Pirot

Budući šampioni uživali u sportu: Održan poslednji Olimpijski čas u 2020. godini, najmlađi stanovnici Pirota učili kroz…

Blic sport pre 1 dan
je, u saradnji sa gradom i programom Olimpijske solidarnosti, danas održao Olimpijski čas u Pirotu, poslednji u 2020. Događaj je organizovan u sportskoj hali „Kej“ u Pirotu, a učešće su uzeli učenici osnovnih škola sa teritorije grada Pirota… »

Život počinje u mesnoj zajednici - Dalibor Pančić, MZ Nova Mala i Miroslav Lilić, MZ Tanasko Rajić

Plus online pre 1 dan
Portal Plus online uz podršku Grada Pirota realizuje projekat „Život počinje u mesnoj zajednici“, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja Ciljevi projekta: -Informisati građane… »

Vasić: Očekujemo pomoć Vlade i resornih ministarstava za realizaciju brojnih projekata iz Pirota

Jugmedia pre 1 dan
Grad Pirot ima spremne brojne projekte za čiju realizaciju očekuje pomoć Vlade Srbije i resornih ministarstava, a vrednost pojedinih projekata je i do nekoliko miliona evra. Nadam se da će nova Vlada prionuti na posao i za narednih godinu i po dana… »

Kasni početak gradnje otvorenog bazena u Pirotu, raspisan tender za prvu fazu

Južne vesti pre 1 dan
Iako je bilo planirano da se tender za izvođača radova koji će graditi otvoreni bazen u Pirotu raspiše početkom 2020. i gradnja počne sredinom godine, sa tim se zakasnilo, pa je Gradska uprava tek sada raspisala javnu nabavku za prvu fazu radova… »

Uskoro, da vam bude bolje! Pre-podnevni program na Radiju, novi sadržaji na Portalu Pirot Plus online; Još nešto novo, a…

Plus online pre 1 dan
Mi smo u Redakciji u "velikom spremanju"! To ćete videti i čuti za nekoliko dana. Hoćemo da budemo još bliži vama, da SLUŠAMO SAMO VAS svesni da samo zajedno možemo dalje. Uz sve to, zna se, upućeni smo jedni na druge. Vama je potrebno da znate… »

Gradonačelnik Pirota: Imamo brojne projekte za čiju realizaciju nam je potrebna pomoć ministarstva

Danas pre 1 dan
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić kaže da ovaj grad ima spremne brojne projekte Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić izjavio je za Danas da ovaj grad ima spremne brojne projekte za čiju realizaciju očekuje pomoć Vlade Srbije i resornih ministarstava… »

Proverite svoj IQ. Delimo dva vaučera za Mensa testiranje

Plus online pre 1 dan
U okviru redovnih testiranja koje Mensa Srbije organizuje u toku godine, testiranje u Pirotu biće organizovano sutra, 31. oktobra sa početkom u 17h. Poštujući sve mere predostrožnosti usled epidemiološke situacije, testiranje će biti održano u… »

Pijaća voda resurs od sve većeg značaja. Pirot gleda u budućnost ispitivanjem novih izvorišta

Plus online pre 1 dan
Srbija učestvuje sa 0,3 odsto u svetskim izvorima pitke vode. Istraživanje koje je sprovedeno rangiralo je Srbiju na 47. mesto od 180 zemalja po količini i kvalitetu resursa vode. Srbija ne spada u zemlje siromašne vodom, ali ni u zemlje onoliko… »

Dr Goran Petrović: Zaštitite se od koronavirusa dok niste bolesni i budite odgovorni prema sebi i drugima

Plus online pre 1 dan
Direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović u izjavi za Portal Plus onlajn uputio je savete građanima Pirota kako da se čuvaju od koronavirusa. Prema njegovim rečima radi o respiratornoj kapljičnoj infekciji. Čovek je najzarazniji jedan do tri… »

Video Presing - Dr Goran Petrović, direktor Opšte bolnice Pirot

Plus online pre 1 dan
Teme razgovora sa direktorom Opšte bolnice Pirot: - Situacija sa koronavirusom u Opštoj bolnici Pirot, - Dinamika operacija, oprema, - Kadrovska struktura, specijalizacije lekara, - Zahtevi sindikata, - Rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot, - Poruka… »

Vremenska prognoza »

Pirot »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
12 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
0˚ / 12˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚

Vesti dana »

Austrija: Od utorka „zaključavanje“, sa policijskim časom

Vesti online pre 1 satjoš 67 povezanih

Iz ruševina u Izmiru spaseni majka i troje dece

Radio 021 pre 4 satajoš 35 povezanih

U Beogradu danas skoro 1000 novozaraženih

Prva pre 2 satajoš 35 povezanih

Italija ide ka novom karantinu

Politika pre 2 satajoš 31 povezana