Parovi

REZZIME dana (petak): Portugalci kao na traci, Viljareal pogodak, a Bajern promašaj večeri

Mozzart sport pre 9 dana
Pogledajte ko vam je 8. januara doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Gastozova sestra Pljunula cimera u lice: Nastala žešća rijaliti svađa, a Srđan najgore prošao!

Kurir pre 9 dana
Učesnici "Parova" Aleksandra Jakšić, Srđan Panić i Tanja, Gastozova sestra, napravili su buku i haos u spavaćoj sobi. U toku njihove svađe niko nije mogao na miru da spava. "Nemoj da me pipaš! Ovo je metar", izjavila je Aleksandra i ispružila… »

Kiki Nikolić privedena zbog krađe!

Alo pre 9 dana
Ona je učestovala u osmoj sezoni gorepomenutog rijalitija televizije "Hepi", o čemu se naširoko pričalo. Kristijan Kiki Nikolić, nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" i poznata tiktokerka, privedena je danas zbog krađe. Ona je krala u jednoj… »

Izbila žestoka svađa, Gastozova sestra uradila nešto šokantno! (foto/VIDEO)

Alo pre 9 dana
Haos! Učesnici "Parova" Aleksandra Jakšić, Srđan Panić i Tanja, Gastozova sestra, napravili su buku i haos u spavaćoj sobi, svađajući se. U toku njihove svađe niko nije mogao na miru da spava. - Nemoj da me pipaš! Ovo je metar - izjavila je… »

Kiki Nikolić privedena zbog krađe: Bivša rijaliti učesnica završila u policiji, uhvatio je gazda radnje

Kurir pre 9 dana
Kristijan Kiki Nikolić, nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" i poznata tiktokerka, privedena je danas zbog krađe. Ona je krala u jednoj prodavnici kineske robe, što je zabeleženo na video snimcima, pa ju je vlasnik lokala prijavio. Kiki, koja je… »

Zašto gubimo volju za seksom i koliko puta nedeljno je idealno za "mir u kući"?

Prva pre 9 dana
Najniže zanimanje za seks u dugoj vezi muškarci pokazuju između 35. i 44. godine, a žene znatno kasnije, između 55. i 64. godine. Seks je ključan faktor u većini ljubavnih veza, štaviše, “poseban sjaj” koji nakon seksa osećaju nedavno… »

Privedena bivša učesnica rijalitija: Uhvaćena u krađi! Kamera je odala

Mondo pre 9 dana
Oglasila se na društvenim mrežama. Oglasila se na društvenim mrežama. Nekadašnja učesnica rijaliti programa Parovi i popularna tiktokerka Kristijan Nikolić, poznatija kako Kiki privedena je u policijsku stanicu na saslušanje zbog krađe. Ona je… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 9 dana
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: BENFIKA - TONDELA (tip 1, kvota 1,20) - početak 20.00 FAMALIKAO - PORTO (tip 2, kvota 1,43) - početak 22.00 NASIONAL -… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (petak): Bajern sprema ular za Ždrepce

Mozzart sport pre 9 dana
Pročitajte nekoliko predloga za 8. januar…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Ludi tiket (-), petak, 2 016 998 dinara: Milioni suspendovani u Ankari

Mozzart sport pre 9 dana
Na konto minimalne uplate, a za 11 pogođenih konačnih ishoda igraču je isplaćeno 2.000 dinara utehe. Pao je na X ishodu utakmice Ankara – Andana. I zaista nećemo da mu povređujemo rane, da bockamo igrača koji je sem ovog konačnog ishoda pogodio… »

Vesti dana »