Parovi

Žabac i Milijana simulirali se*s: Podigao joj noge i snažno se pribio uz nju

Alo pre 7 dana
Au! U isčekivanju razvoda, Žabac i Milijana uopšte ne gube vreme. Budno oko kamere ih je uhvatilo u jako prisnom položaju. U jednom trenutku, Žabac je Milijani podigao noge i snažno se pribio uz nju. Jovana Jeremić više neće voditi "Parove": Zbog… »

Ivania ustala pred svima i prelomila, Dušan i Slađa nemo posmatrali

Alo pre 7 dana
Žestok kraj! Ivania Bajić, Dušan Zdravković i Slađana Ptrušić, ponovo su na meti svim takmičarima. Tokom emisije "Izbacivanje", usledio je snimak prethodne noći, a ova tri takmičara bili su glavni akteri. Jovana Jeremić više neće voditi… »

“Top predatori” krstare banatskom ravnicom: Bili su na ivici opstanka, a u poslednje vreme sve ih je više

Večernje novosti pre 7 dana
Trenutno u ovoj oblasti, u šumama uz Tisu, Dunav i Tamiš živi od 25 do 30 parova ovih grabljivica. ORAO belorepan do devedesetih godina prošlog veka, uopšte se nije gnezdio u Banatu i bio je vrlo redak u celoj Vojvodini, a prema podacima kojima… »

REZZIME dana (nedelja): Lisice lukavo napunile kasu, Verder vas šokirao u nadoknadi

Mozzart sport pre 6 dana
Pogledajte ko vam je 8. decembra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

Milijana konačno otvoreno progovorila o odnosu s bivšim političarom! Žabac je zbog ovoga danima drhtao!

Kurir pre 6 dana
Milijana Božić nedavno je otvorila dušu pa priznala da svog supruga Milojka više ne voli. Tom prilikom otkrila je da je zaljubljena u rijaliti ljubavnika Nemanju Stamatovića Žapca, koji ju je nedavno čak i verio u vili "Parova". Međutim, osim što… »

Pukla tikva! Ljubavni trougao više ne postoji! Ivanija ostavila Zdravkovića Slađani?!

Kurir pre 6 dana
Tokom izbacivanja ukućanima "Parova" pušten je snimak u kom su glavni akteri bili Slađa Petrušić, Ivania Bajić i Dušan Zdravković - ljubavni trougao koji je i te kako privlačio pažnju kako rijaliti igrača, pa tako i javnosti. Međutim, na… »

Mlada pilatovićka zvanično ostavlja starca Milojka?! A tek da čujete šta je navela kao glavni razlog!

Kurir pre 6 dana
Milijana Božić definitivno je odlučila da ostavi supruga Milojka, a kao glavni razlog navela je - sebe. Rijaliti ljubavnik Žabac samo je "kap koja je prelila čašu". "Definitivno se razvodim od Milojka. Razvodim se zbog sebe, ali kap koja je prelila… »

Jovana Jeremić mora hitno na operaciju: Ovo je pravi razlog njenog odsustva!

Kurir pre 6 dana
Era Ojdanić nedavno je odmenio Jovanu Jeremić pa poveo "Upoznajte Parova", a brojni fanovi pitali su se koji je pravi razlog njenog odsustva. Kako se navodi, Jovani je zakazana hitna operacija umnjaka i masnog tkiva glave, te je zbog toga otišla na… »

Mikec najbolji na velikoj nagradi Beograda

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Reprezentativac Srbije u streljaštvu, Damir Mikec, sa osvojene tri medalje bio je najbolji pojedinac na tradicionalnoj Velikoj nagradi Beograda, koja je ovoga puta okupila strelce iz 18 zemalja. Nakon bronze u konkurenciji mešovitih parova sa… »

Jovana Jeremić mora hitno na operaciju: Ovo je razlog zbog kog ne vodi "Parove"

Alo pre 6 dana
Sada je sve jasno! Voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Jovana Jeremić od pre nekoliko dana više ne vodi istoimenu emisiju. Dok je ona odsutna na njeno mesto je došao pevač Era Ojdanić. Kako portal "Alo.rs" saznaje, razlog njenog odlaska jesu hitne… »

Vesti dana »