Pirot

Seminar USAID-a u UOPK Pirot o elektronskoj trgovini

Pirotske vesti pre 5 dana
UOP Komora Pirot u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj organizovao je danas edukativni seminar pod nazivom: „Elektronska trgovina – šansa koju mala i srednja preduzeća ne smeju da propuste“. Seminar je održan u sali za… »

Na sajmovima zapošljavanja u Pirotu u 2019. učestvovalo preko 1.300 lica, zaposlilo se više od 35 posto

Plus online pre 5 dana
Zahvaljujući merama politike zapošljavanja u Srbiji je, prvi put od kada se meri stopa nezaposlenosti, krajem trećeg kvartala prošle godine zabeležana nezaposlenost od 9,5 posto, ili u brojkama 300.000 nezaposlenih. Na drugoj strani porastao je broj… »

Nove obuke za početnike u poslovanju

Plus online pre 6 dana
Regionalna razvojna agencija Jug u saradnji sa UO Privrednom komorom Pirot organizuje besplatnu Obuku za početnike u poslovanju, 25. i 26. februara u prostorijama UO Privredne komore Pirot sa početkom u 10 časova. Obuka je namenjena nezaposlenim… »

Dr Nele Karajlić večeras na Sajmu knjiga u Pirotu od 18:30. U 17 program posvećen aktuelnom dobitniku Nobelove nagrade za…

Pirotske vesti pre 6 dana
Večeras će na sajmu knjiga i grafike biti održane dve izuzetno zanimljive promocije. Najpre od 17 sati će biti priređen program “Handke i Nobel” – posvećen aktuelnom dobitniku Nobelove nagrade za književnost i njegovim knjigama koje se ovih… »

Besplatno članstvo u Biblioteci za prvake, popusti na godišnju članarinu

Pirotske vesti pre 6 dana
Osim brojnih programa, Narodna biblioteka Pirot je za Salon knjige i grafike pripremila i brojne popuste za nove i stare članove. Za vreme trajanja Salona važiće promotivne cene za učanjenje u biblioteku, za Dečje odeljenje godišnja članska karta… »

Praznik knjige u Pirotu: Otvoren 21. Salon knjige i grafike

Večernje novosti pre 7 dana
Svetkovinu knjige otvorio je akademik Goran Petrović,koji je tom prilikom rekao da književnost i knjiga opstaju zato što ni jedna knjiga nije ista. U HALI Kej u Pirotu, otvoren je 21. Salon knjige i grafike. Svetkovinu knjige otvorio je akademik Goran… »

Piroćanci uživali u druženju sa Vesnom Dedić

Pirotske vesti pre 7 dana
Na XXI Salonu knjige i grafike ljubitelji lepe reči, pored kupovine i razgledanja knjiga, mogu da se druže i sa piscima, pa su tako večeras Piroćanci imali priliku da razgovaraju sa Vesnom Dedić, televizijskom novinarkom i spisateljicom. Moderator je… »

Dejan Aleksić, književnik: Čitanje je odličan lek protiv bolesti, ko čita ne boji se gripa

Plus online pre 7 dana
Drugog dana Salona knjige i grafike u Pirotu organizovano je druženje dece sa piscem, Dejanom Aleksićem, jednim od najčitanijih književnih stvaralaca za decu novije generacije. Aleksić je pesnik, dramski pisac i dobitnik je prestižnih nagrada za… »

Vesna Dedić, posle sedam godina, ponovo gost Salona knjige i grafike u Pirotu

Plus online pre 7 dana
Medija centar Doma kulture u Hali Kej večeras je bio mali da primi sve Piroćanke i Piroćance koji su posetu Sajmu knjiga iskoristili da čuju šta će im posle sedam godina pauze reči naša poznata novinarka i spisateljica Vesna Dedić. I ovog puta… »

Leskovčani bolje penaldžije!

Plus online pre 6 dana
Trening utakmica Pirot: Radnički - Dubočica (Leskovac) 1:2 (0:1) Radnički: Kojić, Kostić Milutinović, Savićević, N.Petrović, Mijalković, Bempah Ovusu, Kostas, Mirković, Edua, Radivojević, Kamenović Strelci: Savić u 8. i 82.min. oba iz penala… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 14˚
četvrtak
Jak sneg
Jak sneg
-6˚ / 3˚

Vesti dana »