Parovi

Stavila tačku na brak sa milionerom,: razlog ogromni dugovi! Jedan od najmoćnijih parova završio zauvek

Blic pre 1 dan
Ana Vintur, urednica modnog časopisa "Vogue", nakon 16 godina braka razvodi se od milionera Šelbija Brajana. Oni su važili za jedan od najmoćnijih parova u svetu javnosti, ali se već duže vreme nisu zajedno pojavljivali u javnosti, to je posledica… »

Srednjoškolke žrtve nasilja u vezama: Nastavnici odgovarali na pitanja o zlostavljanju među učeničkim parovima

Večernje novosti pre 1 dan
NAJČEŠĆI oblik nasilja u partnerskim vezama učenika, prema saznanjima nastavnika, jeste psihičko nasilje, zatim sledi fizičko, a najređe je seksualno. Svi oblici zlostavljanja višestruko češće su prisutni kod devojaka nego kod mladića. Ovo su… »

Gastoz želi ovo po svaku cenu: Spekuliše se da hoće bebu sa bivšom!

Alo pre 1 dan
Rešio. je odlučio da se ostvari u ulozi oca, a odluka je potekla od navodnog saznanja da je njegova bivša devojka u blagoslovenom stanju. Bivša partnerka Marinkovića čeka bebu sa emotivnim partnerom , a sudeći po pisanjima na društvenim mrežama… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (četvrtak): Opuštena Zvezda može do gg

Mozzart sport pre 1 dan
Pročitajte nekoliko predloga za 22. oktobar…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Gastoz saznao da je Luna trudna: Njegova reakcija je zabrinjavajuća, pokušaće ovo bez obzira na sve

Blic pre 1 dan
Nenad Marinković Gastoz je odlučio da se ostvari u ulozi oca, a odluka je potekla od navodnog saznanja da je njegova bivša devojka Luna Đogani u blagoslovenom stanju. Bivša partnerka Marinkovića čeka bebu sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem… »

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Pao Realov i Interov kec

Mozzart sport pre 1 dan
Pogledajte ko vam je 21. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

Gastoz sinoć uhapšen u vili "Parova": Lisice na rukama, momentalno odveden! (foto)

Alo pre 1 dan
Auuuu! sinoć je uhapšen u vili "Parova". Njemu su stavljene lisice na ruke, a potom je odveden iz vile. Nenad Marinković Gastoz Nenad Marinković Gastoz Na svu sreću, sve je bila samo igra! Lisice mu je stavila njegova devojka Naida Gadžo, koja je… »

Crkva, LGBT i brak: Papa Franja podržao istopolna građanska partnerstva

Danas pre 2 dana
Papa Franja, poglavar Katoličke crkve rekao je da smatra da bi istopolni parovi trebalo da imaju mogućnost da zvanično registruju građansku partnersku zajednicu. To je do sada najkonkretnije izražen stav pape o gej parovima, a izneo ga je u… »

REZZIME dana (sreda): Bajern šampionski, Englezi maksimalni u evropskoj eliti

Mozzart sport pre 2 dana
Pogledajte ko vam je 21. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih… »

Voditeljka joj naredila da hitno napusti vilu Parova, a ono što je sačekalo Šmizlu dovelo je do suza! (video)

Alo pre 2 dana
Kakav šok! Jovana Novakov Šmizla nije mogla da veruje šta je snašlo. U jednom trenutku voditeljka Jelena Petković joj je rekla da se uputi u Tajnu sobu. Šmizla je bila ubeđena da je u pitanju nešto što treba da donese za takmičare, ali je… »

Vesti dana »