Pirot

Nije se uspelo! Život je nekad siv, nekad žut! Momčine, mora se dalje, osmeh, vera, energija, biće!

Plus online pre 1 dan
Prva liga Srbije KLS 7.kolo Hala Kej Bez prisustva gledalaca Pirot: Pirot - Kolubara 88:95 (11 : 18, 21 : 17, 19 : 21, 28 : 23 - 9:16) PIROT : Đonlić 10 (6:6 slb) 3as 15 ind, Mukanović 13 (2:1) 9 sk. 5 as. Ind 17, Flenigan 2,( (3:3) 3 sk, Filipović 21… »

Radovi na više putnih pravaca u Srbiji

Dnevnik pre 24 sata
BEOGRAD: JP Putevi Srbije saopštilo je da će na državnom putu II A reda broj 223, deonica Donja Glama- Bela Palanka i deonica skretanje za Pajež - Donja Glama, zbog izvođenja radova na asfaltiranju kolovoza na snazi biti obustava saobraćaja, od 2… »

Otvoren Medjunarodni turnir u šahu "Pirot 2020"

Plus online pre 1 dan
U prostorijama šah kluba "Čast i slava", u Tržnom centru Guševica, otvoren je Medjunarodni šahovski turnir "Pirot 2020" koji će trajati do 4.novembra. Učestvovaće 10 takmičara medju kojima je pet mladih igrača, iz Bugarske (Cvetan Stojanov)… »

Olimpijski čas u Pirotu - Da i naš grad ima svoje olimpijce

Plus online pre 1 dan
Pod maskama, uz poštovanje (uglavnom) svih propisanih mera, u Hali Kej danas se okupio veliki broj mališana sa svojim nastavnicima kako bi prisustvovali manifestaciji "Olimpijski čas 2020". Zamisao ovog projekta je da se učenici škola upoznaju sa… »

Pirot domaćin "Olimpijskog časa", đaci učili o olimpijskom pokretu

Južne vesti pre 1 dan
Blizu 700 osnovaca iz pet gradova u Srbiji učestvovalo je na "Olimpijskom času" i kroz zanimljive radionice učilo o olimpijskom pokretu i istorijom igara, ali i družilo se sa srpskim olimpijcima, a poslednji takav čas održan je danas u Pirotu… »

ZZJZ Pirot: Tri uzorka pozitivna na COVID 19

Plus online pre 1 dan
Od početka epidemije do 30.10.2020.g. na području okruga ukupno je uzorkovano 4018 briseva na RT-PCR. Danas, 30.10.2020. uzorkovano je i poslato 12 briseva u laboratoriju “VATRENO OKO “ u Nišu. Na dan 30.10.2020.g., iz laboratorije stigli su… »

Najavljeno: Za vikend rigorozne kontrole u Pirotu

Večernje novosti pre 1 dan
NADLEŽNI inspekcijski organi u Pirotu, tokom predstojećeg vikenda, rigorozno će kontrolisati poštovanje preventivnih mera radi suzbijanja kovid infekcije. U preko 70 ugostiteljskih i uslužnoh obekata kontrolisaće se razmak između stolova, broj… »

U Hali “Kej” u Pirotu održan “Olimpijski čas 2020.”

Pirotske vesti pre 1 dan
U organizaciji grada Pirota, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i Kompanijom “Koka Kola”, danas je u Hali “Kej” u Pirotu, održan “Olimijski čas 2020.”. Uz odgovarajuće mere zaštite, koliko je to bilo moguće, učenici su pod… »

Jovan Mijalković novi predsednik Socijalno ekonomskog saveta Pirota

Pirotske vesti pre 1 dan
Danas je održana sednica Socijalno ekonomskog saveta Pirota. Na jesenjoj sednici, pored ostalog, postignut je dogovor da Savetom u narednom periodu predsedava Jovan Mijalković, predsednik Samostalnog sindikata Pirotskog okruga. Takodje, došlo je do… »

Izabrano novo rukovodstvo Socijalno-ekonomskog saveta grada Pirota. Novi predsednik Jovan Mijalković

Plus online pre 1 dan
Na današnjoj sednici Socijalno-ekonomskog saveta grada Pirota izabrano su novi članovi i predsednik Saveta. Dosadašnji predsednik, gradonačelnik Vladan Vasić kaže da je zbog svih neprevidjenih okolnosti, novo rukovodstvo izabrano na današnjoj… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
12 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 12˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚

Vesti dana »