijen čak i jedan više nego što treba... Sve je išlo odlično po našeg igrača koji je uplatio tiket… »

Zašto gubimo volju za seksom i koliko puta nedeljno je idealno za “mir u kući”?

Vesti online pre 9 dana
Najniže zanimanje za seks u dugoj vezi muškarci pokazuju između 35. i 44. godine, a žene znatno kasnije, između 55. i 64. godine. Seks je ključan faktor u većini ljubavnih veza, štaviše, “poseban sjaj” koji posle seksa osećaju nedavno… »

REZZIME dana (subota): Alal vera Francuzima, Milanu, Barsi i Junajtedu

Mozzart sport pre 8 dana
Pogledajte ko vam je 9. januara doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Vesti dana »