Pirot

Jagodina "namučila" Piroćance. Ekipa Dejana Čelara može i mora bolje!

Plus online pre 3 dana
Trening utakmica – poslednja provera Stadion kraj Nišave Pirot: Radnički – Jagodina 1:1 (1:1) Radnički : Stojanović, Vlajković ( Kostić Milutinović) , Marković ( Spasojević ), Dojkić, Mančić, Tolić, Vusljanin ( Ovusu Bempah) N. Petrović… »

Ambasador Finske posetio Mlekarsku školu

Pirotske vesti pre 3 dana
U subotu 22.2.2020. Mlekarsku školu sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ iz Pirota posetio je ambasador Finske, Kimo Lahdevirta. On je ovu reprezentativnu školu posetio sa svojom suprugom Piom Kaikonen. ​Goste je primio direktor Mlekarske škole… »

Snimak poznatog niškog sudije izazvao lavinu komentara nakon predavanja u Pirotu

Jugmedia pre 3 dana
Video na kojem Danilo Grujić, jedan od najpoznatijih fudbalskih sudija u Srbiji, govori o metodama suđenja, pojavio se i na društvenim mrežama gde je izazvao je lavinu negativnih reakcija i komentara. Danilo Grujić je, kako prenosi Blic, u Pirotu… »

Dodeljene nagrade i priznanja XXI Salona knjige i grafike Pirot

Plus online pre 3 dana
Na XXI Salonu knjige i grafike danas su dodeljena sajamska priznanja i nagrade. Ujedno su objavljena i imena nagrađenih na Konkursu Doma kulture za najbolju kratku priču. Prisutnima se najpre obratio direktor Doma kulture Miško Ćirić, koji je rekao… »

Uručene sajamske i nagrade za kratku priču

Danas pre 3 dana
Sa 21. Salona knjige i grafike u Pirotu Prvu nagradu u iznosu od 20.000 dinara na konkursu Doma kulture za kratku priču Pirota dobio je Ivan Stamenković iz Niša za priču „Te deum Laudamus“. Druga nagrada u iznosu od 15.000 dinara pripala je autoru… »

Nagrade izdavačima Data status, Prometej i Sezam buk

Pirotske vesti pre 3 dana
Danas su u okviru Salona knjige i grafike dodeljena priznanja najuspešnijim izlagačima na 21. Sajmu koji traje još dva dana u hali “Kej”. Priznanja izdavačima uručio je gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić. Žiri za dodelu sajamskih priznanja… »

Swiss PRO program jačanja kapaciteta lokalnih samouprava za unapređenje rodne ravnopravnosti

Plus online pre 3 dana
Rodna ravnopravnost nije samo žensko pitanje, već je razvojno pitanje i predstavlja jedan od prioriteta u javnim politikama u Srbiji, ocenjeno je na događaju „Unapređenje rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou“ kojim je 20. februara u Beogradu… »

Otvoren rekonstruisani vrtić Prvomajski cvet. Neće biti više listi čekanja, kazala na otvaranju ministarka Slavica Đukić…

Pirotske vesti pre 4 dana
Danas je svečano otvoren potpuno rekonstruisani vrtić Promajski cvet. Ceremoniji otvaranja prisustvovala je ministarka bez portfelja u Vladi RS Slavica Đukić Dejanović, koja je zajedno sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem, zamenikom… »

Međunarodni sajam turizma u Beogradu: Pirot kao idealna destinacija za avanturiste

Pirotske vesti pre 4 dana
Ovih dana u Beogradu se održava 42.Medjunarodni sajam turizma koji traje do 23.februara 2020. Nakon Medjunarodnog sajma turizma u Sofiji, od 13-15.februara 2020., Turistička organizacija Pirot tradicionalno učestvuje na jednoj od najprestižnijih… »

Marko Spasić, trener KK Pirot: Ne obaziremo se na brojne probleme, nastavljamo da se borimo za vrh tabele!

Plus online pre 5 dana
Druga liga 19.kolo Nedelja, 23.2.2020 17,30 Beograd: Beovuk 72 - Pirot Tradicionalni Sajam knjiga, “oterao” je košarkaše Pirota da u proteklih nekoliko dana treniraju u maloj Sali Tehničke škole. Poslednji trening pred nedeljni meč, košarkaši… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Vedro
Vedro
5 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 14˚
četvrtak
Jak sneg
Jak sneg
-6˚ / 3˚

Vesti dana »