Parovi

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 1 dan
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: MINSK - SMOLEVIČI (tip 1, kvota 1,25) - početak 15.00 GENK - OSTENDE (tip 1, kvota 1,80) - početak 20.45 LIVERPUL -… »

Vesna Rivas pojavila se u rijalitiju: Pevačica odmah priznala ko ju je užasno razočarao! (Foto)

Kurir pre 1 dan
Pevačica Vesna Rivas je nedavno ušla kao gost u rijaliti "Parovi" i takoreći odmah dospela u sukob sa Jelenom Golubović. Ipak, Jelena nije jedina koja je na Vesnu ostavila loš utisak. "Gastoz me je razočarao, skroz. Nema opravdanja. Tačka"… »

Vesna Rivas nakon što je ušla u "Parove", stavila je tačku na odnos sa dugogodišnjim prijateljem

Alo pre 1 dan
Odučila. je nedavno ušla kao gost u rijaliti "Parovi" i takoreći odmah dospela u sukob sa Jelenom Golubović. Ipak, Jelena nije jedina koja je na Vesnu ostavila loš utisak. - Gastoz me je razočarao, skroz. Nema opravdanja. Tačka - napisala je Vesna.… »

Boginja Bodruma vas čeka: Suncem okupana plaža i izobilje zelenila

Kurir pre 1 dan
Nekada je Gumbet, kao malo i tiho mesto nadomak Bodruma, mirno nastanjivao rajski zaliv između planina prekrivenih borovim šumama i svetlucavog, bistrog mora. Nakon što je ova sunčana destinacija otkrivena od strane turista, razvila se u dugačak niz… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (ponedeljak): Golovi na Enfildu i u Humskoj, jedan Dinamo je fiks, drugi je problematičan

Mozzart sport pre 1 dan
Pogledajte naše predloge za 28. septembar. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Blokirali vrata luksuzne vile! Nisu joj dali da napusti Parove, a onda je krenula prava drama

Kurir pre 1 dan
Aleksandra Krstić izbačena je iz vile "Parova" posle tek nešto od mesec dana koliko je boravila u luksuznoj vili u Zemunu. Međutim, takmičarima se nije dopala vest da Aleksandra napušta vilu pa su svim mogućim snagama pokušali da je zaustave… »

Spisak venčanih: Pet parova u Zrenjaninu izgovorilo sudbonosno DA

Zrenjaninski pre 1 dan
Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje spisak venčanih, koji smo dobili u Matičarskoj službi Zrenjanina. VENČANI: Jelena Anđić (stomatolog) i Bojan Stamoran (master inženjer menadžmenta); Aleksandra Radoman (specijalista tehnologije) i… »

REZZIME jučerašnjeg dana (nedelja): Skoro pa savršeno

Mozzart sport pre 1 dan
Pogledajte ko vam je 27. septembra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

Ona je sinoć izbačena iz Parova! Takmičari napravili blokadu da ne izađe

Alo pre 1 dan
Publika je odlučila. Aleksandra Krstić sinoć je izbačena iz vile "Parova". Posle nepunih mesec dana borbe došao je trenutak rastanka. Međutim, takmičarima se nije dopala vest da Aleksandra napušta vilu pa su svim mogućim snagama pokušali da je… »

Dragan Brđović, čovek koji je pronašao ćerku ukradenu u porodilištu nakon 17 godina

Luftika pre 1 dan
Tokom poslednjih 15-ak godina 20. veka, u Srbiji je nestalo više stotina beba. Novorođenčad su u odlično organizovanoj kriminalnoj mreži kradena po jednostavnom obrascu, a potom su za nekoliko desetina hiljada maraka prodavana parovima koji ne mogu a… »

Vesti dana »