Pirot

Počeo je sneg u Srbiji: Ovako se bele prestonica, Pančevo, Pirot... Koliko veje u vašem kraju?

Telegraf pre 6 dana
Sneg je na Zvezdari počeo oko 20 sati. Meteorolozi nisu pogrešili - večeras je u Beograd stigao sneg koji smo čekali cele zime. Okasnio je, ali je ozbiljno zabelio istočne krajeve prestonice. Ako se padavine nastave tokom noći, sutra ćemo, nakon… »

"Kruševac nabavio uređaj za pravljenje natrijum hipohlorita koji će snabdeti pola Srbije": Gašić posle sastanka sa kriznim…

Večernje novosti pre 6 dana
Kruševac je obezbedio zaštitne maske,prašak,brašno i medicinski alkohol za svih 31.200 penzionera!Ispred bolnice se postavlja sanitarni kordon-ustanovu čuva vojska. Kruševac sutra stiže specijalan uređaj za proizvodnju natrijum hipohlorita (… »

Pirot: Nema potvrđenih slučajeva, ali je korona virus tu oko nas

Danas pre 6 dana
Sa sednice Gradskog štaba za vanredne situacije još jednom upućen apel građanima Komandant Gradskog Štaba za vanredne situacije Pirota Vladan Vasić, održao je sastanak sa stručno operativnim timom i delom Štaba zaduženi za zdravstvo sa koga je… »

Marko Spasić: Na Koridoru 10 skoro da nema vozila. Čekaju samo šleperi

Plus online pre 7 dana
Marko Spasić, trener košarkaša Pirota, s obzirom da nema gradskog prevoza, odvezao je danas do Niša košarkaše Sanela Mukanovića i Dušana Filipovića. Kao naš dobar sagovornik i saradnik, Marko nam je poslao snimak sa Koridora. Malo je automobila… »

Skoro 70 gastarbajtera završilo u karantinu i pritvoru, jer su se šetkali umesto da su u izolaciji

Telegraf pre 7 dana
Neki srpski državljani iz žarišta u Evropskoj uniji ne poštuju propisane mere. Tokom noći većina građana je poštovala zabranu kretanja, međutim, bilo je onih koji nisu i oni su sankcionisani. Policija ih je privodila, neki su dobili upozorenja, a… »

Direktor BIA na sastanku sa članovima Štaba za vanredne situacije.

Alo pre 6 dana
Kruševac je obezbedio zaštitne maske,prašak,brašno i medicinski alkohol za svih 31.200 penzionera!Ispred bolnice se postavlja sanitarni kordon-ustanovu čuva vojska. Kruševac sutra stiže specijalan uređaj za proizvodnju natrijum hipohlorita (… »

Školarci u Pirotu u vežbi iz programiranja na kineskom ispisuju “Hvala” u znak zahvalnosti Kini

Pirotske vesti pre 6 dana
Učenici OŠ “8. septembar” u okviru vežbi programiranja iz informatike, na ideju nastavnika Miloša Đorđevića napravili su program pomoću koga se na kineskom jeziku ispisuje reč “Hvala” u znak zahvalnosti podrške NR Kine našoj zemlji u… »

Pirot: Nema potvrdjenih slučajeva, ali je korona virus tu oko nas

Jugmedia pre 6 dana
Komandant Gradskog Štaba za vanredne situacije Pirota Vladan Vasić održao je sastanak sa stručno operativnim timom i delom Štaba zaduženim za zdravstvo sa koga je još jednom upućen apel građanima da se pridržavaju svih mera predostrožnosti… »

Pirotski penzioneri koriste svoje vreme za kupovinu, bez žurbe i bez gužvi

Plus online pre 6 dana
Prema odluci Vlade Republike Srbije, u vreme vanrednog stanja zbog epidemije izazvane koronavirusom, penzionerima, odnosno licima starijim od šesdeset pet godina kojima je zabranjen izlazak iz svojih domova, omogućeno je da kupuju jednom nedeljno u… »

Pešić za "Novosti" o Bori Stankoviću: Bio je vizionar, velika figura naše i svetske košarke

Večernje novosti pre 7 dana
Umeo je da sluša, ali je odlučivao sam. Mnogi slušaju, ali ne čuju. Bora je rado slušao druge, kaže Svetislav Pešić. KAO i svi ovih dana u Španiji, Srbiji i širom Evrope i sveta, Svetislav Pešić je bio kod kuće. Ljubazno je za "Novosti"… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
4 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 12˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 12˚

Vesti dana »