Pirot

Čvrstom i agresivnom igrom do bodova protiv “Dunava”

Pirotske vesti pre 1 dan
Ove subote, sa početkom u 20 časova, košarkaši Pirota sastaće se u Staroj Pazovi sa “Dunavom”. Reč je o veoma dobroj ekipi koja, doduše, nije najbolje startovala u prvenstvu s obzirom na skor od tri poraza i jedne pobede pa će, sasvim sigurno… »

Dva pirotska šah kluba igraju na prvenstvu Druge lige Centralne Srbije !

Plus online pre 1 dan
Na ovogodišnjem prvenstvu Druge lige Centralne Srbije-grupa istok učestvuju i obe šahovske ekipe iz Pirota. Šah klub "Progres" minule godine nije uspeo da izbori opstanak u Prvoj ligi Centralne Srbije, a Šah klub "Čast i slava" je to pravo stekao… »

Vasić: I pored smanjenih prihoda ne očekujemo probleme u funkcionisanju lokalne samouprave

Plus online pre 2 dana
Jedna od najavžnijih tačaka na dnevnom redu sutrašnje sednice Skupštine grada Pirota, biće Odluka o izmenama i dopunama odluke o Budžetu grada Pirota za 2020. godinu, ili kraće rebalans gradskog Budžeta. U jučerašnjem razgovoru sa… »

In memoriam: Tuvi Jusefović

Južne vesti pre 1 dan
Jedan od poslednjih Piroćanaca koji je preživeo stradanje pirotskih Jevreja i deportaciju u logor 1943. godine, doktor Tuvi Jusefović, preminuo je juče u 81. godini u izraelskom gradu Berševa. Svega nekoliko ljudi imalo je sreću da izbegne… »

Još uvek se na zna tačno kako je čovek slomio grkljan

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC-PIROT Još uvek se tačno ne zna kako je povredjen muškarac iz okoline Pirota koji je juče popodne dovezen u teškom stanju u Urgentni centar, saznaje danasJUGpress u leskovačkoj policiji i bolnici. Čovek je sa teškom povredom, slomljen… »

Revija predstava malih formi u Pirotu

Jugmedia pre 1 dan
Ovogodišnja Revija predstava malih formi, koju organizuje Narodno pozorište Pirot biće održana od 2. do 5. novembra. Na Reviji će biti odigrani komadi “Matičar“ i “Raj na zemlji“ u produkciji Akademije 28, “Ruska smrt – votka i… »

Novi v.d. direktor u babušničkom "Komunalcu" - komunalni inspektor iz Pirota

Južne vesti pre 1 dan
Gradsko veće je predložilo, a odbornici većinom glasova u Skupštini usvojili - za novog direktora babušničkog Komunalca u v.d. statusu imenovan je dosadašnji komunalni inspektor iz Pirota Marko Stanisavljević. Babušničani se nekoliko godina… »

Vesna Todorović: Fiskulturna sala u našoj školi biće jedna od tri u Srbiji prilagodjena deci sa smetnjama u razvoju

Plus online pre 2 dana
Škola za osnovno i srednje obrazovanje Mladost prethodnih godina kompletno je rekonstruisana, preko programa Kancelarije za upravljanjem javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije uz podršku grada Pirota, te se sada ova obrazovna institucija ubraja u… »

Piroćanac teško povređen - televizor mu pao na glavu dok se vozio autobusom

Južne vesti pre 2 dana
Muškarac iz okoline Pirota teško je povređen juče, 21. oktobra, kada je dok je putovao autobusom na njega pao televizor koji je bio na polici za prtljag koja se nalazi iznad putnika. Putnik je reanimiran u leskovačkoj bolnici i hitno je prebačen u… »

Crveni krst u Pirotu opravdava priznanje da je Pirot jedan od najhumanijih gradova u Srbiji

Pirotske vesti pre 2 dana
Imajući u vidu prirodu svoje delatnosti Gradska organizacija Crvenog krsta u Pirotu, upravo u teškim trenucima, pokazuje svoj značaj. U vreme epidemije, koja još uvek traje, pirotski Crveni krst je u svakom trenutku bio na usluzi brojnim korisnicima… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
10 ˚C
nedelja
Kiša
Kiša
1˚ / 15˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 19˚

Vesti dana »