Parovi

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Teško da je moglo gore

Mozzart sport pre 1 dan
Pogledajte ko vam je 15. januara doneo novac, a ko prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

REZZIME dana (petak): Ono veče kada te vade Kjevo i fcsb...

Mozzart sport pre 3 dana
Pogledajte ko vam je doneo novac 15. januara, a ko vas je prodao. NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Bračnim parovima za vantelesnu oplodnju po 250 hiljada dinara

Jug press pre 2 dana
VRANJE U Vranju je danas odražana sedica Gradskog veća na kojoj je usvojen Pravilnik o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2021. godini. Pravilnikom je predviđeno da se… »

Pamet da ti stane! Maca Diskrecija gola u neviđenom izdanju do sad! (foto)

Pravda pre 2 dana
Navikli smo da rijaliti zvezda objavljuje provokativne fotke ovog tipa. Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i "Zadruga", Maca Diskrecija, čije je pravo ime Senada Nurkić, često na društvenim mrežama objavljuje provokativne šotke i ne libi se da… »

Dario Šogorović doživeo pravu golgotu, meštani sela na nogama, Borko ni da čuje za njega (video)

Alo pre 2 dana
Ovo nije očekivao. Kontroverzni Dario Šogorović izašao je iz vile "Parova" kako bi odbranio pravu ljubav koja mu se slučajno i nenadano desila u rijalitiju. Reper je naime, bio ubeđen da ga ništa neće ometati u borbi do krune, ali ipak se desilo… »

Svojim sek*epilom i golim nogama pravi pometnju kraj malih ekrana, a Bojana konačno priznala da je išla "pod nož"!

Alo pre 2 dana
Šminka joj oštetila lice. Bojana Ristivojević je napravila veoma značajan zaokret u karijeri budući da je nakon dugogodišnjeg vođenja rijalitija Parovi prešla u Jutarnji program. Kako sama ističe u poslednjem intervjuu, to se odrazilo i na njen… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 2 dana
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: SPORTING - RIO AVE (tip 1, kvota 1,55) - početak 19.30 UNION BERLIN - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,40) - početak 20.30 FCSB… »

Dario Šogorović doživeo pravu golgotu, meštani sela na nogama, Borko ni da čuje za njega

Vesti online pre 2 dana
Kontroverzni Dario Šogorović izašao je iz vile “Parova” kako bi odbranio pravu ljubav koja mu se slučajno i nenadano desila u rijalitiju. Reper je naime, bio ubeđen da ga ništa neće ometati u borbi do krune, ali ipak se desilo nešto što mu je… »

Korona odložila venčanja u Novom Sadu: Najmanji broj venčanih u poslednjih 10 godina

Radio 021 pre 2 dana
U Novom Sadu je tokom 2020. bilo organizovano 1.100 venčanja, za trećinu manje u odnosu na godinu ranije, što je direktna posledica pandemije korona virusa. Kako su za 021.rs naveli u Gradskoj upravi u Novom Sadu, poslednjih desetak godina beleži se… »

Grad pomaže parove za vantelesnu oplodnju i porodice sa duplim blizancima i trojkama

OK radio pre 2 dana
Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici Pravilnik o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2021. godini. Pravilnik predviđa izdvajanje iz gradskog budžeta… »

Vesti dana »