Parovi

Ivan Marinković i Jelena Ilić opasno zaratili: Strasti se ne smiruju (video)

Alo pre 8 dana
Žestok odnos! Učesnici "Parova" Ivan Marinković i Jelena Ilić često dolaze do žestokih svađa, koje uvek kulminiraju u rijalitiju. Jelena je ovaj put prebacila Ivanu da se ponaša loše prema njoj. Milijana ponovo napravila haos: Nije joj dobro… »

Tajni snimak razgovora Milijane i Žapca: "Kunem ti se Ostrogom ovako će biti" (video)

Alo pre 8 dana
Isplivalo sve! Žabac i Milijana kroje planove kako da se reše Milojka. Međutim, Milijana ima određenih nedoumica kada je reč o Žapčevom odnosu prema njoj. Milijana ponovo napravila haos: Nije joj dobro, mora hitno kod lekara 09.12.2019. 11:32 Ivan… »

Jovana Jeremić ne vodi "Parove", pogledajte ko je menja (FOTO)

Alo pre 8 dana
Snašao se u ulozi voditelja! Era Ojdanić u studiju menja voditeljku Jovanu Jeremić i vodi emisiju "Upoznajte Parove". Na početku emisije Era je bio ljut zbog Đoletovih reči. Milijana ponovo napravila haos: Nije joj dobro, mora hitno kod lekara… »

Aleksandra se skinula u tanga gaće i mamila Milojka: Usledila ackija pred kamerama (18+)

Alo pre 8 dana
Vrelo! Sinoć je u vili "Parova" bilo veoma burno. Aleksandra Jakšić koja sve vreme želi da bude sa Milojkom učinila je nešto što je njega oduševilo. Naime, ona je pred njim, ali i čitavim auditorijumom pokazala tanga gaće. Milijana ponovo… »

REZZIME dana (subota): Totenhem ponovo kao nekada, Redsi se i ne dovode u pitanje, Siti pokvario dan

Mozzart sport pre 7 dana
Pogledajte ko vam je 7. decembra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

U vlasotinačkoj opštini smanjen broj nezaposlenih

Jug press pre 7 dana
VLASOTINCE U mnogim opštinama i gradovima u gotovo čitavoj Srbiji velika je potražnja za poslom. Veliki broj mladih traži posao, a u potrazi za obezbeđivanjem životne egzistencije mnogi su se odlučili da bolju sreću nađu odlazeći u inostranstvo… »

Miljana Kulić je treći put zatrudnela u rijalitiju?!

Mondo pre 7 dana
Domaći mediji prenose da se učesnica Zadruge i Parova požalila da je opet u drugom stanju! Domaći mediji prenose da se učesnica Zadruge i Parova požalila da je opet u drugom stanju! Rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno je ponovo trudna! Miljana… »

Ne želite da imate seks s partnerom? Ovi znaci jasno ukazuju na to...

Prva pre 7 dana
Seks je vrlo bitan deo svake ljubavne veze. Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili redak, onda to može da ukazuje i na mnogo veće probleme u vezi. Ali ne brinite… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana

Mozzart sport pre 7 dana
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: 2034 TOTENHEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,40) - početak 16.00 2036 BORNMUT - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,45) - početak 16.00… »

Dragana Mitar nikada neće moći da se uda za Edisa, evo šta je razlog

Alo pre 9 dana
Priznala... U Zadrugu je neposredno pre početka "Igre istine" stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da će ovoga puta zadrugari igru igrati u paru. - Dragi zadrugai, ovo je specijalna nedelja i bitno je da se svi zadrugari podele u parove… »

Vesti dana »