Parovi

Učvršćuju vezu: Pet malih navika svih srećnih parova

Press pre 17 sati
Postoje stvari koje srećni parovi rade na svoj način. Neke navike koje upražnjavaju još više učvršćuju njihovu vezu, a iako vam se možda ne čine toliko značajnim, uverićete se da jesu, ukoliko ih isprobate sa svojim partnerom. 1. Odvojene… »

Siniša Mali: Želimo da podstaknemo preduzetništvo mladih

Alo pre 18 sati
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali rekao je danas da su apsolutni prioritet države mladi i stvaranje uslova za njihovo zapošljavanje, kao i za podsticanje njihovih preduzetničkih inicijativa. „Kao što je i predsednik Republike… »

Mladen Vuletić tvrdi da je imao se*s sa Marijom Kulić! Svašta su radili ispod tuša, postoji i svedok!

Alo pre 19 sati
Šok! Ispovest Lepe Brene! Progovorila o Stefanovoj otmici, o Bobinoj povredi, pa otkrila kako je opstala 28 godina u braku! Mladen Vuletić, pobednik sedme sezone Parova izneo je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić. Naime, Vuletić je u Tajnoj sobi… »

VTO – četvrti pokušaj

Studio B pre 20 sati
Objavljena konačna lista prvenstva za finansiranje troškova četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje. U skladu sa Odlukom Skupštine grada o finansiranju troškova četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje, Sekretarijat za zdravstvo je objavio konačnu… »

Slađi Petrušić gurnuo prst duboko, pa počeo da vrti u krug! (video)

Alo pre 24 sata
Šta im to znači?! Učesnici Parova, Slađa Petrušić i Nikola Strahinić Ploća u poslednje vreme se praktično ne odvajaju. Njih dvoje su sinoć otišli korak dalje. Nikola je, valjda šale radi, gurnuo prst u nos Slađi. Možda bi neko očekivao da… »

Učesnik Parova tvrdi da je Rada iz želje da bude s njim ostavila Harisa, a istina je mnogo drugačija

Telegraf pre 1 dan
On takođe tvrdi da je Radu dečko Haris Berković ostavio upravo zbog njega. Kontroverzni rijaliti učesnik Dario Šogorić ne prestaje da diže prašinu i pravi veliku pompu oko svog imena, od kada je kročio u vilu Parova. Tako je pred sam ulazak u… »

"Iseći ću vene, razvešću se": Milijana hoće da ostavi Milojka, ovako govori o braku dok leži u krevetu sa ljubavnikom

Blic pre 1 dan
Milijana Božić otvoreno je izjavila da želi da se razvede od svog supruga Milojka Božića. Kako je učesnica "Parova" navela, ona ne može više da podnese Milojkovo ljubomorno ponašanje, te želi da ga ostavi. - Ja ću iseći vene, kunem se. Plačem… »

REZZIME dana: Omaž legendama engleskih nižih liga - od “Official_Obenga" do ljubimca ser Aleksovog sina

Mozzart sport pre 1 dan
Pogledajte ko vam je 12. novembra doneo novac, a ko je prodao. NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova… »

Milojko zbog nemirne žene kuka po rijaliti kući: Siguran je da će ona dobro da plati za sve!

Kurir pre 1 dan
Milojko Božić jadao se Kiki u dvorištu vile "Parova" zbog čitave situacije sa Milijanom. On veoma loše podnosi njene "izlete" sa Žapcem, a tek to kako se ona sada ophodi prema njemu. "Kakav si ti to muškarac?" pitala je Kiki. "Nikakav!" odgovorio… »

Milijana je pre 2 godine bila sa Milojkom i njegovim drugom u isto vreme!? Pilatovićka je ovo otkrila a da nije ni trepnula…

Kurir pre 1 dan
Milijana Božić večeras je u sklopu "Parografa" u vili "Parova" kao u vrućoj stolici! Ovom prilikom otkrila je da je pre dve godine bila sa Milojkom i jednim njegovim prijateljem u isto vreme, te da ne želi da ode iz sela. Takođe, otkrila je i… »

Vesti dana »